bir fikir verseniz... :(

deniz_6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
245
14
118
35
İstanbul
merhabalar. 3 yıllık bir ilişkim var ayrılıp barışmalar oldu arada ama bir türlü ne o ne ben bırakabildik öyle başkasıyla falanda yapamadık ama şöyle bir durum var ben çok bunaltıyorum sanırım daha doğrusu arkadaşlarıyla takılırken dakka bir arayıp mesaj atıyorum cevap vermeyince trip yapıyorum bazen elimde değil kıskançlık krizlerine giriyorum oysa etrafında kız yok ama hep benle ilgilensin her dakka yazsın istiyorum ama o böyle düşünmüyor nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?

Açtığım konulara bir bak, şoka giriceksin
Senin bu yaptıklarını yaptım 2 sene boyunca, sonunda malesef bi ayrılık yaşadım.
Ayrı yapamayıp barıştık ama ben artık ne yapıp ne yapmamam gerektiğini biliyorum.
Kendin de hatanın farkındasın, ne güzel işte, tut kendini.. kendinle konuşarak sakinleş ve çocuğu bunaltma valla kaçar gider

Deniyorum ama eski hatalari aklima geliyo bunaltma beni yapma diyo tamam Özür dilerim diyip susuyorum ertesi gün sabah uyuya kalsa bi uyaniyor birsürü mesaj cevapsiz arama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…