• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir face krizide benden..

eşimin tüm şifrelerini bilirim zaten hepsi aynıdır. oda benimkileri bilir ama bi günden bigüne girip bakmış değilizdir. ben sevgiliyken girip birkaç kere bakmıştım ama evlenince aklıma bile gelmedi. ne oldu yani şimdi bizimki özel hayata saygısızlık mı oldu :) onun özel hayatı benim benimkide o :)

Öyle demese de kimse bence “sallanmamak” istemez.

İlişkinin başında da olsa kimse ayrılma potansiyelinde olmak istemez her an.

En azından 3. Bir şahsa karşı bu şekilde anılmak istemez.

Karşındaki adam olsaydı da nötr ise dahi bu şekilde ifade etmeseydi kendini.

Kişinin adamlığı 1 aylık ilişkide artık kimseyi umursamadığını sallamadığını söyleyerek ölçülmez bence.
Ben de eşimle tanıştığımda en yakın arkadaşıma " gezip tozarım, günümü gün ederim olmadı tekmeyi basarım" ve daha neler demişimdir. Ne oldu karaktersiz mi oldum? Güvenim yoktu, ciddiye almam için uzun zaman ve emek gerekirdi ve öyle de oldu.

eşimin tüm şifrelerini bilirim zaten hepsi aynıdır. oda benimkileri bilir ama bi günden bigüne girip bakmış değilizdir. ben sevgiliyken girip birkaç kere bakmıştım ama evlenince aklıma bile gelmedi. ne oldu yani şimdi bizimki özel hayata saygısızlık mı oldu :) onun özel hayatı benim benimkide o :)

Sizinki özel hayata saygı oldu:)
İlla ki sosyal hesaplara girmemek için bir şeyler karıştırıyor olmak gerekmez.
İnsanlarla her mesajımı görmek durumunda değil eşim bile olsa, arkadaşlarımın sırları var belki konuştuğumuz. Kaynanamı çekiştiriyorum belki? Ya da eşimle kavga etmişiz onu paylaşıyorum bir arkadaşla?
Ne gerek var bu derece benmişim gibi her şeyin içinde olmasına.

Size güvenip şifresini vermiş siz de kişisel hesabına girip özel bir yazışmayı okumuşsunuz. Çok yanlış. 3. bir şahsa takılıyorum önemsemiyorum demesinin bir kıymeti yok size nasıl davrandığı ve nasıl hissettirdiği önemli. Ayrıca ben mesajını terk edilmiş bir insanın savunma mekanizması olarak algıladım. "Hepsi aynı, artık kadınlara güvenmiyorum, bundan sonra günümü gün edeceğim..." vs. terk edilen erkek tepkileri. Dediğim gibi siz nasıl hissediyorsunuz?
özel alanına girmem hata asla savunamam kendimi şeytan dürttü işte dayanamadım..evet terk edilme dönemi baya agır geçmiş kendide anlattı ve şuan ona saçmasapan sorular sorup duruyorum halbuki gayet iyiydik

Tipik erkek muhabbetiymis bence o okuduklarin hep guçlu olmak degilde gorunme hobileri varya sen sadece sana ilgisine bak birde madem o yazilar cok kafana takildi sor ben icim icimi yiyecegine derdim tavrina bakardim

Bir ay önce oldu, belki sonradan değişti fikirleri diyorsun da ben şunu merak ettim.
Bu adam sana bir ay önce senin tabirinle "prenses muamelesi" yapmıyor muydu?
Bu mesajı attığı sıralarda hakikaten seni "sallamadığını" hissettiriyor muydu?
Cevabın, "Bir ay önce hakikaten beni sallamıyordu" ise; bir ay boyunca seni sallamayan adamla sen ilişkini neden devam ettirdin?
"Başladığımızdan beri bana prenses gibi davranıyor" ise; adam bir yandan prenses muamelesi yapıp, bir yandan sallamıyorum diye anlatıyormuş etrafa demek ki, böyle bir adama güvenip nasıl hala birlikte olabilirsin?
aslında etrafa sallamıyorum diye anlatmamış başka konuşmalarınıda okudum bi sıkıntı yoktu benden bahsetmiş millete sadece o konuşmayı görünce bozuldum çok

Erkekler seviyormus gibi yapar , hem 2 aylik iliskide ben seviyorum diyene inanmam.. ne sevgisi tanisma surecinde..

