• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir face krizide benden..

çok yeni bir ilişki henüz,
özelini kurcalamayacak ve çok büyük beklentiler içinde olmayacak kadar bence
adımlarınızı dikkatli atın yeterli...

Dürüst bir biçimde olayı anlatıp sorsanız asla "biz takılıyor muyuz yalnızca" kısmına gelmez konu. Çünkü buna gelmesin diye "sen neden benim özelime girdin" noktasında saplanıp kalınır, kavgayla son bulur.

Ben olsam çok sevmiyorsam bu ilişkim ciddi gözüyle bakmam bir iki yanlış görürsem de ayrılırım.

Yok seviyorsam geleceğe dair planlarını sorarım, hayatının neresindeyim anlamaya çalışırım.

Ben hiç bir ilişkiye çok ciddi olarak başlamadığımdan bunları pek anlamıyorum. İlişki başlar takılıyoruz işte modunda olunur, olursa olur olmazsa olmaz. Tanıma evresidir çünkü. Ne iki ayı altı ay belki bir sene bu modda olurum ben. Doğrusu da budur bence.

Siz şimdi çok seviliyor, prenses gibi hissediyorsunuz ya, bir süre sonra o bitecek. İşte o zaman bu okuduklarınızı önüne sereceksiniz, sen zaten bana bağlanmak istemiyorsun diyeceksiniz. Sonra kavga çıkacak, sonra buraya gelip bütün erkekler böyle mi diye konu açacaksınız.

Hem iki ayda bağlanmak nedir allahaşkına? Hatta bağlanmak nedir? Neden ilişki yaşayanlar bu bağlılık, bağımlılık konusuna bu kadar takarlar? Bende mi var bir tuhaflık? Çok mu soru sordum?

yok ben bir ay olmuş konuşma onu anlatmaya çalıştım topu topu iki ay oldu zaten biz başlayalı
İlişkiniz çok yeni. Yarısı kadar önce konuşmuş.

O zamanlar öyle düşünüyor da olabilir. Ama insanın düşünceleri 1 günde bile değişebilir.

Sen de hissediyormuşsun sana değer verdiğini..

Ama yine de konuş.

Size güvenip şifresini vermiş siz de kişisel hesabına girip özel bir yazışmayı okumuşsunuz. Çok yanlış. 3. bir şahsa takılıyorum önemsemiyorum demesinin bir kıymeti yok size nasıl davrandığı ve nasıl hissettirdiği önemli. Ayrıca ben mesajını terk edilmiş bir insanın savunma mekanizması olarak algıladım. "Hepsi aynı, artık kadınlara güvenmiyorum, bundan sonra günümü gün edeceğim..." vs. terk edilen erkek tepkileri. Dediğim gibi siz nasıl hissediyorsunuz?

Bir ay önce oldu, belki sonradan değişti fikirleri diyorsun da ben şunu merak ettim.
Bu adam sana bir ay önce senin tabirinle "prenses muamelesi" yapmıyor muydu?
Bu mesajı attığı sıralarda hakikaten seni "sallamadığını" hissettiriyor muydu?
Cevabın, "Bir ay önce hakikaten beni sallamıyordu" ise; bir ay boyunca seni sallamayan adamla sen ilişkini neden devam ettirdin?
"Başladığımızdan beri bana prenses gibi davranıyor" ise; adam bir yandan prenses muamelesi yapıp, bir yandan sallamıyorum diye anlatıyormuş etrafa demek ki, böyle bir adama güvenip nasıl hala birlikte olabilirsin?

Ben hiç bir ilişkiye çok ciddi olarak başlamadığımdan bunları pek anlamıyorum. İlişki başlar takılıyoruz işte modunda olunur, olursa olur olmazsa olmaz. Tanıma evresidir çünkü. Ne iki ayı altı ay belki bir sene bu modda olurum ben. Doğrusu da budur bence.

Siz şimdi çok seviliyor, prenses gibi hissediyorsunuz ya, bir süre sonra o bitecek. İşte o zaman bu okuduklarınızı önüne sereceksiniz, sen zaten bana bağlanmak istemiyorsun diyeceksiniz. Sonra kavga çıkacak, sonra buraya gelip bütün erkekler böyle mi diye konu açacaksınız.

Hem iki ayda bağlanmak nedir allahaşkına? Hatta bağlanmak nedir? Neden ilişki yaşayanlar bu bağlılık, bağımlılık konusuna bu kadar takarlar? Bende mi var bir tuhaflık? Çok mu soru sordum?

Buna ben de katılıyorum da bizim kültürümüzde böyle sözler pek tasvip edilmiyor malum, niyetimiz ciddi, evlenme amacıyla başladık sözleri daha popüler. :KK53:

Ya zaten insan niye diğerinin şifresini alıp facebookunda, twitterında gezer anlamıyorum

Bir de şu argümanları var "kocam değil mi verecek şifresini!!!!!!111birbir"

Ben vermem hiçbir şeyimin şifresini. Özel hayatım sonuçta. Her şeyimi bilmek zorunda mı? Burada milyon tane şey konuşuyoruz bunları bilmek zorunda mı? Hayır.

Herkesin kendine ait özel bir alanı olmalı bence. Böyle göbekten bağlı gibi her şeyin ortak olması bireyselliği bozar.

Benim bir arkadaşım var sürekli eşinin facebookunda şunu beğenmiş şunu yapmış, öf bir de bana anlatıyor daral geliyor yeminle. İşin mi yok tüm gün teftiştesin diyorum.

Size güvenip şifresini vermiş siz de kişisel hesabına girip özel bir yazışmayı okumuşsunuz. Çok yanlış. 3. bir şahsa takılıyorum önemsemiyorum demesinin bir kıymeti yok size nasıl davrandığı ve nasıl hissettirdiği önemli. Ayrıca ben mesajını terk edilmiş bir insanın savunma mekanizması olarak algıladım. "Hepsi aynı, artık kadınlara güvenmiyorum, bundan sonra günümü gün edeceğim..." vs. terk edilen erkek tepkileri. Dediğim gibi siz nasıl hissediyorsunuz?
Peki insan neden güvenir de şifresini verir; resmen mesajlarıma bakabilirsin sicilim temiz demek.

Şifre elinde olup da şeytan dürtmezse olur mu?

Madem girmiş görmüşsün ona göre davran. Adamın ruh sağlığı yerinde değilmiş görmüş olduğumuz üzre seni de sallamıyormuş.
Ve üslup yerlerde...
Hala ne yapayım diye soruyorsan, denecek pek bir şey de yok :KK14:

Ne olacaktı ki 1 ayda, aşkımdan ölüyorum çok bağlandım mı diyecekti?
Anormal değil bence...
Öyle demese de kimse bence “sallanmamak” istemez.

İlişkinin başında da olsa kimse ayrılma potansiyelinde olmak istemez her an.

En azından 3. Bir şahsa karşı bu şekilde anılmak istemez.

Karşındaki adam olsaydı da nötr ise dahi bu şekilde ifade etmeseydi kendini.

yok sizde yanlış anladınız benim degil kendi hesabını bana kapattırmak istedi o sırada pc başındaydım rica etti
hımmm şimdi anladım.O zaman fazla kendini kaptırmadan mesafeli tanımaya çalış.Kşmse kimseyi 2 ayda sevemeyeceği gibi,2 aylık bir ilişkiyi de başlarda sallamayabilir.O sana ilgisi değeri sevgiden değil canım.Yeni bir ilişki hoşlantı.Öyle kolay sevilmez.

Back
X