- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ilaç tedavisi ile mi tamamen kurtuldunuz?Reflu, gastrit, ulser yasamis ve iyilesmis biri olarak hamileliginizden sonra ilac tedavisine baslayin derim. Önemli olan tedaviden sonraki surec 3 4 ay kahve, cay, asitli icecek, kizartma gibi agir yiyecekler minimum olacak ayda 1 belki 2 defa. Ayrica sütün icindeki laktoz midenizi rahatsiz edecegi icin laktozsuz süt tuketmelisiniz. Birde asitli meyvelerden kacinin portakal, mandalina ozellikle limondan
walla ben gebeliğimin 5,5 ayını sayısını sayamadığım kağıt havlu rulolarıyla sizin gibi geçirdim, 4 aylık hamileyken 46 kg ye düştüğüm ve aşırı bulantıdan kalkamaz hale geldiğim için yanıma bide çöp poşeti ilave etmiştim ayıptır söylemesi. mide ilaçları falan al aşa oldu bi işe yaramadı.(kusma yoksa şükredin ben kusmaktan yemek borum yırtıldı mide kanaması zannediliyordu az kalsın) . zeytin çekirdeğinin özü mideyi onarma özelliği var , birde yoğun olduğunda yiyebilirseniz bir kaç leblebi yemeğe çalışın. Allah yardımcınız olsun.
evet Allah a şükür midem telefmi oldu acaba diye düşünürken daha sonra düzeldim, ama asitli ve baharatlı yicekler, soğuk gıdalar, üşütme vs etkilerse yine olabiliyor ara araEvet tam olarak sizin ki gibi bir hamilelik geçiriyorum suan. Hamilelikten öncede on gündebir rulo pecetelerle geciriyor DF um. Peki siz gebelikten sonra iyileştiniz mi?
Siz ilaç tedavisi ile mi tamamen kurtuldunuz?
ben de sana doğru ilaç ve doktor bulman için dua edicem Allah şifa versin kardeşim ben de duamı isterimBence doktora danismalisin. Soylenen ilaci verse bile.
Bu da fikir sonucta.
Duami isterim.