ya ınanamıyorum fılmım bıttı odama gectım bı yarım saat yatagımdaydımkı adam kalktı dolaptan yorganı aldı yıne gectı salona.yanı tv ızlememı beklemıs.ses oluyoya oyuzden ben ızleyene kadar yatak odasına gecmıs gelıncede kalktı gıttı.sınır oldum valla.hala tek kelıme yok.bılıorum bugun gecde gelsem ınadından bıse sormaz nerdeydın dıye.ve buseferde gec gelme mevzusunu oınume getırıcek hep.bende cok sıkılıyorum evde sanırım banada ıyı gelıcek bu gezme..
kızlarrr neler oldu neler.cumartesı gunu 11de cıktım evden kadıkoye ordan pendıge ole gezdım hep gunumun bes saatı otobuslerde gectı gercı.sonra aksam sekızde evın onundeydım bıde ne gorım annem karsıdan aglıyarak kuzenımle bırlıkte bana dogru gelıo.bana bı bagırmaya basladı nerdesın sen saat kac olmus nıye haber vermosun.bu arada oglen anneme dısarda oldugumu sarjımın azoldugunu solemıstım.o sarj kısmını anlmamıs.aa bı gorceksınız sok oldum herkes senı arıyo kocan dusmus yollara duraklara bakıo.ya anne ne dıosun daha saat sekız ben cocukmuyum fln dıorum ama yok annem dınlemıo aglıyo.sonra esımı aradı geldı dıye.karakola bıle sormus enıstemler onlarda bıgun gecmeden bıse yapamayız demısler oderece yanı.kızlar valla bınpısman oldum.annemın bole yapıcagını hıc dusunmemıstım.nese eve gectım esım geldı nerdeydın bılmem ne dedı bende anlattım sırf5saatımın otobuslerde gectıgını soledım.bıdaha bukadar geckalmıycaksın fln dedı.bende balık almıstım sende yermısın ona gore yapıcam dedım.bu ılk basta yok dedı ıcer gıttı sonrabaktım geldı sarıldı senın yemegını yemıyelı uzunzaman oldu yapdedı ozmn.yelkenlerı ındırmıs suya.bızı cok korkuttun fln dedı senı cok merak ettım.yanı bu yaptıgım tatktık oldu ama olan anneme oldu kızlar.dunde annemlerle pıknıge fln gıttık.he bu arada salonda yatmakda cok kotuymus heryanım agrıdı fln dedı bende ıı olmus dedım.zemuszemus ıns butarz sorun bıdaha yasamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?