Bir garip arkadaş... Çok ilginç, sorunlu bir profil anlatacağım

Yalancıysa bu kadar rahatsız oluyosan görüşme diyolar bana bi zararı yok diyosun.Zararı yoksa ne diye hala yok annesi yunan bilmem ne yala söylüyo diye uzatıyosun.İnsanlar sana net bişey söylüyo beğenmiyosan görüşme görüşüyosan konuyu kapat sus otur.Nesini anlamıyosun.

Yalanlarına inanmadığını yüzüne söyle. Ama bence size degil kendine söylüyor yalanları. Belliki kendi kafasında bir dünya var ve onu yaşatmaya çalışıyor. Ben olsam ilişkimi keserdim.

Umarım hayatınıza böyle biri dahil olur ya ki siz de kavrayabilin durumu. kimbilir dahildir belki de bu kadar iyimsever birğ oldugunuza göre dürüst olmayana karşı...
Sen haddini asmissin. Arkadasinin durustlugunu ispat edip ona gore devam edip etmeneye karar verecegim diye detektiflige soyunmussun. Delil toplayim derken kizi ve annesini stalklamissin resmen.
Beddua etmene gerek yok. Zayif karakterler eder beddua. Herkesin hayatinda oyle tipler olmustur. Benim de oldu. Ne mi yaptim. Tum baglantimi kestim. Senin gibi uzatmadim. Incik cincik desmedim.

"hanımefendi" ben sizn bu kadar yalancıyı koruyup yalanlara maruz kalan kişye saldırıya geçmenize anlam veremedim.değerlerinizi gözden geçirmenizi öneririm..
Ben yalanciyi korumuyorum. Sen hala anlayamamisdin. Eger ayni seyi bana yapsaydin gidip seni sikayet ederdim hatta. Senin haddine degil benim annem derdim.

Ba

İnsanları aptal yerine koymaya kalkan bir yalncının badguardlıgına soyunan sensin. Bana kimse fındık kadar aklıyla yalan söyleyemez ben nasıl dürüst davranıyorsam o da öyle olmak zorunda. Eve kırıyor yalan söyleyen bşr insan niçin ve nasıl seni kırmayabilir he? sizin olayları süzgeçten geçirşp analiz etme yetiniz bu kadar sığ sularda işte...
Ben kimsenin avukati degilim de sen hakimlige soyunmussun. Sorun orada. Yalanciyi da savunmuyorum. Savunmam da. Tek savundugum kimse kimsenin ozel hayatina mudahale edemez. Ha seninle ilgili yalan soyler iste o zaman delilinle konusursun. Annesinin yunan turk olmasi ile ilgili detektiflige girmen sacma olmus. Abartmissin.

Bu yalanları durup dururken mi söyledi yoksa siz annen kim baban kim diye sordunuz da mı söyledi ?

Belki sakladığı Şeyler var belki de Söylemek istemediği bence çok üstelemeyin .

Ayy bende sanaldan tanışmıştım böyle bi kızla anlatmak dahi istemiyorum acaba senin arkadaş o mu ki olabilir valla beklerim :D ağır hasta yalan makinası psikopatlar

bukadar yalancı bır kısıyle arkadaslık yapma sebebınız nedır
malum bana arkadasını soyle sana kım oldugunu soyleyeyım hesabı

