Bir facebook meselesi ve eşim...

Komple temiz ama emin değilim aylardır girmiyorum
Büyük ihritimal kendi arattıklarımıda ben silmişimdir.
Şimdi 3 beş kişiyi arattım ve silmiyeceğim bakalım

beklemede kalın bence. tek veri ile bişey söylenemez.

1. Aratılan kişiler silinebilir aramadan sonra hareket dökümüne girer ve siler
2. Arkadaşlarınızdan o kişileri takip edenler varsa otomatik gelir
3. Arkadaş listeniz boşsa eskiden ekli bir kişi bile olsa o kişiyi silmiş dahi olsanız karşınıza onun ararrıkları beğendikleri çıkabilir

Sen bikac kisiyi arat ve silme. Bikac gun sonrada aratma butonuna bak bakalim senin arattigin kisiler duruyormu yoksa silinmismi. Eger silinmisse esin baskalarini aratip silmis demektir.

Bikaç kere face hesabı açtım her defasında çıplak kızları gösteriyordu hiç aratmadıpım halde

Tek tek aranan her şey silinir yani a b c kişilerini arattiniz diyelim b kişisi ni silip sadece a ve c kalabilir. Yani takip etme durumu açıklayamaz.
Facebook önerileri genelde benzer içeriklerin aranılması ile bağlantılı yönlendirme yapar. Bunu reklam sayfaları gibi düşünün en son baktığınız ürün burda bile reklam olarak karşımıza çıkıyor öyle değil mi? Bende bir ara buranın ünlü bir trans bireyin adını arattım herkes bahsettiği için merak ettim. İlk öneri onun arkadaş çevresi ve kendisi oldu. Yani benzer içerik araştırmadan çok zor özellikle o tarz insanların denk gelmesi

e nasi buluyorsun, nasi anliyosun 5 milyor kişinin hesabina tek tek nasi bakiyosun? çözemedim mantıgi.

Konu dışı ama yazayım madem
Liseden bir arkadaşımı ararken zibilyon tane kişi çıktı aynı isimde o mu bu mu diye bakınırken bi baktım bi profil resmi anadan üryan bi kadına ait, oha la bu ne dedim girdim baktım meraktan, stalk ya Allah dedim ve arkadaş listesini falan kurcaladım bu tipler hep birbirini eklemiş zaten

eşcinsel olani anlarim da bu bana korkunc geliyo yahu. neyse kimseyi yargilamiyim, colugum cocugum var. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…