Bir evde tüm aile karantinada

Çok ağır atlatan var mı aranızda . Çok geçmiş olsun
Kayınvalidem dün biraz kötüydü bugun ilaç aldı dinlendi daha iyi iyiki aşılıydık en azından piskolojik olarak hafif atlatırız diye düşünüp geçiştirdik. Büyük görümcem biraz sıkıntılı bakalım onun testi de yarın çıkacak

Eşiniz de en iyi durumda,o neden kosturmuyor ev işleriyle yemekle? Sonuçta ise gitmiyor şu an,hepiniz evdesiniz. Herkesin evde olduğu durumlarda da mı toplumsal cinsiyet kalıplarına sarılıp gelin olduğunuz için siz iş yapiyorsunuz?
Yerinizde olsam yatardim odamda,eşimden ayri bir döşeğe, ah kemiklerim, vah boğazım diye en cok ben sizlanirdim.
Yemekler için de Yemeksepeti nokta Kom yani :) Türkiye'nin en ücra şehrinde bile kullaniliyor. Evde onca kredi kartı var, herkes bir öğünü odesin işte sırası geldikce. Hem online kredi kartiyla ödersiniz,yemeğinizi de kapıya asar kurye. Böylece temassız olursunuz.
Bence yapılacak tek şey bu. Madem görumce ortada dolaşıyor,siz ortada dolasmayin

Valla arkadaşlara katılıyorum. Naza çekin kendinizi. Az öksürün tıksırın. Vücudum ağrıyor deyin. Arkadaşın dediği gibi online yemek söyleyin. Boşverin ya kim naparsa yapsın valla önce can. Sonra kimse size acımaz. Kendinizi düşünün.

Merhaba kızlar 👭
Bir dert mi imtihan mı bilmiyorum.
Görümcemin nişanı için memlekete geldik telaşlar, işler, alışveriş, isteme nişan derken görümcem test verdi sonuç delta varyantlı pozitif. Neyse onun arkasından kayınvalidem pozitif çıktı. Şuan bir evin içinde 7 kişi karantinadayız. Piskolojimi anlatamam. Sürekli yemek, temizlik bişeyler bişeyler 😢 Bende ufak burun akıntısı falan var tahlil almadılar. Görümcemde uyarmama rağmen evde dolanıyor dikkat ediyorum diyerek. Diğer görümcemi alt kata aldık oda temalı astım hastası yüksek ihtimal onda da pozitif çıkacak. Sorun şu kendimi bu ortamda nasıl koruyabilirim. Hem ruh sağlığımı hem bedenen nasıl ayakta durabilirim. Bunaldım inanın. Eşimde nereye koşacağını şaşırdı. Artık ona da bişey demiyorum patlama noktasındayım artık 🤯
Oncelikle cok gecmis olsun

Ben sizin yerinizde olsam patlarim alinan alinsin darilan darilsin valla
1 hafta once esimin halasi oldu kadinin saglik durumu gayet iyiydi 2gun once vefat etti
Sizin patlamaniz olumun yaninda hic kalir
Sagliginiz icin yapin bunu

Oncelikle cok gecmis olsun

Ben sizin yerinizde olsam patlarim alinan alinsin darilan darilsin valla
1 hafta once esimin halasi oldu kadinin saglik durumu gayet iyiydi 2gun once vefat etti
Sizin patlamaniz olumun yaninda hic kalir
Sagliginiz icin yapin bunu
Bugun defalarca çok dolanma dedim bir basit atlatmak var birde zor hastanelik olarak atlatmak var diye ama anlayan yok

Alla 30 yaş ergeni odasından çıkıp ortada dolanacak kadar iyi durumdaysa bir zahmet evin hizmetini de görsün.
Heryerim ağrıyor, yataktan kalkamıyorum deyip yatacaksınız, nesi zor ki bunun? Kim biliyor nerenizin ağrıdığını? Herkesi nişanına toplayan görümce çeksin çileyi!

Yemekleri dışardan söyleyin başıma ağrı girdi deyip yatın. Yani görümceniz odada dursa idare edin hastalarmış yazık derdim de resmen takmadan dolaşıyormuş kendinizi riske atmayın sizde hazır yerseniz iş de çıkmaz. sürekli sıvı alın çok rahatlatıyor. Çok geçmiş olsun.

Kayınvalidem dün biraz kötüydü bugun ilaç aldı dinlendi daha iyi iyiki aşılıydık en azından piskolojik olarak hafif atlatırız diye düşünüp geçiştirdik. Büyük görümcem biraz sıkıntılı bakalım onun testi de yarın çıkacak
Çok geçmiş olsun

Eşiniz de en iyi durumda,o neden kosturmuyor ev işleriyle yemekle? Sonuçta ise gitmiyor şu an,hepiniz evdesiniz. Herkesin evde olduğu durumlarda da mı toplumsal cinsiyet kalıplarına sarılıp gelin olduğunuz için siz iş yapiyorsunuz?
Yerinizde olsam yatardim odamda,eşimden ayri bir döşeğe, ah kemiklerim, vah boğazım diye en cok ben sizlanirdim.
Yemekler için de Yemeksepeti nokta Kom yani :) Türkiye'nin en ücra şehrinde bile kullaniliyor. Evde onca kredi kartı var, herkes bir öğünü odesin işte sırası geldikce. Hem online kredi kartiyla ödersiniz,yemeğinizi de kapıya asar kurye. Böylece temassız olursunuz.
Bence yapılacak tek şey bu. Madem görumce ortada dolaşıyor,siz ortada dolasmayin
Efendim Karadeniz'in bir köyünde mahsur kaldık. Buraya normal kargo bile gelmiyor yemek sepeti hiç gelmez

Ben böyle durumda kendimi koruyarak elimden geldiğince destek olurdum. Siz de öyle yapıyorsunuz zaten.
Geçmiş olsun.
Şafak kaç?

Arabanız varsa kimseye temas etmeden, toplu alanlarda mola vermeden,
direkt o evden çıkıp, kendi evinize geçerek karantinaya alın kendinizi
diyeceğim
ama bilemedim bunu başarabilir misiniz?

Back
X