haklısınız kızlar ben bu konuşmayı görünce şok geçirdim çünkü prenses muamelesi görüyorum iki aydır erkek arkadaşına artistlikmi yapmak içinmi öyle konuştu kafam karıştı ya
canım erkeklerin çoğu zaten başta takılmak için çıkar bence bunda bi sakınca yok.... biz de ilk çıktığımız gün evlenme niyetinde olmuyoruz ki:) ayrıca bi ilişkide canın yansa sen de aynısını derdin bence...
ben sana daha kötü bi örnek vereyim... ben de şuanki sevgilimin(2 yıldır birlikteyiz)face.ine 1.senelik çıkarken bi şekilde ilk girdiğimde mesajlarına bakmıştım..ve yazılanlara şok oldum... bi arkadaşına "bu seferki büyük balık oğlum..bunu tuttum mu daha da ölsem de gam yemem yazmış... (beni balık olarak görmüş yani,av)
sonra aradan 2-3 hafta geçtikten sonra aynı çocuk benimkine yine sormuş noldu diye.... "
""" oğlum...yemeğe çıkcaz birazdan... ama kızı görmen lazım.... iri göğüsler..sütun bacaklar...seksi bir kalça... ve belde saçlar....
bi verse var yaaaa.... yazmış

bu biz çıkmadan önceki tanışma aşaması ve bizimki o aralar öyle efendi ki..en ufak bişeyde utanıp kızarıyor...saf aşık rolleri çekiyor bana,ama çevirdiği iğrenç muhabbete bak

ama daha sonra nolnmuş??? aradan 4-5 ay geçmiş...biz tabi artık çıkıyoruz... muhabbetin rengi değişmiş... yengeniz olur oğlum..seviyorum...ciddiyiz... evlenmek istiyorum...aileler tanıştı vs.. la ...dan başkasını gözüm görmüo, dünyada bi o var gibi gelio....
daha da ilerleyen muhabbetlerde de artık çocuk,naber kanka,yenge napıo.... benim ki de iyiyiz dostum ya, iskeleye gitcez şimdi balık yemeye vs....
yani ilk gördüğümde başımdan aşağı kaynar sular döküldü...ayrılmaya kalktım falan,dedim utanmadın mı o arkadaşınla ben yüzyüze bakıoruz... evlenecem diosun adama beni zamanında nasıl tarif etmişsin die.....

o da bundan kendisinin de sonradan çok pişman olduğunu, ama erkeklerin bu tarz muhabbetleri çok sık yapıp sonra da böyle kıza kapılıp evlendikleri çok görüldüğü için erkeklerin böyle şeyleri çok fazla hafızada tutmadığını söyledi.... (3gün falan şöyle bi mantıklı düşündüm....mantıklı geldi...dediği tazr örneklere ben de çok rastlamıştım çünkü... benim abartısız 3-4 erkek arkadaşım aman yaaa takılıom sadece dediği kızlarla evliler şuan:)

oh olsun onlara... bizleri oyuncak sanıolar...

yani deme o ki..... bunlar her erkeğin yaklaşım tarzıdır hemen hemen... yoksa kaç erkek var bi kızla ilk günden çıkayım diye niyetlenen ki???
yani bence kafana takma....hatta hiç söyleyip tatsızlık da çıkarma face.de başka canını sıkacak bişey bulmadıysan.