Bir fikri olan var mı?

Nightingale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
867
17
0
Şanlıurfa
Kızlar bir iki haftadır gözlerimde ağrı vardı, hiç olmamasına rağmen kanlanma oluyordu dünden beri de sol göz kapağımda atma oluyor. Hiç durmuyor ve gözümde acayip bir ağrı. Hemen doktora gitmek istemedim önemli bir şey değildir diye ama çok rahatsız ediyor ne yapabilirim başına gelmiş olan ya da bir fikri olan var mı?

Bence doktora gitmenizde fayda var göz bu önemli sonucta gecmis olsun

Ama gitmeden bir danisayim diyorsan bir site var göz doktoru cevap yaziyor bi kac kere danistim ben özelden linkini atabilirim ama bence vakit kaybetmeden git ben olsam duramam.. :26:

Profesyonel olarak fikîr belirtebilecek bir eğitimim ya da benzer bir deneyimim yok ama bana göz tansiyonu olabilirmiş gibi geldi. Özellikle pıt pıt atması ve ani kanlanma göz tansiyonu belirtisi olabilir diye biliyorum.

öncelikle buraya sormakla olmaz ya sizin ciddi bir problenız varsa doktora gitmeden olmaz..benım gözüm 2 ay boyunca attı en sonunda dayanamadım gıttım 2 yıl oluyor..gözümle alakalı problem yok fakat stres dedi doktor stres yapma geçecek dedi ve şükür geçti..

Profesyonel olarak fikîr belirtebilecek bir eğitimim ya da benzer bir deneyimim yok ama bana göz tansiyonu olabilirmiş gibi geldi. Özellikle pıt pıt atması ve ani kanlanma göz tansiyonu belirtisi olabilir diye biliyorum.

ALLAH ESIRGESIN göz tansiyonu filansa eger ciddiye alinmasi gereken bir durum..

Ben de bu aralar çok üzüldüm stres yaptım ağla ağla bir hal oldum belki ondandır dedim. Geçmezse cumaya gideyim bari doktora. Sağ olun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…