• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir face krizide benden..

Çıktı al mesajlari sonra da suratina carp. Ama once cok iyi davran. Sana bir surprizim var cok onemli vs gaza getir. Bulusmaya full bakim git suratina carp. Sonra da aramalarina msja geri donme psikolojik vaka nasıl oluyormus gorsun.

o ayrıldıktan sonra sizinle ilişkiniz ne kadar süre sonra başladı anlayamadım. 1-2 ay sonraysa
mümkün değil yani unutmaması, aklına eski sevgilisi illa ki geliyordur. o nedenle sizinle ilişkiye başlarken çok bağlanmaması hemen normal.
bende tam net tarih olarak bilmiyorum ama 1-2 ay evet sorun şu bana çok baglıymış gibi davranıyo sürekli aramalar ilgi göstermeler buluşmak istemeler gidipte niye arkadaşına baglanmak yok artık yazmış ona çok bozuldum

Merhaba kızlar..bilenler bilir iki aylık yeni bir ilişkim var bana twitter adresini kapatmamı rica etti ben ilk başta istemedim kendin yap dedim ama sen yapabilirmisin dedi kabul ettim bugünde şeytan dürttü aynı mail ve şifreyle face denedim ve açıldı bende ne var ne yok bakmaya başladım adreside iki üç aylık benimle birlikte açmış benden önce bi ilişkisi varmış kız bunu terketmiş ondan 1-2 ay sonrada ben olmuşum hepsini anlattı bana..mesajlara bakıyodum arkadaşı demişki noldu yengemiz oda demişki terketti beni kahpe onun yüzünden psikiyatrik vaka oldum iki aydır deli hapı kullanıyorum arkadaşıda sana kızmı yok bulursun demiş bizimkide buldum zaten ama artık sallamıyom baglanmak yok yazmış bu konuşmada bir ay önce yapılmış ne yapmalıyım nasıl tutum sergilemeliyim sizce??
Çıktı falan alma bence sonunda faceini kurcalamaya hakkın yok haklıyken haksız olursun.Direkt ayrıl nedenini de söyleme..

Çıktı al mesajlari sonra da suratina carp. Ama once cok iyi davran. Sana bir surprizim var cok onemli vs gaza getir. Bulusmaya full bakim git suratina carp. Sonra da aramalarina msja geri donme psikolojik vaka nasıl oluyormus gorsun.
bunu başta bende düşündüm ama nedense sadece o arkadaşına artistlik yapmış diger konuşmaları gayet normal benden bahsetmiş erkek kardeşine homeostas üzülmesin şunu şöyle yapalım demiş kafam karıştı

Peki insan neden güvenir de şifresini verir; resmen mesajlarıma bakabilirsin sicilim temiz demek.

Şifre elinde olup da şeytan dürtmezse olur mu?

Hayır mesajlarına baksın diye vermemiş, twitter hesabını kapatsın diye onun şifresini vermiş. Konu sahibi de aynı şifre olabilir diye bir de facebook da denemiş ve olmuş. Sonra da mesajlarını okumuş. Ben öyle anladım.

Hayır mesajlarına baksın diye vermemiş, twitter hesabını kapatsın diye onun şifresini vermiş. Konu sahibi de aynı şifre olabilir diye bir de facebook da denemiş ve olmuş. Sonra da mesajlarını okumuş. Ben öyle anladım.
tamam ben de öyle anladım. ama kendi kapatamıyor mu da buna veriyor kapatsın diye.
amaç belli "sicil kaydıma güven" imajı vermek.

tamam ben de öyle anladım. ama kendi kapatamıyor mu da buna veriyor kapatsın diye.
amaç belli "sicil kaydıma güven" imajı vermek.
bence face ine girebilecegim aklına gelmemiştir çünkü bana şifresini vermeyi teklif etmişti bende istememiştim şimdi kendisi zorla verince bende dayanamadım açtım

Öyle bile olsa ne değişir ki? Ben olsam açıp bakmam yani. Hiç sevmem zaten şu şifre alıp verme olaylarını. Gereksiz.
kesin gereksiz yani.. bir şifre güven göstergesi oluyorsa çok komik. bu duruma gelen ilişkiler de hep sanalda aldatma oluyor ne hikmetse. adamın 2ci 3. cü hesapları ortaya çıkıyor.

Çok ciddiye alıp, hayatının merkezine koymak, tüm arkadaşlarını ekip bir tek onun etrafında dönmek, hesaplarını kapatmak bunlar farklı kavramlardır."ciddiye al, hayatının merkezine koy, ayrıltan sonra bunalım ol" demiyorum zaten.

Hırlı mı hırsız mı, sapık mı bilmeden ilişkiye başlanıyorsa zar atıp ne geleceğini bilmemek gibi bir şeydir. Ya da her an tecavüze uğrayabilirim olasılığını göz önüne almaktır. Ben alamam bu riski..
7 yıllık sevgilim şizofreniye dönük hareketlerde bulunup darp edince ben her türlü riski alarak başlar ve temkinli başlarım ilişkiye.
Evlendiği ilk gece dayak yiyen mi ararsın, aylar sonra evli çıkanlar mı...
Sonuçta üzülmem çünkü zaten sallamamışımdır... kaldı ki daha 1 aylık bir ilişkide adam bunları diyor hiç ciddiye alınacak bir durum değil bence...

adresine bidaha girmeden normal devam edeyimmi diyosunuz
öyle bir dene sana karşı tutmu davranışları hoşuna gitmiyorsa ayrılırsın. neticede eski sevgilisine bağlıymış sanırım psikolojisi bozulduğuna göre. bir şans ver bakalım! duruma göre ayrılıp devam edeceğine karar verirsin

Back
X