Merhaba hanımlar. Konuyu olabildiğince öz yazmaya çalışacağım. Benim 40 yaşında bir erkek kuzenim var, bir süredir bende kalıyor. Bir de benim çok yakın bir kız arkadaşım var, komşum aynı zamanda. Her gün görüşürüz mutlaka (yaşı da 22 bu arada) Her neyse, kız arkadaşım gelip giderken doğal olarak kuzenimle de tanıştı ve sohbet etme imkanları oldu. Hatta bir süre sonra sohbet konuları genişledi, ikisinin her türlü ilgi alanları falan çok benzer.. Bir süre sonra ben ikisinin birbirinden etkilendiğini farkettim. Önce pek ihtimal vermedim hatta, ama sonra ikimizin yalnız olduğu bir zamanda arkadaşımla konuşurken arkadaşım ağzından kaçırdı kuzenimden etkilendiğini. Sonra da mahcup oldu utandı, kendisi genel olarak çok rahat bir kişiliğe sahip değildir zaten. Neyse, kuzenimin de arkadaşıma karşı boş olmadığını bir şekilde anladım. Yani baya etkilenmiş belli ama mesela kuzenim hayatta bunu gidip de arkadaşıma söylemez kişiliğinden dolayı. İkisi de yaş farkından dolayı kendilerini engelliyor belli ki. Yani ikisi de yetişkin bekar insanlar sonuçta ama gerçekten yaş farkı da fazla. Bu konuda beni direkt olarak ilgilendiren bir şey yok belki, ama işin içinde kuzenim ve arkadaşım olduğu için ister istemez kendimi sorumlu gibi hissettim. İkisi de çok naif insanlar, üzülmelerini de hiç istemem. Yani kendimi iyi ifade edebilmişimdir umarım.. Bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim