Bir Garip Arada Kalmışlık :/Düşüncelerinize ihtiyacım var

mavihuy900

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2019
84
18
3
29
Arkadaslar Günaydın öncelikle. Bu aralar sürekli konu açıyorum ama karmasıgım :/ Beli önceki konularımdan bilenler bilir 3 Aylık bi ilişkim vardı bitmişti çok üzülmüştüm vs. vs ama sonra sacma oldugunun farkına vardım sevmiyormusum sadece yedirememişim vs vs. sizlerinde destegıyle farkına vardım.

Şuan ise baska bir durum var. Benim üniversite yıllarından beri görüştügüm yakın bi kaç arkadasım var bı arkdas gurubumuz vardı o zamanlarda. BU grupta tek kız ben diğer 3 u erkekti ama içlerinden biri adı ahmet olsun adı. Ahmet bana karsı farklı hısleer beslediğini daha dönemimn en basındayken bana söylemişti. Bunu baska bı arkadasımızlaada paylaşmıstı. Ama ben onu sadece arkdasım olarak gördüğümü öyle bıseyın ımkansız olacagını sölmeiştim. ama hatırlıyorm benım ıcın cok sey yapmıştı o donemde anneıs babası bosanıyormus bıze bunu cok sonradan analttı zor donemden gecıyormus bana cıcekler getırıyordu ben narı cok severım evde ayıklayıp bı kaba koyup kasıgı vs hep getrırıdı. ama ben redetmıstım ımkansz demıstım hatta.. daha sonra benım hayatıma birileri girdi tabıkı ahb

Her neyse mezun olduk. aradan 5 yıl gectı nerdeyse bu askere gıtmıstı. o surede benım hayatıma birileri girdi 5 kişi falan belki 6 ama kısa surelı olanda olmustu hani anlaşamayıp ayrıldıgım vs . e halıyle onunda haberı oluyordur ortak arkadaslardan. askrdeen döndüğünde baska ortak arkadasımız hepbırlıkte görüşelim vs demıstı bende tamam demıstım bundan 5 ay once görüştük.. yanı zaten gecıp gıtmıstır hıslerı dıye onemsemedım o sıradada bıten 2 yıllık ilişkımden bahsetmıstım vs vs. her neyse aksam dagıldığımızda. bızım ortak arkadasa soyluyor ben hıslerımın halen devam ettgıının farkına vardım görünce acaba bunca yıl sonra yınede degsmezmı fıkrı dıye sorms o arkadasta baana sormsutu bende bır sure kımseyııs temıyorm demıstm buda demıstı tmm bunca yıl benı sevmesını bekledım bırz daha beklerım.

aama hemen 1 ay sonra hayatıma birin ialmıstm buda öğrenınce sınırlenp benı sılıyor edıyor. hem oyled ıyor hem 1 ay sonra bırıyle oluyor dye her nyse. Bu çocuklada bıtıyor o donemde instgramben hesbımı sılmsıtım yanlıskla snra yenı açtım. tanıyor olabılcegınız kısıleden tanıdıkları eklıyordum ahmette cıktı ekledım. bu bana yazdı dırek sen napmaya claısyorsn bunca yıl çok uzuldum yıne uzulmek ıstemıyorm senı sılmıstım dk bası senın profılıne bakmaktan takıntı oldu dıye acık acık yazdı herseyı bunca yıl sonra sneı unutamadım senı baska sevıyorum hıc sans vermedın.ben senle arkds olamam senı hala cok sevıyorum . bende dedm ben yenı bır ılıskıden cıktm bana dedıkı kafanı dınle ben senın herseyınle gunahınla sevabınla hersynle ıstıyorm dusun bunu artk dedı. daha sonra görüştük bunla bana dedı tmm benımde hayatıma gırenler oldu ama hepsınde sen kalbımdeydın zaten o yuzden hep bıtırdım. senınde hayatına gırenler oldu. bende düşünme kararı aldım. ama sızce sacma değil mi benı sevıyorsa neden hayatına bıırılerını almıs hemde 8 kısı falan .benımde oldu ama o sevıyorm dıyor. bana dedıgı su ben senden umıdı kesmıstım zaten asla olmıcagını bılıyordum bosluk muu nedır bılmıyorm ama tek gerçek sana hıslerımın halen aynı olması ılk gunkı gıbı ded.. sizce bunda takıntı yapulcak bsy var mı ? uzun oldu ama fıkırlerınıze ıhtıyacm var ...

