- 14 Eylül 2025
- 695
- 1.312
- 28
Ama detay yok. Neyden anlamıyor sizin erkek kişisi?Kizlar bu erkeklermi birseyden anlamiyor? Kendimi son zamanlarda iyice kapattim cunku artik uzulmek istemiyorum. Dogrumu yapiyorum sizcee.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama detay yok. Neyden anlamıyor sizin erkek kişisi?Kizlar bu erkeklermi birseyden anlamiyor? Kendimi son zamanlarda iyice kapattim cunku artik uzulmek istemiyorum. Dogrumu yapiyorum sizcee.
Ee evli adamdan vazgeçtin yani?Yorumlarin pek oyle demiyor ama neysee. Kocasiz kalmadim ben.. evlilik merakimda yok zaten
Yok ben genel erkeklerden bahsettim :)Ama detay yok. Neyden anlamıyor sizin erkek kişisi?
tamam, genel hatta bütün erkekler neyden anlamıyor:))Yok ben genel erkeklerden bahsettim :)
bu senin niye bu kadar zoruna gitti onu anlamadimEe evli adamdan vazgeçtin yani?
Hahahahahahahaha kısa fıkra mı buYorumlarin pek oyle demiyor ama neysee. Kocasiz kalmadim ben.. evlilik merakimda yok zaten
Zoruma niye gitsin, ahlaken kendini geliştirdin mi diye merak ettimbu senin niye bu kadar zoruna gitti onu anlamadim
Belli bir kuyruk acinmi var nedirZoruma niye gitsin, ahlaken kendini geliştirdi mi diye merak ettim
Yok illa atsın diyorsun illatamam, genel hatta bütün erkekler neyden anlamıyor:))
Sen zaten hep kendi kendine çalıp oynayıp üzülüyorsun ve ben iddia ediyorum ki sen bu kadar erkek düşkünü olmasan erkek arkadaşın da olacak aşk da yaşayacaksın ama senin erkek düşkünü auran insanları rahatsız ediyorKizlar bu erkeklermi birseyden anlamiyor? Kendimi son zamanlarda iyice kapattim cunku artik uzulmek istemiyorum. Dogrumu yapiyorum sizcee.
peki sen yillarca biriyle gorusme ve bu konulari hic dusunme olurmu ben yapamadim sen yaparsin umarim.Sen zaten hep kendi kendine çalıp oynayıp üzülüyorsun ve ben iddia ediyorum ki sen bu kadar erkek düşkünü olmasan erkek arkadaşın da olacak aşk da yaşayacaksın ama senin erkek düşkünü auran insanları rahatsız ediyor
Sana biriyle görüşme demiyorum ki kaldı ki konu açıp akıl isteyen ben değilim sensin umarım sen yaparsın gördüğün her erkeği potansiyel sevgili kalbına soktukça mutlu olmayacaksınpeki sen yillarca biriyle gorusme ve bu konulari hic dusunme olurmu ben yapamadim sen yaparsin umarim.
Ben gorusme dedin demiyorum ben gorusmedim diyorum. Sen benim sordugum soruya cevap vermedin ki bak ne demisim kendimi kapadim demisim bence soruyu okuyup yaz..Sana biriyle görüşme demiyorum ki kaldı ki konu açıp akıl isteyen ben değilim sensin umarım sen yaparsın gördüğün her erkeği potansiyel sevgili kalbına soktukça mutlu olmayacaksın
Bence biraz kendini kapatman cok iyi olmus rainy :) biraz kendinle basbasa kalip, kendini dinlemek iyidir. Ah bi de bunu erkekleri dusunmeden yapabilsen keskeKizlar bu erkeklermi birseyden anlamiyor? Kendimi son zamanlarda iyice kapattim cunku artik uzulmek istemiyorum. Dogrumu yapiyorum sizcee.
Sevmekten heralde satranç değil konutamam, genel hatta bütün erkekler neyden anlamıyor:))
Ya valla ben ne anladım biliyor musun, hanım kızımız jest falan yapmış da karşıdaki eleman anlamamış gibiSevmekten heralde satranç değil konusevmekten yada zeki kadından olabilirmi acaba bir ara vardı çok güzelim bide zekiyim erkekler bu nedenle beni tasiyamiyor gibi vardı ya sahiden
Yooo gayet okudum ama seni de artık yıllardır tanıyoruz neye kapadın kendini laf haftaya neden sevgilim yok diye konu gelir ya da senin diziye yeni karakter eklenir yaniBen gorusme dedin demiyorum ben gorusmedim diyorum. Sen benim sordugum soruya cevap vermedin ki bak ne demisim kendimi kapadim demisim bence soruyu okuyup yaz..
Aynen o yüzden en son evli adama dadanmıştınYorumlarin pek oyle demiyor ama neysee. Kocasiz kalmadim ben.. evlilik merakimda yok zaten