bir fikre ihtiyacim var

sosyalciogretmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
41
6
13
29
Merhaba kk uyeleri.siteyi daha onceleri uye olmadan takip ediyodum bugun sizlerinde fikrinizi almak icin uye oldum.simdiden yardim eden etmeyen herkese tesekkurler.oncelikle kendimi tanitayim 19 yasindayim sosyal bilgiler ogretmenligi okuyorum.bi kac gun once sanaldan biriyle tanistim tesadufen.gecmiste cok aci cektigim iki iliskim olmustu bu yuzden bu konulara soguktum ancak konustugum kisi nedense bi samimi geldi bana sanki onceleri taniyomus gibi.suan arkadas olarak konusuyoruz internet uzerinden.tabiki koru korune inanip guvenmedim bu kisiye birbrmzi tanima asamasndayiz diyeblirim.sorum su.kendsi lise mezunu elektrik teknikeri ve aciktan tarih 3.sinif ogrncisi.bnse unv.ogretmnlik ogrencsiyim.sizce bir iliskide erkekle bayan arasinda egitim seviyesi ne kadar onemli.siz benim yerimde olsaydiniz bu kisiyle bi birliktelik dsunurnydnz ileriki zamanlarda?

mesleğinden once sizi işletip işletmediğini bu kişinin sizin eski sevgililrnzdn veya takıntılarınzdan biri olup olmadıgını anlamaya çalısırsanız daha iyi olur bnce.yani henuz reel mi sanal mı bu kişi onu bilmiyorsunuz.

Sevgi herşeyin üstesinden gelir derler ama ben bu konuda inanmam erkek ustun olmali yoksa illa ki sorunlar cikiyor. Kaç kişiyle karsilastim boyle. Erkek her zaman bi adim önde olmali ya da eşit olmali kariyer olarak. Yoksa oooo laf sokmalar mi dersin eziklik mi dersin ilerde hepsi tek tek cikar.

Arada istisnalar vardır es geçiyorum sizi efendim :)

Yani, olay sadece universite mezunu olmaksa o senden once mezun olacak zaten. Mezun oldugu bolumle ilgili bir sey yapacagini sanmiyorum. Sahsen ben universite mezunu olmasini tercih ederdim birlikte olacagim kisinin, cunku bu sadece bir sifattan ote hayat gorusu, paylasilabilecek seyler, kultur vs bircok konuda belirleyici olabiliyor. Tabii ki her zaman degil, universite mezunu olmayip da kendini cok iyi gelistirmis insanlar da var. Iliski yasanip yasanmayacagini ise bilemem.

Önemli olan eğitim değil kisinin hayata olan caba ve mücadelesidir. Sanırım mantık evliliği yapmak istiyorsun yaşın daha çok erken okulunu bitir bir ise atıl, kendini kimseye bağlama özellikle bu yaslarda kimseyle ciddi düşünme. Okulunu bitirip kendi ayakların üzerinde duran bir birey oldugunda daha sağlam ilişkilerin olacaktır

Sanal ortamda biriyle tanışacağım durumlara hiç girmedim. Bana saçma geliyor. Hayatın doğal akışı içinde görüp, tanıyıp, zamanla seveceğim birini tercih ederdim.
Diğer duruma gelince, 18-19 yaşında "denklik" pek önemli değilmiş gibi geliyor fakat davul bile dengi dengine. Bu noktayı düşünebildiğinize göre; körü körüne aşık değilsiniz, aklınızı kullanın ve ilerde yanınızda ezilmeyecek birini tercih edin.

Hayir eski iliskilerimden biri degil buna eminim

Açıkçası netten tanismalari önemsemeyen ve ciddiye almayan biriyim.Hele ki 19 yasinda Allaha emanet yani . Öte yandan eğitim kendini gelistirmekle ilgili bir şey.Ben üniversite mezunuyum eşim ortaokul ama kendi işyeri var yani meslek sahibi ve cok bilgili bir insandır.8 senedir hiç problem yasamadik

Ne guzel o zaman masallah size :)

Valla sekerim, gencecik universiteli kzisin, ne isin sanalada ? Okulda , etrafinda, arkadas cevrende kimse yok mu?

Net isi bastan asagi sakat. Gordugun, muhabbet ettigin, sesini duydugun biriyle tanisip, hoslanmak varken sanal neyin nesi ? Ben de sanal isini ciddiye almiyorum. Haydi bunlari gectim, ya sapiksa ? Ya basina bir is getirirse? ya yalan soyluyorsa, evli barkli bir adamsa mesela?

Bastan asagi gec bence, sanalda takilip vakit oldurecegine arkadaslarinla takil, sosyal cevreni genislet derim.

Sanirim haklisiniz :)

Sevgi hersyden önemli diyen ben bile kaç kere gördüm sıkıntı muhakkak oluyor hatta aynı eğitim seviyesindekilerde bile oluyor malesef

Ama önce sanal olarak realitede tanıyın kişiyi eğitimden önce başka yönlerini tanıyın,gerçekliğinden emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…