Arkadaşım dikiş tutturamayip 4 5 senede saydığım kadarı ile 12 13 kişi ile kısa yada uzun bir şekilde beraberliğin olmuş çocuk yakinen şahit olmuş bu duruma, sen beni seviyoduysa 8 kızla niye oldu diyosun. Inanılmaz saçma bi sitem napsaydisen 12 erkekle birliktelik yaşarken yas mi tutsaydı. Bu çocukla da uzun soluklu olacağını sanmıyorum ama istersen dene bunla da bisey kaybetmezsin

Çok karışık yazmışsınız

Üniversite yıllarından sizi beğeniyor istiyor ama hayatına birileri giriyor..sizinde aynı şekilde ve siz baştan beri imkansız diye nitelendiriyorsunuz imkansız diyorsan bir şey vardır olmayan

Etkilemek istemem sizi daha tecrübeli arkadaşlar vardır onlarda yazar ama var mıdır öyle bir erkek senelerce aklından birini çıkaramayacak hisleri hep aynı devam edecek ve siz imkansız dediğiniz halde 🤔

Ben düz düşünüyorum ve mantıksız geliyor

Valla okuyana kadar beynim sulandı. Kendinizi Ahmet'in yerine koyun, yıllardır onu seveceksiniz, hiç bir şekilde aşkınıza karşılık alamayacaksınız, bu süre zarfında en az 10 kişiyle beraber olduğunuzu bilip yine de pes etmemenizi istediğinde sevmeye devam eder miydiniz?

Kusura bakmayın da böyle bir aşka kimse karşılık verip, yıllarca beklemez. Yapmayın olursa tamam olmazsa da kesin atın şu ilişkilerinizi. Siz hem beni sevsin ama bende o yanımda dururken başkalarıyla beraber olayım istiyorsunuz. Öyle bir dünya varsa bize de söyleyin.

Konunun sonunu ağızım açık okudum. Sen sürekli farklı kişilerle birlikte ol adama yüz verme sonra beni severken niye başkalarıyla oldu de. Pess. Bence adamı rahat bırakın.

Valla okuyana kadar beynim sulandı. Kendinizi Ahmet'in yerine koyun, yıllardır onu seveceksiniz, hiç bir şekilde aşkınıza karşılık alamayacaksınız, bu süre zarfında en az 10 kişiyle beraber olduğunuzu bilip yine de pes etmemenizi istediğinde sevmeye devam eder miydiniz?

Kusura bakmayın da böyle bir aşka kimse karşılık verip, yıllarca beklemez. Yapmayın olursa tamam olmazsa da kesin atın şu ilişkilerinizi. Siz hem beni sevsin ama bende o yanımda dururken başkalarıyla beraber olayım istiyorsunuz. Öyle bir dünya varsa bize de söyleyin.
evet işte buna hakkım yok gıbı geldı banada

Çok karışık yazmışsınız

Üniversite yıllarından sizi beğeniyor istiyor ama hayatına birileri giriyor..sizinde aynı şekilde ve siz baştan beri imkansız diye nitelendiriyorsunuz imkansız diyorsan bir şey vardır olmayan

Etkilemek istemem sizi daha tecrübeli arkadaşlar vardır onlarda yazar ama var mıdır öyle bir erkek senelerce aklından birini çıkaramayacak hisleri hep aynı devam edecek ve siz imkansız dediğiniz halde 🤔

Ben düz düşünüyorum ve mantıksız geliyor
imkansız dememın sebebı sırf arkadas olarak goruyordum

Normalde bakmamışsın çocuğa bence şu an boşluktan düşünüyorsun, önceki ilişkin de bittiği için

Ahmet seni takıntı haline getirmiş sen onu devamlı reddedip başkalarıyla oldukça hırs edinbmiş şimdi diyelim birlikte oldunuz elde ettiği için bütün büyü bozulacak yani uzun dönemli bir şey olacağını sanmıyorum

Hayata ne kadar çok kişi alınmış öyle 😳
Beğenmiş flört etmiş olmamış normaldir. Siz aşkınızdan kendini çöllere atmasını beklemissiniz. Değişik bir ego. Eğer ona karşı duygularınız yoksa bir daha iletişime geçmeyin. Varsa da şans verin ne olacak yani.

evet işte buna hakkım yok gıbı geldı banada
Hakkı yok gibi gelmiş!
Eminde değil yani.. sayın piremsesimizin hakkıda olabilir belki. sonuçta o koca bir piremmmses diğer küçük insanlar onun egosunu tatmin etmek için varlar :\

Back
X