İyi bir üniversitenin güzel bir bölümünde 4. sınıf öğrencisiyim. 1. sınıfta tanışmış olduğum bir arkadaşım var tanıştıgım ilk günden itibaren yalan söyledğini fark ettim, sezdim. Sevgilisinin (daha sonra eşi oldugunu öğrendim, tanıştıktan bir iki gün sonra evli oldugunu itiraf etmişti) reklam ajansı olduğunu söyledi ben de şükürler olsun ki yalan söyleyen insanı ne kadar profesyonel olursa olsun seziyorum yalan söylediğini bir şekilde. İnsanları çok iyi tahlil ederim bu bağlamda. Daha sonraları davetiyeci olduğunu öğrendim eşinin. Bu tarz yalanlarının yanında gündelik hayatına dair detaylarla ilgili bir takım yalanları da var sohbetlerimiz sırasında sözünü ettiğimiz herhangi bir konu ya da kişi hakkında bilgi sahibi olmasa dahi "a evet biliyorum" diyen bir arkadaş. Yani bilmediğinden adımın esra olduğu kadar emin olduğum konularda "bunu bilmiyordum", "bilmiyorum" demeyen biri katiyen. Fakat defaatle tekrar ettiği bir yalanı var ki dehşete düşüyorum her söylediğinde; şu an anne dediği kadının üvey olduğunu, öz annesinin yunan oldugunu ve o 10 yaşındayken beyi tümöründen öldüğünü söylüyor. Dahası var ben bunun doğru olmadığını sezince vakit geçirdiğimz iki ortak arkadaşımz vardı onlara belirtince arkadaşlardan biri "sohbet sırasında bana öz yunan annem diye attığı fotoğraf google görsellerdn alınmş olduğu belli ve hiç net olmayan bir fotoğraftı" dedi. Ardından öz ve öz annesi olmasına rağmen üvey olduğunu iddea ettiği annesi memleketinden kızının kaldığı eve İstanbul'a geldi ben de şaka ile karışık bşr şekilde üvey annesinin fotografını atmasını istedim önce geçiştirmeye çalıştı ben biraz üstleyince sezdirmeden durumu attı fotoyu en sonunda. Neticesinde ise kadın arkadaşımn kopyası sayılır yüzü, mimiğiyle aynılar. Ben de "sana ne kadar benziyor dedim bu kadın" güldüm falan . O da "yok neresi benziyor ben o kadar çirkin miyim" dedi. Ardından da "babamın akrabası oluyor, belki o yüzden benzetmişsndr" dedi. Geçenlerde ben rahmetli yunan anneni merak ediyrm nasıldı diyince, bana Facebook'tan alınmş güncel, parıl parıl bir güzel kadın fotoğrafı gösterdi :halay:işte bu dedi. Kadının şalında da oturduğu kafenin adı yazıyordu. 13 yıl önce annen ölecek sen de elin kadının zamane Beşiktaş kafelerinde çekilmiş fotosunu bana annen diye yutturacaksın. İlk günden beri yalan söylediğini biliyordum ve böylelikle de tescillenmş oldu. Daha zilyon tane kolpa söylemleri var ama yazıp da daha fazla uzatmak istemiyorum konumu. Onun dışında akademik olarak eşit düzeydeyiz sohbeti akıcı politik, güncel her konu hakkında konuşabiliyoruz kendisyle. İçimi dökmek, fikir almak istedim. Sizlerin yorumu nedir bu arkadaşım hakkında?:110:
Benimde bı arkadaşım vardı oda beyinde tümör mu dersiniz akciğerde su toplaması mı dersiniz tabiki annem üvey diyordu ama Allah var Yunan falan demiyordu. Sonra ben farkettim ki o insanların ona acimasina merhametine ihtiyaç duyuyordu. Çok yanlizdi kendince. Ailesi zengindi ama sevgi anlayışı farklıydı. Hiçbir zaman kızım sen benim için dünyanın en kıymetli varligisin dememişti aksine en kıymetli varlıkları evleri arabaları paralariydi. Ben ve bı arkadaşım ne yapabiliriz ona diye düşündük ve geçmiş yalanların üstüne hiç gitmeden yeni yalanların farkettigimizde" yalancı seniiiii ama ben seni böyle çok seviyorum. Hadi gel hayal kuralım ne olmak nasıl olmak isterdim hadi hikaye kuralım vs gibi yaklaşarak atlattık. İnanirmisin düzeldi sayılır. Tabi yalan söylediği zamanlar istikrarlı bir ilişkisi olmuyordu. Düzeligi zaman tanıştığı adamla çok güzel bı aşk sevgi bağı kurdu. Artık hiç yalanını yakalamiyorum sadece çok dara düşüp bunaldigi zaman söylüyor .

