esinle alakasi yoktur. cunku bana da cok abuk sabuk seyler gelior. dolandirici ve fake hesaplar. spamlaKızlar bizim eşimle daha sevgililik döneminden kalma ortak bir facre hesabımız vardı.
Herşey kapalı hiç arkadaş ekli değil açma sebebimiz de o zamanlar teknoloji bu kadar gelişmediğinden ötürü ve ayrı şehirlerde olmamızdan ötürü işte ortak foto yüklemek için filan açmıştık.
Neyse evlendiğimzden beri ikimzin tlfinde de kayıtlı ama hiç kullanmayız ben arada sırada akrabalarıma kardeşlerime bakmak için kullanıyordum.
Ve bana gelen bildirimler hep bu yönde oluyordu yani ya arattığım kişiler ya onların arkadaşları filan tanıyor olabileceğiniz kişiler filan.
Şimdi ben çok uzun zamandır kimseyi aratmıyorum ve gelen bildirimler tanıyor olabileceğin kişiler yani
Hep bi böyle açık saçık p.ornoğrafik kişiler.
Şimdi benim sorum acaba eşim bunlara bakıyorda ondan mı bunlar geliyor.
Yoksa ben artık kşmseyi aratmadığım için ve profil eşimin adına olduğu için face kendimi gönderiordur bu istekl ve önerileri.
Geçmişte filan bakıorum hep boş.
Ama bi acaba kaldı soruyum dedim bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Aratmamışta olabilir şöyle ki annemin bir facesi var ama onu kullanmıyor yeni hesabı var onu kullanıyor,uzun zamandırda girmiyordu en ben bi bakayım dedim açılıyor mu açılmıyor mu diye baktım açıldı ve bildirim yerin de 65 bildirim vardı misal annemin ismi bulca olsun x kişiyi tanıyor musun bulca diye bir sürü isim gelmişti kadın-erkek bir çoğunu tanımıyoruz bile.Kızlar bizim eşimle daha sevgililik döneminden kalma ortak bir facre hesabımız vardı.
Herşey kapalı hiç arkadaş ekli değil açma sebebimiz de o zamanlar teknoloji bu kadar gelişmediğinden ötürü ve ayrı şehirlerde olmamızdan ötürü işte ortak foto yüklemek için filan açmıştık.
Neyse evlendiğimzden beri ikimzin tlfinde de kayıtlı ama hiç kullanmayız ben arada sırada akrabalarıma kardeşlerime bakmak için kullanıyordum.
Ve bana gelen bildirimler hep bu yönde oluyordu yani ya arattığım kişiler ya onların arkadaşları filan tanıyor olabileceğiniz kişiler filan.
Şimdi ben çok uzun zamandır kimseyi aratmıyorum ve gelen bildirimler tanıyor olabileceğin kişiler yani
Hep bi böyle açık saçık p.ornoğrafik kişiler.
Şimdi benim sorum acaba eşim bunlara bakıyorda ondan mı bunlar geliyor.
Yoksa ben artık kşmseyi aratmadığım için ve profil eşimin adına olduğu için face kendimi gönderiordur bu istekl ve önerileri.
Geçmişte filan bakıorum hep boş.
Ama bi acaba kaldı soruyum dedim bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Aratmamışta olabilir şöyle ki annemin bir facesi var ama onu kullanmıyor yeni hesabı var onu kullanıyor,uzun zamandırda girmiyordu en ben bi bakayım dedim açılıyor mu açılmıyor mu diye baktım açıldı ve bildirim yerin de 65 bildirim vardı misal annemin ismi bulca olsun x kişiyi tanıyor musun bulca diye bir sürü isim gelmişti kadın-erkek bir çoğunu tanımıyoruz bile.
Tşk edeim demek face gönderebilio içime su serpildi
büyüteç olan kısma çift tıkla aratılanlar çıkar zaten,ayrıca arkadaşlarınızın eklediği kişilerde tanıyor olabileceğin kısımda çıkıyor
Şöyle ki 10 bildirim geliyo diyelim 8 i açık saçıkHep mi açık saçık tipleri öneriyo yani facebook, hiç başıma gelmeidi böyle bişey
Takipçi sayısı çok kişiler olabilir önerilen kişiler belki o yüzden de çıkabilir.Hep mi açık saçık tipleri öneriyo yani facebook, hiç başıma gelmedi böyle bişey
Şöyle ki 10 bildirim geliyo diyelim 8 i açık saçık
Takipçi sayısı çok kişiler olabilir önerilen kişiler belki o yüzden de çıkabilir.
Şuna baktın mı sen hangi saatlerde faceye girdiğini biliyorsundur,hesaba senden başka giren var mı diye,güvenlik ayarları kısmından giriş yaptığın yer orada hangi saatte giriş yaptıysan gösterir .Şöyle ki 10 bildirim geliyo diyelim 8 i açık saçık
Şuna baktın mı sen hangi saatlerde faceye girdiğini biliyorsundur,hesaba senden başka giren var mı diye,güvenlik ayarları kısmından giriş yaptığın yer orada hangi saatte giriş yaptıysan gösterir .
Şöyle yapın:önce siz bir iki arkadaşınızı arayın kız arkadaşlarınızı mesela sonra hareketler dökümünü hiç silmeyin kalsın o aradığınız Kişiler bir iki gün sonra hareketler dökümünüze bakın eğer silinmişse sizin aradığınız kişiler o zaman eşiniz sizin görmenizi istemediğiniz şeyleri aramış ve silmiştir ama sadece sizin aradığınız kişiler varsa o zaman Facebook kendi öneriyor olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?