- 15 Ekim 2016
- 7.445
- 13.342
- 248
- Konu Sahibi melegimsiii
Ya tabi ki canim ya gercek Sevgi Budur iste bunlar maddi ama manevi deger vermektirBizde de yakın arkadaşlarım sen ailenin annesi olmuşsun der. Annem senelerce yoğun iş hayatında olunca mutfakta facia kaldı.
Haliyle ben dolma, kuru fasulye gibi küçük porsiyon yapılmayan yemek yaptıysam büyük yapar bir kavanoz da ona gönderirim. Menemenlik sever diye yaparım ona da gönderirim.
Elimi üstünden çekmiyorum. O da ama mesela arkadaşlarıyla tatile gitse bile illa pazara gider bana Muğla tarhanası yabani ot falan alır ben seviyorum diye.
Anne çocuk ilişkisinde bunlar bana sıcaklık geliyor.
Bugün anneme sıkıştım anne bu ay desek biliyorum mutlaka bulur bir yerden gönderir. Ama aynı şekilde eski arıza yapan arabası varsa ben de bir şekilde destek olmak isterim.
Bizim büyük aile böyle ama tek anne kız olarak değiş. Teyzem bir ara yazlık almak istedi, bir miktar para bulamadı. Annemler tüm kardeşler biraz para gönderdi almasını sağladılar. Teyzem de geri ödedi.
Bizde teyzeler dayılar dahil birimiz sıkışınca koşar.
Ben bu durumu çok seviyorum. Biliyorum ki zor günümde herkes yanımda durur çünkü bunu bilmek güç veriyor hayatta insana
Annem Bana ihtiyaci olsa kosarim o da öyle kardeslerim de öyle aile olmaktir bu
Evlenince ne oluyor Anne baba siliniyor mu yani canim anam kurban olurum ona