- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
İzliyorum canım.Selam merhaba güle güle ağzıma yapıştı:))))Baştan kardeşime kızdım hint dizisi sardırma başımıza diye.Sonra o diğer televizyonda seyretmeye başlayınca gel izle bari iki televizyon çalışmasın dedim.Tabi böylelikle izlemeye başladım.Baştan çok komik geldi uzun uzun bakışmaları.Dalga da geçtim epey.
Sonra baktım baya baya izliyorum.
Hatta kamera arkasını falan bulup izledim.Çok sıcak başroldeki kız.Arnav`la çok samimiler.20 dakika mı?
Ben de bugün diyordum ki reklam olmasa bu dizi toplam 15 dakikadır.Neredeyse bilmişim:)Eee anlatsana neler oluyor.Ne zaman sevgili olacak bunlar?
bende aynen senin gibi başladım canım, daha doğrusu şöyle oldu, malum o saatlerde tv de pek bişey olmuyor.. bende çocuğu okula bırakıp geldikten sonra üşüdüm diye çay koyuyorum

bir kaç kez öyle denk gelmişti ve ben nefret ederim hint dizilerinden, bilhassa kore dizilerinden tiksinirim...

bir iki kez öylesine bi göz attım diziye derken bi süre sonra farkettimki ben bu diziyi sevmişim

çocuğu bırakıp gelip hemen açar oldum zamanla

20 şer dakka da olunca çerez gibi bitiveriyor bölümler... 398 bölümmüş, tövbe bitiremem ben bunu arılayamam bile derken ohhoooo bitti bile

SPOİLER......
uzunca bir süre bunlar böyle didişmeye devam edecekler, ikisi de birbirine aşıklar ama ikisi de kabul etmiyorlar

arnav zaten aşka inanmadığı için bilmiyor bile, zamanla kafayı sıyıracak kushiyi neden bukadar çok düşünüp duruyorum diye

bizzat merak ettiğin kısımlar varsa oraları da söyleyebilirim zevkle

okadar çok şey oluyor ki hanginden başlasam bilemedim

kolay kolay dizi beğenmeyen , hele de gündüzleri tv yi hiç açmayan ben nasıl izleyebildim hala şoktayım