Oda öyle diyor ama başkasının benden sebeple masraf yapması çok rahatsız etti beni eminim bende böyle konuya gerek yok yazardım ama olmuyor işte çantasına koymak kaba olur ısrar ederim biraz dahagerek yok çantasına falan bırakmayın çok ayıp.kazanın olacağı varmış, siz direksiyonu o yöne elinizle itip kırmadınız sonuçta.kaza yapanın dikkatsizliğidir.sizlik bir durum yok.
500 TLye lüks arabanın vites topunu bile alamazsınız, basit kazada bile servise değil sanayiye götürseniz de 1000-1500 gidiyor.O yolda olsa farkedersiniz zaten ,ses gelirdi ,kimbilir nerede oldu ,
Araba o kadar nazik bir alet değil ,
500 tl ne taktırmış çok lüks bi araba olması lazımmış ,boşuna kendinizi suçlamayın gittiğimiz her yolu bilmiyoruz ,dikkat edecek
500 TLye lüks arabanın vites topunu bile alamazsınız, basit kazada bile servise değil sanayiye götürseniz de 1000-1500 gidiyor
Henüz uyanıp ayılamadınız herhalde nasıl bu kadar destürsüz ayar veriyorsunuz ,aracın altındaki plastik korumadan bassediliyor,vitesten değil ,ayrıca bilginiz yok fikriniz var ,
Ben bireysel araç kullanıcısı değilim ,
Ticari filo işi yapıyorum sanayideki ustayı da serviside iyi bilirim ,işkembeden atmıyorum bazı arkadaşlar gibi
Israrla almıyorsa sizde ısrar etmeyin bence olabilir böyle şeyler her şerde bir hayır vardır siz nereden bilebilirdiniz ki oraya girince öyle bişey olabileceğiniMerhaba hanımlar.. Arkadaşımın arabasıyla giderken benim yönlendirmem sonucu bir yola girdi ve oda dikkat etmeyince arabayı Bi çıkıntıya çarptı sonradan farkettikki altta bir plastik parça kırılmış çok vicdan azabı duydum... Ama düz yoldan gitseydi olmayacaktı ben ısrar ettim.. o parça 500 TL gibi bişey çakmasını taktıırmış ama ben karşılamak istiyorum arkadaşım çok kızıyor almıyor nasıl bu parayı ona verebilirim içim hiç rahat değil çantasınamı bıraksam nasıl yapsam bir akıl lütfen
Ben uyandım uyanmasına da sen gece pek uyumamışsın anlaşılan hacı abla niye asabisin bu kadar destur falan, neyin ayarı ayrıca vermiyorum ben öyle bişeyHenüz uyanıp ayılamadınız herhalde nasıl bu kadar destürsüz ayar veriyorsunuz ,aracın altındaki plastik korumadan bassediliyor,vitesten değil ,ayrıca bilginiz yok fikriniz var ,
Ben bireysel araç kullanıcısı değilim ,
Ticari filo işi yapıyorum sanayideki ustayı da serviside iyi bilirim ,işkembeden atmıyorum bazı arkadaşlar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?