bir fikre ihtiyacim var

Tesekkurler :))

Hayir eski iliskilerimden biri degil buna eminim
''sanki onceleri taniyomus gibi'' sozune dayanarak soyledm sanal aleme pek güvnmem.yinede bunları düşünmeden once bi yuzyuze gorus derim belki konusma tarzından hoşlanmicaksn vs vs .AMA yinede açıktan bitirmesini problem olarak görmüyorum..

Haklisiniz

Sanal alemde guvenme soyledikleri yalan olabilir ben olsam bu egitim farkini dusunecegime gercek olup olmadigini dusunurdum oncelikle eger orda bi sikinti yoksa cevap vereyim iki gonul bir olunca samanlik seyran olmuyo cunku gunumuzde insanlarda gonul diye bi sevgi bagi yok

Orasi ayri bi mesele dogru

Sanalda sana her yalanı inandırır

söylediklerinin yarısına inanma

başka kızlarlada konuşuyordur
.hobi gibi bir şey

Ben kimseyi kucumsemedim.yanlis anladiniz beni.ben aradaki egitim farki sorun olur mi diye sordum yalis okudunuz galiba

haaa bu arada ben sadece soruna cevap vermişim..ve acık ogretımden unv.okumasını kucumsemenı beğenmedim..oda senın gıbı bu unv.mezunu olcak..

onun dışında sanaldan ilişkiyi aslaaaa desteklemıyorum..goz göze,ten tene değecek!!

Orasi ayri bi mesele dogru
Sen bilirsin cnm ama bi tavsiye daha simdiden bunlari dusunme onu tannimaya calis ne kadar artisi var oyle olur ki egitimden katmerlenmis olsa seni sevmiyorsa kalpten ne olur ve de seni cok seviyorsa deger veriyorsa ilkokul mezunu olsa ne olur ama tavsiyem yine de dengini bul ogretmen bul :) biz oyleyiz tatillere hic sikintimiz olmuyo

Tekrar belirteyim ben hicbiseyi kucumsemedim.bende kazanamasaydim aciktan okumayi tercih edicektim.

egıtım farkınız neeee??? Bu cocuk unv. okuyor..sende oyle..

o 3.sınıf,sen 1 bu mu fark!
Ne guzell masallah :)

Ben aradaki kültür ve eğitim farkının çok çok önemli olduğunu düşünenlerdenim. Bende bir üniversite öğrencisiyim. Üniversite hayatının insanı nasıl yoğurup adam ettiğini okuyan herkes bilir. Eşimde ne okuduğu önemli değil 2 yıllıkta olsa bir üniversite mezunu olmalı ki aynı dili konuşabilelim, oda evlilikten önce kendi ayakları üzerinde durabilme mücadelesi verebilmiş olsun. Sözlümle ilişkiye başladığımızda o üniversite okumuyordu, çalışıyordu ama tercih dönemindeydi. Benim bu düşüncelerime kızıyordu aşk oldukdan sonra ne önemi var diyordu. Hatta çocuğum üniversite okuyorsa, okumamışla evlenmesini istemem dediğimde kızıyordu. Geçen sene üniversiteyi kazandı. Şuan ikimizde aynı üniversitede okuyoruz ve geçen gün bana dediği şu oldu: "Haklıymışsın, bu öyle bir hayatki insanı olgunlaştırıp, ayakları üzerinde durmayı öğretiyor, tutumu doğruyu yanlışı öğretiyor. Ben üniversite okumadan önce seni anlayamamıştım. Şimdi anladım ne demek istediğini bu mevzuda haklıymışsın" dedi. Ben tarih öğretmenliği okuyorum o da büro yönetimi. Üniversiteden önceki ve sonraki hali hakkında konuşmaya gerek bile yok o kadar geliştirdi ki kendini, her konuda oturup konuşabiliyoruz; politikadan, siyasetten vs. Herkes kendince kendini elbet geliştirebilir ama üniversite okuyan ile okumayan arasındaki fark bambaşka birşey. Aşk olduktan sonra ne önemi var da deme. Aşk biter geriye hayatın gerçekleri kalır. Benim nacizane düşüncem bu :)

Bee, post: 37474326, member: 631184"]Ben aradaki kültür ve eğitim farkının çok çok önemli olduğunu düşünenlerdenim. Bende bir üniversite öğrencisiyim. Üniversite hayatının insanı nasıl yoğurup adam ettiğini okuyan herkes bilir. Eşimde ne okuduğu önemli değil 2 yıllıkta olsa bir üniversite mezunu olmalı ki aynı dili konuşabilelim, oda evlilikten önce kendi ayakları üzerinde durabilme mücadelesi verebilmiş olsun. Sözlümle ilişkiye başladığımızda o üniversite okumuyordu, çalışıyordu ama tercih dönemindeydi. Benim bu düşüncelerime kızıyordu aşk oldukdan sonra ne önemi var diyordu. Hatta çocuğum üniversite okuyorsa, okumamışla evlenmesini istemem dediğimde kızıyordu. Geçen sene üniversiteyi kazandı. Şuan ikimizde aynı üniversitede okuyoruz ve geçen gün bana dediği şu oldu: "Haklıymışsın, bu öyle bir hayatki insanı olgunlaştırıp, ayakları üzerinde durmayı öğretiyor, tutumu doğruyu yanlışı öğretiyor. Ben üniversite okumadan önce seni anlayamamıştım. Şimdi anladım ne demek istediğini bu mevzuda haklıymışsın" dedi. Ben tarih öğretmenliği okuyorum o da büro yönetimi. Üniversiteden önceki ve sonraki hali hakkında konuşmaya gerek bile yok o kadar geliştirdi ki kendini, her konuda oturup konuşabiliyoruz; politikadan, siyasetten vs. Herkes kendince kendini elbet geliştirebilir ama üniversite okuyan ile okumayan arasındaki fark bambaşka birşey. Aşk olduktan sonra ne önemi var da deme. Aşk biter geriye hayatın gerçekleri kalır. Benim nacizane düşüncem bu :)[/QUOTE]
Aslinda kendminde boyle dusundgu ama dgrumu yanlismi dsunuyorum diye terddt ettgim seyleri yazmissinz gercekten beni cok aydinlattinz cookk tesekkur ederim size :)

Ne kadar sacma seyler yok ten tene göz göze değecek sanal filan herhangi bi yerde tanıştığınız insandan ne farkı var. Sonuçta ilişkiyi nasıl yönlendireceğiniz sizin elinizde ben eşimle internet ortamında tanıştım şuan evliyim çok şükür sıkıntımız da yok. Eğitim durumuna gelecek olursa hiç öenmli olmadığını düşünüyorum ne insanlar tanıyoruz ilkokul mezunu olduğunu duyunca inanmak istemiyoruz olabilir yani.Aynı dili konuşabildiğin sürece ama kendini geliştirmekten bahsediyorum burada. takılman gereken konu niyeti vs şu aşamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…