• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir eski eş mağduru da benim..

Daha 4-5 gün önce konu açtı ayrıldık zaten anlaşamıyorduk evlenmeye de niyeti yok istek yok hamileyim ne yapayım diyordunuz ne ara bir araya geldiniz de eski eşi takıyorsunuz acaba sanki sevgilinle herşey yolunda da tek sorun eski eş. Hamileyim dedin adam da geri döndü tam geri döndü mü o da belli değil.

Hadi hamile olduğun için zoraki nikah kıydı sana ee sonra malum yine ayrılacak senden belki evlenmeyecek bile hiç ve şu durumda sen eski eşi mi takıyorsun kafana ilginç. Kaldı ki çocuğun babasını istemesi için eski eşinin araması için maddi ihtiyaca gerek yok tabii ki arayacak. Bunları önceden düşünecektiniz. Bu adamdan sana hayır gelmez

Merhaba arkadaşlar,
Sevgilimin eski eşinden 2 yasında bir kızı var..
Sorunum şu ki eski eşi sürekli arıyor.
"Biz şurdayız bizi alır mısın, aşısı vs. var bizi götürür müsün, çocuk seni soruyor nerdesin gelebilir misin. ağlıyor gelir misin" gibi süürekli arıyor, hani normal sıklıkta olsa anlacağım.

Hayır maddi olarak da iyi durumdalar.. hic bir seye ihtiyacları yok.
Kasıtlı yaptığını düsünüyorum.
Veeee coook korkuyorum. Ben bu kadından uzun süredir çok çekiyorum.
Hep dedim ki.. bir yerden sonra yok olacak hayatımızdan gidecek.. aramayacak artık.. ama çocuk olayını tam idrak edememiştim bunları düşünüp kendimi teselli ettiğim zamanlar.
Ama sanırım ölene dek, ben o mezara girene dek bu adamla olduğum sürece bizi arayacak ve ben sinir krizleri geçireceğim.

Aranızda çocuklu biriyle evlenip ya da sevgili olup bu sorunları yaşayan var mı? eski eşle iletişim durumunu nasıl atlattınız bu süreci nasıl yönetiyorsunuz.. :KK43:
Bu arada ben 21 yasındayım sevgilim 35 eski eş 33..

Guzelim ne bekliyordun?
Ortada bi cocuk var anne baba cocuk icin surekli iletisim halinde olmalari gerekiyor. Simdide sonrada aramaya hakki var tabiki cocugun her seyini babasiyla paylasmali baba olmak sadece maddi yardim demek degil. Hatta cocuk babasiylada kalacak hasta olursa annesi gelip birlkte doktorada goturecekler mesela. Bunlar nornal seyler sen daha dun hamile kaldim ayrildik demedinmi sen karninda evli olmadigin bi adamdan cocukla sorunlarini cozememsken derdin eski esmi oldu .
Cocugun nolacak
Evlenecekmisiniz
Kimle bakacaksin
Hayatta seni neler bekliyor.
Bunlara kafa yorsan daha iyi
Eski esten cook daha buyuk sorunlar var senin icin

Evli olduğum halde hormonlar ve yaşadıklarım ağır basıp kaçıp gidesim geliyor eski eş falan da yok. Sen kendine güvenip eski eşi sürekli rahatsız eden birinden bebeğin olacak yaşın da 21 hakkında hayırlısı olsun.

Toplu cevap yazıcam.
İlk açtığım konumda, Bir üye nedense merak edip sordu, ben de dalgasına "evet fotoğraftaki benim" dedim. Aşağılamak gibi olmasın tabii ki ama ben buraya bu kadar özelimi anlatırken kendi fotoğrafımı koyabileceğimi düsünenler vardı ve bu bana komik geldi.
Sonra birisi ciddiye alıp yok onun değil vs diyince ben değilim zaten, kendime benzettiğim bir idol dedim ve açıklamamı yaptım yani.
Bu kadar uzayacağını bilsem geçmezdim dalga falan.
Arkadaslar konum tabii ki gerçek inanmayan varsa yorum kirliliği yapmaz ise sevinirim.
Evet maddi durumum iyi bunu da yazma amacım kimseye bağımlı olmadığımı belirtmek ki buna göre çözümler bulalım.
Suç mu ya? bu nasıl bir ego?
Yol alın..
Ve evet evli değilim evlilik düsüncesi taşımıyorum.
Dalga gececek durumdami goruyosun kendini seni Allah islah etsin.

Konu sahibi profilinde 25 yaşındasın önceki konunda 22 şimdide 21 olmuşsun.
Kaç doğumlusunuz?
Ekonomik durumun ne kadar iyi olursa olsun eğer konu gerçekse ve böyle bi adamdan hamileysen her günün ayrı bir dert olacak zaten.
Eski eşten önce senin ilişkin başlı başına sorun.

Çok ilginç 21 yaşında hamilesin, forumda gebelik ile alakalı bölümlerde tek bi yorumun,etkinliğin bile yok. Hiç süreci merak etmiyor musun ? 21 yaşındasın soracak hiç sorun yok mu ? Sevgilim aşağı, sevgilim yukarı..

Napsın kadın annelik yaptığı yetmiyor babalıkta mı yapacak? İyice şaşırdınız artık ortada bir bebek var tabi ki iletişimde olacaklar olmak zorundalar sizin de bebeğiniz doğduğunda anlayacaksınız çocuk oldu mu bağlar öyle kopamıyor.

