- 17 Kasım 2015
- 47
- 45
- 3
- 40
- Konu Sahibi visitor_09
-
Halılarım birazcık görünüyor onlara göre ancak o renk olur gibi de ondan. Diğer takımım da vizon. Sizce ne renk olabilir başkaNeden kırık beyazdan başka seçenek yok ?
Açık renk kaplatmak isterseniz taytüyü tavsiye ederim.Selam hanımlar.
8 yıl oldu evleneli ben yıprandım koltuklarım yıpranmadı maşallah ilk günkü gibi. Benle aynı yıl evlenenlerin derdi hantal siyah koltuklardan bende de var 10-15 güne kendi evime taşınacağım ve bu koltuklarla ne yapacağım bilmiyorum. Yenisini almaya gücümüz yok kaplatalım desek kırık beyazdan başka seçenek yok gibi. Ama benim çok misafirim olur ne kendime ne de misafirlerime o tedirginliği yaşatmak istemiyorum. Satsak kimsenin alacağını sanmam.
O yüzden sizlerden fikir almak istedim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Halılarım birazcık görünüyor onlara göre ancak o renk olur gibi de ondan. Diğer takımım da vizon. Sizce ne renk olabilir başka
Kaplama için bin lira civarı fiyat veriyorlar zaten bana hantal gelen bir gruba bin lira masraf çok gibi. Hani fena görünmüyor eskiyene kdr kullan diyen de çıkmadı hiç.
Kaplama için bin lira civarı fiyat veriyorlar zaten bana hantal gelen bir gruba bin lira masraf çok gibi. Hani fena görünmüyor eskiyene kdr kullan diyen de çıkmadı hiç.
o değiştirme merakı hepimizde olduğu için sanırım kimse eskimesini bekle demedi :KK70:[/QUOTE .!.:sanırım oyle. Ama çevremde de yok işin kötüsü
Çok sağol valla sevindimSİz renk sorunca bizde direkt ona yönlendik
Fenad a durmuyor hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?