haklısınız kızlar ama benı asıl sınırlendıren sey ona defalarca baskalarının ozellıkle onun aılesının yanında atrısmayı uzatmadan bıtırelım dedım.ben kapatmak ıstıorum tamm dıorum ıyıce uzatıyo.susumuyo,sankı susarsa kadın lafı dınlemıs gıbı hısseıyo heralde kendını.ıyıce erkeklesıyo.eger uzatmayıp sussaydı kalakıp gıtmıycektım.aglamamak ıcın kendımı zor tuttum.kucuk dustugumu dusunup kalktım ve gıttım.yanlıs yaptıgımın farkındayım kızlar.bakalım geldgınde nolcak.
canım barışırsınız tabii niye barışmıyasınızki
ama benden sana abla tavsiyesi bir toplulukta eşine ne kadar kızarsan kız hiç belli etme ortamı germe
evine gel evinde kozunu paylaş.inan bundan karlı çıkarsın zararlı değilyerimseniben
çünkü 3. şahısların olduğu yerde genellikle tartışma büyüyo ve insal rezil olduğuyla kalıyo ama başbaşayken sorunu daha kısa sürede çözebilirsiniz
ben yeni geldim arkadaşlar burda nasıl davranacağimı bilmiyorum
ya tamammmmmmmmmmmmmmm yapmamalıydım belkı.ama bukadar ceza fazla deılmı.yatagımızı ayırdı evde yemek yemıo gec gelmeye basladı.benımle konusmuyo kapıyı actıgımda kafasını baska tarafa cevırıyo.sabahta tarıstık yıne.bana sesını bıle duymak ıstemıorum dıyo.bende delıye dondum tartıstık.eger eve gec gelırse kapıyı acmıycagımı soledım.oda sıkıkıysa acma dedı.benı delı edttı.moralım cok bozuk.nolcak halımız bole.Allahım yardım etsın..
ya tamammmmmmmmmmmmmmm yapmamalıydım belkı.ama bukadar ceza fazla deılmı.yatagımızı ayırdı evde yemek yemıo gec gelmeye basladı.benımle konusmuyo kapıyı actıgımda kafasını baska tarafa cevırıyo.sabahta tarıstık yıne.bana sesını bıle duymak ıstemıorum dıyo.bende delıye dondum tartıstık.eger eve gec gelırse kapıyı acmıycagımı soledım.oda sıkıkıysa acma dedı.benı delı edttı.moralım cok bozuk.nolcak halımız bole.Allahım yardım etsın..
Az bile yapmışsın kayınvaliden Türkçe biliyorsa eğer senin yanında senden bişeyler saklıyo gibi başka dilde konuşmamalı. Hemde senin o dilini bilmediğini bile bile yapıyor yani inadına yapmış resmen...lmaz:
Bence bu size yapılan büyük bir hakaret,eşinizde size karşı tepki vereceğine annesine "Anne karımın o dili bilmediğini biliyorsun,gizli konuştuğumuzu sanar yanlış anlar o yüzden lütfen Türkçe konuşalım." diyebilirdi... :umursamaz:
Birde bu davranışına rağmen sizden özür dilememiş de sizi cezalandırmaya çalışıyor. Suçunu bastırmak için saçma sapan yollara başvurmuş ama bilmiyorki bu sizi daha kötü etkileyebilir.
Bence yapmamanız gerekn bir hatayı yapıp özür dilemişsiniz,artık sizin yapacağınız hiçbişey yok.Beyfendi aklını başına toplasa iyi olur...
Çocuğunuz var mı? CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?