bir faydası olurmu ?

marpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
183
4
33
İstanbul
Aile terapistine gidenler varmı? doktor akıl veriyormu yoksa dinliyormu sadece?
İstanbul Avrupa yakasında doktor önerilerini bekliyorum .

Canım tabiki faydalı olur. Gitmedim ama iki tarafta ayrı ayrı dinlenir. Daha sonra beraber. Sorunlar su yüzeyine çıkar ve birbirinize karşı nasıl bir tutum izlemeniz gerektigini anlatır. Çözüm yolları sunar. Eminim faydasını görürsünüz. Allah yardımcınız olsun.

[SUB][/SUB]
Canım tabiki faydalı olur. Gitmedim ama iki tarafta ayrı ayrı dinlenir. Daha sonra beraber. Sorunlar su yüzeyine çıkar ve birbirinize karşı nasıl bir tutum izlemeniz gerektigini anlatır. Çözüm yolları sunar. Eminim faydasını görürsünüz. Allah yardımcınız olsun.

inşallah canım ama öyle rast gelede gitmek istemiyorum inş. birileri gitmiştir önerir

Faydası olur tabii ki. Yalnız bilgilendirmek zorunda hissettim, terapiye gidenler bilirler bunu. Terapistin işi, görevi asla akıl vermek değildir. Akıl isterseniz anlatın burda biz de veririz.
Terapist işi gereği dinleyip sorular sorarak sizin bazı şeyleri fark etmenizi sağlar, eşiniz veya ailenizle sorunu fark etmeniz aranızda tartışmanızı gözlemler.
Doğru olan budur zaten.

bana da fasa fiso gelmiştir hep terapist. kendi sorunlarını kendileri bilmeyen insanlar terapistle eğer " a bak sorunumuz buymuş hay Allah neden bilemedik daha önce" diyorlarsa çok çekerler o evlilikten. kendilerini düzenli abone yapmaları lazım terapiste

Back
X