Bir fikir lütfen ne yapmam lazım

Bilerek yapmadınız ya canınızı sıkmayın hem 3 cmlik çatlak ne ki? Bazılarının eşyası çok kıymetli oluyor. Şimdi sürekli suratını asar, orada burada söylenir. En iyisi yenisini alın kurtulun

Buzdolabının icinde yazar aslında numarası
Bir daha ki gittiğimde bakıyım içine üzerindeki model yazan etiket yoktu çünkü baktım iyice internetten bakıyım modeline diye ya durumum olsa bugün sipariş ederim yeni taşındım 5 bin masraf oldu pandemi birde eşimin işi mevsimlik yazın sezonu işinin iki çocuk 10 TL bile önemli şuan da karşıdaki annesi anlayışlı olsalar takmadım bu kadar

Hakılısınız. Ben herkesi kendim gibi görüyorum sanırım kırılan dökülen hiç önem vermem. Kalp kırılmasın yeter derim ama sonuç
Evet maalesef öyle oluyor. Bende misafirlerim kırdıklarını insallah anlamamışlardır da dert etmezler kendilerine diye düşünmüştüm. Hic belli bile etmedim görmezden gelmiştim. Ama özellikle yaşlılar biraz huysuz olabiliyor böyle konularda. Canınızı sıkmayın, gerekirse modelini bulamadım ama alacağım bulduğum anda diye belirtin. Biraz daha zaman kazanmış olursunuz. Belki de gerek yok falan der gercekten de niyetinizi bildiği için.

Yapı olarak çok takıntılıyım. Biri en ufak birşey derse üç gün uyuyamam. Başım falan tutar. Huyum batsın en güzeli alıp kurtulmak
Yani aynen bulabilirseniz alin ama takmayin, sizde bir insansiz ve maksadiniz kirmak degildi!

sizin gibi gelin herkesin başına
eğer içiniz rahat etmediyse yarın arayın, aslında alıcaktım ama modelini bilmiyorum modelini söyler misin diyin kayınvalideniz de belki insafa gelir de olur mu kizim senden değerli mi der ama baktınız modeli veriyor, surat astıysa alında hiç konu sizi üzmeden hallolmuş olsun

Yani aynen bulabilirseniz alin ama takmayin, sizde bir insansiz ve maksadiniz kirmak degildi!
Yaşkı olduğu için pek temizlik yapamıyor. Benimde içime sinmemiş ti kırılacağını bilsem dokunmazdım. Aslında çok önemli bir yerde değil ama işte rahat etmiyor içim en iyisi dediğimiz gibi modelini öğrenip sipariş etmek

Müthiş yorum

Ya siz kalkmis kadinin buzdolabini temizlemissiniz yanlislikla bir kaza olmus, yani kv nin buna bozulmasi da ne bilim ya biraz sey valla senin gibi gelinler araniyor bacim, bulan da boyle yapiyor herhalde
Neyse bence parcayi alin, madem cok takilan insanlar hic gerek yok laf olmasina

Çatlak kısım nasıl bir yerde ? Üzerine ağır bir şey konulduğunda taşıyamayıp kırılma ihtimali var mı?

Ay kırmaktan daha zoru itiraf etmek oyuzden kafaya takman normal. Ama en kötü ne olabilir ki, sen yapabileceğin en erdemli tavrı sergiledikten sonra

Arayın “anne gecen dolabı silerken bi köşesini çatlattım yenisini alıp takacağım araştırdım biraz da dolabın modeli yazıyosa üstünde bir söyler misin?” diyin. Muhtemelen gerek yok bişi olmaz diyecektir hem sizin hem onun içi rahat eder. Ha yok aldırmak istiyorsa zaten de almanız iyi olur içinize dert olcağına 150 tl’den olun varsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…