İyi bir üniversitenin güzel bir bölümünde 4. sınıf öğrencisiyim. 1. sınıfta tanışmış olduğum bir arkadaşım var tanıştıgım ilk günden itibaren yalan söyledğini fark ettim, sezdim. Sevgilisinin (daha sonra eşi oldugunu öğrendim, tanıştıktan bir iki gün sonra evli oldugunu itiraf etmişti) reklam ajansı olduğunu söyledi ben de şükürler olsun ki yalan söyleyen insanı ne kadar profesyonel olursa olsun seziyorum yalan söylediğini bir şekilde. İnsanları çok iyi tahlil ederim bu bağlamda. Daha sonraları davetiyeci olduğunu öğrendim eşinin. Bu tarz yalanlarının yanında gündelik hayatına dair detaylarla ilgili bir takım yalanları da var sohbetlerimiz sırasında sözünü ettiğimiz herhangi bir konu ya da kişi hakkında bilgi sahibi olmasa dahi "a evet biliyorum" diyen bir arkadaş. Yani bilmediğinden adımın esra olduğu kadar emin olduğum konularda "bunu bilmiyordum", "bilmiyorum" demeyen biri katiyen. Fakat defaatle tekrar ettiği bir yalanı var ki dehşete düşüyorum her söylediğinde; şu an anne dediği kadının üvey olduğunu, öz annesinin yunan oldugunu ve o 10 yaşındayken beyi tümöründen öldüğünü söylüyor. Dahası var ben bunun doğru olmadığını sezince vakit geçirdiğimz iki ortak arkadaşımz vardı onlara belirtince arkadaşlardan biri "sohbet sırasında bana öz yunan annem diye attığı fotoğraf google görsellerdn alınmş olduğu belli ve hiç net olmayan bir fotoğraftı" dedi. Ardından öz ve öz annesi olmasına rağmen üvey olduğunu iddea ettiği annesi memleketinden kızının kaldığı eve İstanbul'a geldi ben de şaka ile karışık bşr şekilde üvey annesinin fotografını atmasını istedim önce geçiştirmeye çalıştı ben biraz üstleyince sezdirmeden durumu attı fotoyu en sonunda. Neticesinde ise kadın arkadaşımn kopyası sayılır yüzü, mimiğiyle aynılar. Ben de "sana ne kadar benziyor dedim bu kadın" güldüm falan . O da "yok neresi benziyor ben o kadar çirkin miyim" dedi. Ardından da "babamın akrabası oluyor, belki o yüzden benzetmişsndr" dedi. Geçenlerde ben rahmetli yunan anneni merak ediyrm nasıldı diyince, bana Facebook'tan alınmş güncel, parıl parıl bir güzel kadın fotoğrafı gösterdi :halay:işte bu dedi. Kadının şalında da oturduğu kafenin adı yazıyordu. 13 yıl önce annen ölecek sen de elin kadının zamane Beşiktaş kafelerinde çekilmiş fotosunu bana annen diye yutturacaksın. İlk günden beri yalan söylediğini biliyordum ve böylelikle de tescillenmş oldu. Daha zilyon tane kolpa söylemleri var ama yazıp da daha fazla uzatmak istemiyorum konumu. Onun dışında akademik olarak eşit düzeydeyiz sohbeti akıcı politik, güncel her konu hakkında konuşabiliyoruz kendisyle. İçimi dökmek, fikir almak istedim. Sizlerin yorumu nedir bu arkadaşım hakkında?:110:

Böyle insanlarla arkadaşlık beni yorar sizi yormuyor mu? Yarın bir gün size de bulaştırmaya başlar yalanlarını gereksiz bence dikkatli olun

S

Mental sorunları olan sizin gibi yalanlara eyvallah diyecek en yakınındaki kişiye aman banane diyecek tıyniyetteki tipler .
Öncelikle uslubunu bir duzenle bakalim.
Konuyu acan sensin yakinan sensin istedigin açıdan bakilmadiginda tuhaf davranislar sergileyende sensin.
Arkadasina sorsak kimbilir neler der hakkinda.
4 yildir arkadasin sureklilik halinde yalan söylediğinin farkindasin arkadasliga devam ediyorsun.arkadasini seviyor olsan aranizda yalan oldukca sanimiyetinizin azaldigini soyler ve anlattığı yalan hikayelerin farkinda oldugunuzu belirtirdiniz.
Samimiyetsiz bir arkadasliginiz var ve siz benden kacmaz ben yakalarim modlarinda geziniyorsunuz.
Arkadaşlık kavrami sizde farkli oldugu icinde gelen cevaplara yukselerek hakli cikmaya calisyorsunuz.
Bence tencere kapak bir iliskiniz var yuvarlanip gidin en iyisi.

Bu yalanları durup dururken mi söyledi yoksa siz annen kim baban kim diye sordunuz da mı söyledi ?

Belki sakladığı Şeyler var belki de Söylemek istemediği bence çok üstelemeyin .
Hayır kendisi söylüyor özellikle brlirtiyor bir topluluga girdiğimizde de

Öncelikle uslubunu bir duzenle bakalim.
Konuyu acan sensin yakinan sensin istedigin açıdan bakilmadiginda tuhaf davranislar sergileyende sensin.
Arkadasina sorsak kimbilir neler der hakkinda.
4 yildir arkadasin sureklilik halinde yalan söylediğinin farkindasin arkadasliga devam ediyorsun.arkadasini seviyor olsan aranizda yalan oldukca sanimiyetinizin azaldigini soyler ve anlattığı yalan hikayelerin farkinda oldugunuzu belirtirdiniz.
Samimiyetsiz bir arkadasliginiz var ve siz benden kacmaz ben yakalarim modlarinda geziniyorsunuz.
Arkadaşlık kavrami sizde farkli oldugu icinde gelen cevaplara yukselerek hakli cikmaya calisyorsunuz.
Bence tencere kapak bir iliskiniz var yuvarlanip gidin en iyisi.
Sizin tıyniyette olsaydım çoktan kırmıştım kalbini kolay kolay inasanları harcamam ben başkalrı gibi....

Back
X