3 yıldır evliyim. Eşim haftada bir kere arkadaşlarıyla buluşur cumartesi günü buluşur sadece , hep beraber oyun oynarlar. En geç Gece 2 evde ol diye anlaştık.
Ama gece 3 te de evde olabiliyor. Ben 1 saat geç kalmasına sinirleniyorum. Biz gece 2 gibi anlaştıysak eğer o saate göre gelmelisin .evine değil mi ? Ben çok mu abartıyorum ?
benim eşimde iki hafta bir filan cuma günleri arkadaşlarıyla buluşur bir yerde çay kahve içerler muhabbet sohbet vs. gece 1 gibi gelir genelde zaten geç buluşurlar anca yani gelmesi. hepsinin eşiyle de arkadaşım. bizde geleceğiz desek gelmeyin demezler. siz çıkmasına değil bir saat geç gelmesine takılıyorsunuz sanırım ama bence ha 2 ha 3 ne farkediyor ki saati saatine ayarlayamamış olabilir
3 yıldır evliyim. Eşim haftada bir kere arkadaşlarıyla buluşur cumartesi günü buluşur sadece , hep beraber oyun oynarlar. En geç Gece 2 evde ol diye anlaştık.
Ama gece 3 te de evde olabiliyor. Ben 1 saat geç kalmasına sinirleniyorum. Biz gece 2 gibi anlaştıysak eğer o saate göre gelmelisin .evine değil mi ? Ben çok mu abartıyorum ?
Yani böyle çok abartılacak bir konu gibi gelmedi haftada 1 kez buluştuğu için vakit geçirmek istiyor olabilir. Çok rahatsızsanız bu durumdan eşinizle danışın
Bende arkadaşlarımla buluştuğumda belli bir saatte eve dönmeyi planlıyorum ama genellikle olmuyor. Birbirimize birseyler anlatırken hadi benim sürem doldu ben kalkıyorum denilmiyor yani. Ben bir sıkıntı görmedim. Benim eşim dışarı çıktığında eve kaçta döndüğünü hiç bilmem. Çünkü onun dışarıda olduğu süre benim de kendimle vakit geçirdiğim sakin bir zaman dilimine dönüşür. Gecikirse yatar uyurum. Eşlerin birbirinden bağımsız zaman geçirmeye ihtiyacı var. Ve bence bu evliliği de olumlu etkileyen bir durumdur.