• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir fikir lazım...

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlar merhaba,tatilden döner dönmez yine burdayım canım çok sıkkın.nişanlımla 1 haftalığına yurtdışına tatile gittik.aynı zamanda benim doğum günümdü.doğum günümde nişanlımla olan güzel bir fotomuzun altına iyiki doğdum gördün mü 25 oldum erkekler hep peşimde ama aklım (nişanlımın adını yazdım buraya) falan böyle bir şey yazdım.nil in klasik şarkısı işte.neyse daha dün türkiyeye yeni ayak basmışız nişanlımın babası nişanlımla konuşurken böyle bi yüzü attı tamam falan dedi neşesinden yazmıştır falan dedi anlamadım sorduğumda babası şöyle demiş 'işte erkekler hep peşimde yazmışım hoş karşılamamış işte o değilde insanlar yanlış anlarmış falan' dün resmen sinir krizine girdim.ben kendi babamdan hiç böyle şeyler görmedim gayet rahat bir hayat yaşarken bu tarz müdahalelerde çıldırıyorum.sizce bu tip şeylerden rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim.:((

Evet bir şarkı sözü olabilir ama sevdiğine sevdiğini belirtecek anlamlı bir söz değil bencede. . . Nişanlına bu şarkının çok hoşuna gittiğini bu yüzden onunla paylaştığını belirtebilirsin babasına açıklama yapmana gerek yok. .

Valla ne yalan söyleyeyim kayınbabanızın yerinde ben de olsam ben de kızardım. Oğlunu evlendireceği kız facebook gibi herkesin bulunduğu bir ortama erkekler hep peşinde yazıyor. Bence biraz düşüncesizce davranmışsınız. Hatta ben nişanlınızın bu duruma bozulmamasına şaşırdım. Kayınpederinizin tepkisinde anlaşılmayacak birşey yok yani. Silin bence o yazdığınızı.

Öyle yazmasaydınız keşke

Valla ne yalan söyleyeyim kayınbabanızın yerinde ben de olsam ben de kızardım. Oğlunu evlendireceği kız facebook gibi herkesin bulunduğu bir ortama erkekler hep peşinde yazıyor. Bence biraz düşüncesizce davranmışsınız. Hatta ben nişanlınızın bu duruma bozulmamasına şaşırdım. Kayınpederinizin tepkisinde anlaşılmayacak birşey yok yani. Silin bence o yazdığınızı.

facebook gibi bir ortamda her önüne geleni ekleyen bir insan değilim ki bu yazdığımı art niyetli düşünen insan ne benim arkadaşımdır ne dostum zaten defolsun gitsin.ben biliyorum ki benim babam bu yazdığımı görse gülüp geçer bilir ki şarkı ya da öyle gelişine yazılmış bir şey.ben yazdığımı silmekten çok nişanlımın babasını engellemeyi düşündüm.çünkü silersem ben olmam ben böyle bir hayat yaşamak istemiyorum.insanlar ne der aman ayıp mı olur diye düşünerek bir hayat yaşayamam.

Düşüncesiz davranmışsınız
Bir şarkı sözü de olsa (ki muhtemelen kayınpederiniz şarkı olduğunu bile bilmiyordur) erkekler peşimde gibi bir ifade hoş karşılanacak bir şey değil, adam haklı, siz onun gelinisiniz, ailesine dahil oluyorsunuz, hoş değil yaptığınız

adamcağız ne bilsin nil'in şarkısını sinirlenmiş haliyle, telefon açıp şarkıyı dinletin :KK76:

facebook gibi bir ortamda her önüne geleni ekleyen bir insan değilim ki bu yazdığımı art niyetli düşünen insan ne benim arkadaşımdır ne dostum zaten defolsun gitsin.ben biliyorum ki benim babam bu yazdığımı görse gülüp geçer bilir ki şarkı ya da öyle gelişine yazılmış bir şey.ben yazdığımı silmekten çok nişanlımın babasını engellemeyi düşündüm.çünkü silersem ben olmam ben böyle bir hayat yaşamak istemiyorum.insanlar ne der aman ayıp mı olur diye düşünerek bir hayat yaşayamam.
Kayınpederinin bu şarkıyı bilmiyor olabileceğini düşündün mü? Elbette yaşam tarzına bırak kayınpederinin eşlerin bile karışmasına karşıyım. Ama bu yaşam tarzıyla ilgili birşey değil. Sen iyi niyetle bir şarkı sözü yazmışsın ama bundan sonra içine gireceğin ailenin düşünce yapısını da hesaba katmak zorundasın. Sen buraya ben kolsuz giyinen bir kadınım ama kayınpederim uzun kollu giyinmemi istiyor yazsaydın sana derdim ki sakın baskı yapmalarına izin verme. Aradaki farkı anlatabildim mi? O yazıyı silmen senin sen olmana engel olmaz yani merak etme. Emin ol adamı engellemen daha büyük sorunlara yol açacaktır. Yine de sen bilirsin tabi.

Ben de rahat bir ailede büyüdüm de bunun rahatlıkla hiçbir ilgisi yok. Hiç hoş olmamış ve abes kaçmış. :KK12:

kızlar merhaba,tatilden döner dönmez yine burdayım canım çok sıkkın.nişanlımla 1 haftalığına yurtdışına tatile gittik.aynı zamanda benim doğum günümdü.doğum günümde nişanlımla olan güzel bir fotomuzun altına iyiki doğdum gördün mü 25 oldum erkekler hep peşimde ama aklım (nişanlımın adını yazdım buraya) falan böyle bir şey yazdım.nil in klasik şarkısı işte.neyse daha dün türkiyeye yeni ayak basmışız nişanlımın babası nişanlımla konuşurken böyle bi yüzü attı tamam falan dedi neşesinden yazmıştır falan dedi anlamadım sorduğumda babası şöyle demiş 'işte erkekler hep peşimde yazmışım hoş karşılamamış işte o değilde insanlar yanlış anlarmış falan' dün resmen sinir krizine girdim.ben kendi babamdan hiç böyle şeyler görmedim gayet rahat bir hayat yaşarken bu tarz müdahalelerde çıldırıyorum.sizce bu tip şeylerden rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim.:KK43:(

evet mesaj çok garip olmuş

Kayınpederinin bu şarkıyı bilmiyor olabileceğini düşündün mü? Elbette yaşam tarzına bırak kayınpederinin eşlerin bile karışmasına karşıyım. Ama bu yaşam tarzıyla ilgili birşey değil. Sen iyi niyetle bir şarkı sözü yazmışsın ama bundan sonra içine gireceğin ailenin düşünce yapısını da hesaba katmak zorundasın. Sen buraya ben kolsuz giyinen bir kadınım ama kayınpederim uzun kollu giyinmemi istiyor yazsaydın sana derdim ki sakın baskı yapmalarına izin verme. Aradaki farkı anlatabildim mi? O yazıyı silmen senin sen olmana engel olmaz yani merak etme. Emin ol adamı engellemen daha büyük sorunlara yol açacaktır. Yine de sen bilirsin tabi.

7 yıllık bir geçmişimiz varken böyle şeyler yaşamayıp şimdi bir nişandan sonra böyle şeyler duyunca yadırgıyorum.ki facebookta insanlar yanlış anlar yazmış.mesela kız kardeşine bakıyorum nişanlımın daha sevgiliyken sevgilisinin soyadını yaptı facebookunda.ya da böyle garip garip fotolar paylaşıo.işte ben de diyorum ki bu ne perhiz ne lahana turşusu.ay bilemedim kafam karıştı sinirleniyorum hala hak veremedim ben.yorumun için çok teşekkürler bu arada :)

7 yıllık bir geçmişimiz varken böyle şeyler yaşamayıp şimdi bir nişandan sonra böyle şeyler duyunca yadırgıyorum.ki facebookta insanlar yanlış anlar yazmış.mesela kız kardeşine bakıyorum nişanlımın daha sevgiliyken sevgilisinin soyadını yaptı facebookunda.ya da böyle garip garip fotolar paylaşıo.işte ben de diyorum ki bu ne perhiz ne lahana turşusu.ay bilemedim kafam karıştı sinirleniyorum hala hak veremedim ben.yorumun için çok teşekkürler bu arada :)

Bende hoş olmamış diyen arkadaşlar gibi düşünüyorum.

zaten şuan yazan herkes öyle düşündüğünü belirtmiş.ben inatla bunun normal bir şey olduğunu düşünüyorum.yani şarkıyı bilmiyor olsa bile eğlenme amaçlı yazdığım bir şeyi kim ciddiye alacak ki?

zaten şuan yazan herkes öyle düşündüğünü belirtmiş.ben inatla bunun normal bir şey olduğunu düşünüyorum.yani şarkıyı bilmiyor olsa bile eğlenme amaçlı yazdığım bir şeyi kim ciddiye alacak ki?

ki alsalar da banane insanların ne düşündüğünden.ben o an mutlu olmuşum yazmışım.kötü düşünen insan normal bir şeyi de kötü düşünür zaten buna gelene kadar :/

bence umursama .. her kuşak kendine göre bir çerçevede yaşar sende çocuklarına göre yada belki torunlarına göre antika kaçıcaksın ... bu hepimiz için geçerli :KK45:.. sen güzel canını böyle seyler için üzme ilişkinide yıpratma ... bazen büyükleri kırmamak için yapılan jestler vardır bu bizi olduğumuz kişiden farklı bir kişi yapmaz aksine olgunlaştırır .. bence sil o mesajı ve kayınpederine içinden geçenleri saygılı ve samimi bir sekilde söyle sonrada sizi kırmak en son isteyeceğim seydir ama bu bir espriydi dersin .. inan bana sana sevgileri saygıları 1000 kat daha artar ve bir daha hiç bir sekilde tepki vermezler ..:KK71:

Kp niz almış..
Bazen düşünmeden yapılan masumane diye düşündüğümüz şeyler hiç ummadığımız tepkilere yol açar.
Kp nizi arayıp yazdığınızın sadece bir şarkı sözünden ibaret olduğunu ve şaka amaçlı yazdığınızı açıklarsınız.

ilişkinin adı konduktan sonra bazı şeylerin aileler tarafından daha ciddiye alındığını düşünüyorum.öncesi laylay lom geçmiş olabilir ama artık evlilik diye bi yola giriyorsunuz.sorumluluk alanınız biraz daha genişliyor.öncesinde sadece sevgiliniz varken şimdilerde annesi babası vs. var.herşeyi böyle ince ayrıntısına kadar düşünmeyi bende sevmem ama verilen mesaj sanki uygun olmamış gibi

Back
X