Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizinle ne alakasi var bur durumun kaza sizin yonlendirmediginiz yolda da olabilir di
ama sizin isiniz icin bir yere gidiliyorsa o sirada yapildiysa kaza bende bu durumda rahatsiz olur masrafini karsilardim
O yolda olsa farkedersiniz zaten ,ses gelirdi ,kimbilir nerede oldu ,
Araba o kadar nazik bir alet değil ,
500 tl ne taktırmış çok lüks bi araba olması lazımmış ,boşuna kendinizi suçlamayın gittiğimiz her yolu bilmiyoruz ,dikkat edecek
ne luks araci arkadaşım 2007 corsa var elimde en kotu masrafina 200 300 liradan agizlarini aciyorlar
tampona bir vida takacaklar alti ustu 150 200 lira diyor adam piyasada hersey cok pahali
luks aracta bir parca nerdeyse 1000 1500 lira
sizinle ne alakasi var bur durumun kaza sizin yonlendirmediginiz yolda da olabilir di
ama sizin isiniz icin bir yere gidiliyorsa o sirada yapildiysa kaza bende bu durumda rahatsiz olur masrafini karsilardim
Yok kabul etmiyor kızıyor hatta yapacak bişeyim yok kendimi çok kötü hissettiğimi onun için değil kafa rahatlığım için ödemeliyim dedim karşıdakide inat dediğiniz gibi fırsat kollarım artık hediye VS için şimdi direk hediye vermekde abes olur
Merhaba hanımlar.. Arkadaşımın arabasıyla giderken benim yönlendirmem sonucu bir yola girdi ve oda dikkat etmeyince arabayı Bi çıkıntıya çarptı sonradan farkettikki altta bir plastik parça kırılmış çok vicdan azabı duydum... Ama düz yoldan gitseydi olmayacaktı ben ısrar ettim.. o parça 500 TL gibi bişey çakmasını taktıırmış ama ben karşılamak istiyorum arkadaşım çok kızıyor almıyor nasıl bu parayı ona verebilirim içim hiç rahat değil çantasınamı bıraksam nasıl yapsam bir akıl lütfen