Merhaba arkadaşlar,
Sevgilimin eski eşinden 2 yasında bir kızı var..
Sorunum şu ki eski eşi sürekli arıyor.
"Biz şurdayız bizi alır mısın, aşısı vs. var bizi götürür müsün, çocuk seni soruyor nerdesin gelebilir misin. ağlıyor gelir misin" gibi süürekli arıyor, hani normal sıklıkta olsa anlacağım.

Hayır maddi olarak da iyi durumdalar.. hic bir seye ihtiyacları yok.
Kasıtlı yaptığını düsünüyorum.
Veeee coook korkuyorum. Ben bu kadından uzun süredir çok çekiyorum.
Hep dedim ki.. bir yerden sonra yok olacak hayatımızdan gidecek.. aramayacak artık.. ama çocuk olayını tam idrak edememiştim bunları düşünüp kendimi teselli ettiğim zamanlar.
Ama sanırım ölene dek, ben o mezara girene dek bu adamla olduğum sürece bizi arayacak ve ben sinir krizleri geçireceğim.

Aranızda çocuklu biriyle evlenip ya da sevgili olup bu sorunları yaşayan var mı? eski eşle iletişim durumunu nasıl atlattınız bu süreci nasıl yönetiyorsunuz.. :KK43:
Bu arada ben 21 yasındayım sevgilim 35 eski eş 33..
bebeği aldırdın mı?

İnsanlar ile dalga geçebilecek kadar moraliniz yerinde herşey tıkırındaysa burda insanların vaktini neden çalıyorsunuz? Evli değilim hamileyim haberi yok ayrıyız aldırıyım mı derken şimdi eski eş arıyor diye veryansın ediyorsunuz...çözüm sormuştunuz değil mi? En kısa zamanda uzman yardımı alın.

doğuracakmişş..
iş kurcakmişş...
derken eski eşe kafaya takmiş duruma. evli de degil..
barışmışş.
ben hiç bişey anlamadim gerçekten.. konular çok karışık.
Yani fake olmayabilir.Belli adam zengin ve sorumsuz.Kınamak veya yadırgadıgımdan değil daha iki yasında bebeği varken 20-21lik kızlarla takılan ve cocuk meselesını cok umursamayan biri kanımca.Aksı halde iki yaşında bebeği varken 21 yaşındakı kızı hamıle bırakmak pek mantıga uygun.
Etrafımda ne holdingleri ne şirketleri olanlar vardı battılar.Cocugu maddiyata dayanıpta dunyaya getirecekse yazık gunah.21 yaşında aklı havada oldugunu dusundugum gec kız,anladıgım kadarı ıle basta aile yok,kendi çalıp kendi oynuyor.Aileden para geliyor olabilir.Adam da zaten yorum yapamıyorum.Ben 30 yasında ailemden ayrı sehırde yasayan uni mezunu kendi ayakları uzerinde duran halimle hamileyim dogurcam diye kendime guvenıp cıkamam ortaya.Cocuk bir-iki yasındayken adam ortadan kalksa ayrılsalar bu sefer 18lik kızı hamıle bırakıp ondan cocuk sahıbı olabilir.Çok sikayet etmesin de baskasının haline o da düşmesin malum:)

Sizin bebeğiniz doğduğunda baba vasfı ile herşeyle ilgilenmek zorunda olan Sevgili kişisi, Aynen eskı esinden olan bebeğiyle de ilgilenmek zorunda.. Kendinizde bu hakkı nereden görüyorsunuz..

Erkek kişisi evli olduğu zaman mı ilişkiniz vardı ?

14 yas fark.
2 yasinda cocuk var (ne ara cocuk olmus boşanmış sizle evlenmiş ve hamile kalmissiniz cok hizlisiniz)

Kadın elbette arayacak cocuk var arada.
Surekli de görüşecekler bir sekild e cocuk icin.
Cocuk kucuk alacak verecek hasta olsa gidecekler vs.

Hızlı yaşıyor millet ben 13 sene sonra 2. cocuga ancak karar verebildim :D

Yani fake olmayabilir.Belli adam zengin ve sorumsuz.Kınamak veya yadırgadıgımdan değil daha iki yasında bebeği varken 20-21lik kızlarla takılan ve cocuk meselesını cok umursamayan biri kanımca.Aksı halde iki yaşında bebeği varken 21 yaşındakı kızı hamıle bırakmak pek mantıga uygun.
Etrafımda ne holdingleri ne şirketleri olanlar vardı battılar.Cocugu maddiyata dayanıpta dunyaya getirecekse yazık gunah.21 yaşında aklı havada oldugunu dusundugum gec kız,anladıgım kadarı ıle basta aile yok,kendi çalıp kendi oynuyor.Aileden para geliyor olabilir.Adam da zaten yorum yapamıyorum.Ben 30 yasında ailemden ayrı sehırde yasayan uni mezunu kendi ayakları uzerinde duran halimle hamileyim dogurcam diye kendime guvenıp cıkamam ortaya.Cocuk bir-iki yasındayken adam ortadan kalksa ayrılsalar bu sefer 18lik kızı hamıle bırakıp ondan cocuk sahıbı olabilir.Çok sikayet etmesin de baskasının haline o da düşmesin malum:)
ben eski konulari da inceledim.
olabilir adam ali ağaoğlunun izine giidyor galiba. ali ağaoğlu da zengindi kaç sevgilisinden çocuk yaptı:))

Back
X