Sende onu sallama bosver.

Ben hiç bir ilişkiye çok ciddi olarak başlamadığımdan bunları pek anlamıyorum. İlişki başlar takılıyoruz işte modunda olunur, olursa olur olmazsa olmaz. Tanıma evresidir çünkü. Ne iki ayı altı ay belki bir sene bu modda olurum ben. Doğrusu da budur bence.

Siz şimdi çok seviliyor, prenses gibi hissediyorsunuz ya, bir süre sonra o bitecek. İşte o zaman bu okuduklarınızı önüne sereceksiniz, sen zaten bana bağlanmak istemiyorsun diyeceksiniz. Sonra kavga çıkacak, sonra buraya gelip bütün erkekler böyle mi diye konu açacaksınız.

Hem iki ayda bağlanmak nedir allahaşkına? Hatta bağlanmak nedir? Neden ilişki yaşayanlar bu bağlılık, bağımlılık konusuna bu kadar takarlar? Bende mi var bir tuhaflık? Çok mu soru sordum?
ben bana aşık olsun deli gibi baglansın degil ilişkimiz başlamış beni hiçe sayarak başkasına baglanmam demesine kırıldım üstelik hala o kızdan nefret ediyo herhangi bi his içinde olmasını istemezdim

Öyle demese de kimse bence “sallanmamak” istemez.

İlişkinin başında da olsa kimse ayrılma potansiyelinde olmak istemez her an.

En azından 3. Bir şahsa karşı bu şekilde anılmak istemez.

Karşındaki adam olsaydı da nötr ise dahi bu şekilde ifade etmeseydi kendini.
evet bende tamamen ona takıldım benim hakkımda öyle söylemesine erkek kardeşiyle konuşmuş homeostas üzülüyo şunu şöyle yapalım falan demiş buda var kafam karıştı ya ne düşünecegimi şaşırdım

haklısınız kızlar ben bu konuşmayı görünce şok geçirdim çünkü prenses muamelesi görüyorum iki aydır erkek arkadaşına artistlikmi yapmak içinmi öyle konuştu kafam karıştı ya

canım erkeklerin çoğu zaten başta takılmak için çıkar bence bunda bi sakınca yok.... biz de ilk çıktığımız gün evlenme niyetinde olmuyoruz ki:) ayrıca bi ilişkide canın yansa sen de aynısını derdin bence...

ben sana daha kötü bi örnek vereyim... ben de şuanki sevgilimin(2 yıldır birlikteyiz)face.ine 1.senelik çıkarken bi şekilde ilk girdiğimde mesajlarına bakmıştım..ve yazılanlara şok oldum... bi arkadaşına "bu seferki büyük balık oğlum..bunu tuttum mu daha da ölsem de gam yemem yazmış... (beni balık olarak görmüş yani,av):110:

sonra aradan 2-3 hafta geçtikten sonra aynı çocuk benimkine yine sormuş noldu diye.... "
""" oğlum...yemeğe çıkcaz birazdan... ama kızı görmen lazım.... iri göğüsler..sütun bacaklar...seksi bir kalça... ve belde saçlar.... bi verse var yaaaa.... yazmış:KK57: bu biz çıkmadan önceki tanışma aşaması ve bizimki o aralar öyle efendi ki..en ufak bişeyde utanıp kızarıyor...saf aşık rolleri çekiyor bana,ama çevirdiği iğrenç muhabbete bak:KK57::KK57::KK57:

ama daha sonra nolnmuş??? aradan 4-5 ay geçmiş...biz tabi artık çıkıyoruz... muhabbetin rengi değişmiş... yengeniz olur oğlum..seviyorum...ciddiyiz... evlenmek istiyorum...aileler tanıştı vs.. la ...dan başkasını gözüm görmüo, dünyada bi o var gibi gelio....

