bir fikir lazım...

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlar merhaba,tatilden döner dönmez yine burdayım canım çok sıkkın.nişanlımla 1 haftalığına yurtdışına tatile gittik.aynı zamanda benim doğum günümdü.doğum günümde nişanlımla olan güzel bir fotomuzun altına iyiki doğdum gördün mü 25 oldum erkekler hep peşimde ama aklım (nişanlımın adını yazdım buraya) falan böyle bir şey yazdım.nil in klasik şarkısı işte.neyse daha dün türkiyeye yeni ayak basmışız nişanlımın babası nişanlımla konuşurken böyle bi yüzü attı tamam falan dedi neşesinden yazmıştır falan dedi anlamadım sorduğumda babası şöyle demiş 'işte erkekler hep peşimde yazmışım hoş karşılamamış işte o değilde insanlar yanlış anlarmış falan' dün resmen sinir krizine girdim.ben kendi babamdan hiç böyle şeyler görmedim gayet rahat bir hayat yaşarken bu tarz müdahalelerde çıldırıyorum.sizce bu tip şeylerden rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim.(

nişanlınız babasının tepkisini engelleyebilirdi.

o da mı bilmiyor şarkıyı..

Öncelikle vizenizin yetişmesine ve gidebilmenize çok sevindim.
Dün nişanlınız öyle diyince ne dediniz? Çıldırdım demişsiniz ama kendi içinizde mi yoksa nişanlınıza da bir şey dediniz mi? Sakince böyle şeylerden hoşlanmadığınızı kısıtlamaya gelemeyeceğinizi söyleyin. Eğer çok rahatsız oluyorlarsa aile1 aile 2 arkadaşlar diye gruplayın insanları ve paylaşımlarınızı sadece aileniz ve arkadaşlarınız görecek şekilde yapın. Kuzen muzen laf taşırsa da onları da diğer aile grubuna atın.
Ya da direk bu yaştan sonra bunlara gelemeyeceğinizi belirtebilirsiniz. Hatta daha da fevrisi çıkarın facebooktan gitsin. Sinirlendim ya.

nişanlınız tepkisini koymalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…