daha da ilerleyen muhabbetlerde de artık çocuk,naber kanka,yenge napıo.... benim ki de iyiyiz dostum ya, iskeleye gitcez şimdi balık yemeye vs....

yani ilk gördüğümde başımdan aşağı kaynar sular döküldü...ayrılmaya kalktım falan,dedim utanmadın mı o arkadaşınla ben yüzyüze bakıoruz... evlenecem diosun adama beni zamanında nasıl tarif etmişsin die.....:KK57: o da bundan kendisinin de sonradan çok pişman olduğunu, ama erkeklerin bu tarz muhabbetleri çok sık yapıp sonra da böyle kıza kapılıp evlendikleri çok görüldüğü için erkeklerin böyle şeyleri çok fazla hafızada tutmadığını söyledi.... (3gün falan şöyle bi mantıklı düşündüm....mantıklı geldi...dediği tazr örneklere ben de çok rastlamıştım çünkü... benim abartısız 3-4 erkek arkadaşım aman yaaa takılıom sadece dediği kızlarla evliler şuan:):KK45: oh olsun onlara... bizleri oyuncak sanıolar...En Büyük KK yani deme o ki..... bunlar her erkeğin yaklaşım tarzıdır hemen hemen... yoksa kaç erkek var bi kızla ilk günden çıkayım diye niyetlenen ki???

yani bence kafana takma....hatta hiç söyleyip tatsızlık da çıkarma face.de başka canını sıkacak bişey bulmadıysan.

Son düzenleme:
zaten msjında yazmış arkadaşına. artık umursamıyorum demiş senden çok vardır onda!
birileri olduguna dair henüz bişeye ulaşmadım ben sadece kızı aratmışmı diye merak edip açtım hergün beni aratmış başka kimseye bakmamış arkadaşları dışında en son bu konuşmayı gördüm canım sıkıldı

ben bana aşık olsun deli gibi baglansın degil ilişkimiz başlamış beni hiçe sayarak başkasına baglanmam demesine kırıldım üstelik hala o kızdan nefret ediyo herhangi bi his içinde olmasını istemezdim
Daha ayrılalı 3-5 ay olmuş, bu sürenin iki ayını da sizinle geçirmiş yanılmıyorsam. Nasıl hiç bir şey hissetmemesini beklersiniz ki? Yaralandığı halde hala onu seviyor olabilir, nefret ediyor olabilir, özlüyor olabilir ama hiç bir şey hissetmiyor olamaz.

Dediğim gibi daha deneme süresindesiniz, size de bağlanmaması, bağlanamaması çok normal. Bunu dile getirmesiyse mesele sizin yüzünüze karşı dile getirmemiş. Siz yaptığınız ayıp sayesinde öğrenmişsiniz. Ki bir insan arkadaşıyla konuşamayacaksa böyle şeyleri kimle konuşacak, bu sizi hiçe saymak değil kendini koruma dürtüsü.

Kişinin adamlığı 1 aylık ilişkide artık kimseyi umursamadığını sallamadığını söyleyerek ölçülmez bence.
Ben de eşimle tanıştığımda en yakın arkadaşıma " gezip tozarım, günümü gün ederim olmadı tekmeyi basarım" ve daha neler demişimdir. Ne oldu karaktersiz mi oldum? Güvenim yoktu, ciddiye almam için uzun zaman ve emek gerekirdi ve öyle de oldu.
“Gezip tozarım, günümü gün ederim, olmadı tekmeyi basarım” demek öylesine başlamak demek.

Ama bence her ilişki kendi içinde güzeldir ve özeldir.

O insana değer veriliyor ki bir şeye adım atılıyor. Sonu ne olur bilinmez ama daha başlamadan “sallamıyorum” demek benim ilişki anlayışıma ters.

Back
X