- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Ama 3 kere tekrarlamıs. Bence, ben rahatsızlık verecek boyutta seni darlıyorum umarım rahatsız olmuyorsun ımajı vermek ıstemıs. Zaten kadın rahatsız olsa bayan bır avukat tercıh ederdı. Ben boyle dusundumYa ben kotu duusnmedim kapalisin belki hassassindir diye dusunmustur.
Erkek avukatların çoğu mu böyle yoksa insan psikolojisini mı iyi anlıyorlar?Merhabalar herkese, açılmış olan boşanma davam için yeni bir avukat ile anlaştım, önceki avukatımla bazı problemler yüzünden uyum içinde yolları ayırdık. Bu yeni avukat beyle bugün görüştük ve çok değişik diyaloglar yaşadık. Ben genel olarak çok rahat bir insan değilimdir, her girdiğim ortamı hemen benimseyemiyorum. Ve de üstelik boşanma konusu, geriliyorum, huzursuz hissediyorum. Kendimi ifade edebiliyorum bu konuda problem yok. Sadece üzücü olaylar, anlatmak falan beni huzursuz etti, sesim titremis olabilir. Kendime de kızgınlıklarim var, nasıl izin verdim diye ama geçmişi değiştiremiyorum. Salakça evlilikte kendimi ezdirdigimi biliyorum, eş denen mahlukun psikolojik şiddetinde n ben olmaktan çıkmış, onun söylediği hakaretlerin bende olduğuna inanmıştım. Üzgündüm de, anlatırken de ezile büzüle, büyük bir utanç içinde anlatıyordum. Avukat benim bu halimi anlamadı mı, bilmiyorum. Çalışma masasında dosyaları inceliyoruz (Rahatsızlık veren bir yakınlık da yok araya bir insan sığar) Rahatsız olduysaniz diğer masaya geçelim dedi. Diğer masa dediği de standart masa ve masanın önünde sandalye var.( Klâsik görüşmelerin yapıldığı masa - masanın önünde sandalye.) Hayır, rahatsız edici bir durum yok ki, olaylardan rahatsız hissediyorum dedim. Aradan beş dakika geçti yine rahatsız hissediyorsa n diğer masaya geçelim, ben abin sayılırım dedi. Olayları beni huzursuz hissettiriyor, sizlik bir durum yok dedim. Belli bir zaman sonra yine tekrarladı, rahatsız oluyorsun sanki sürekli şal in ile oynuyorsun dedi. (Kapalıyım, şal omzumdan düşünce düzeltiyordum) Bundan rahatsızlık hissetmiş. Ben şal düzgün olmayinca rahat etmiyorum, üstüne bu olaylar beni huzursuz hissettiriyor, sizlik hiç bir şey yok. dedim. Tamam dedi ama anlamadım, sonuçta keyfi şeyler anlatmıyorum, neden bu şekilde defalarca tepki vermiş olabilir? Üstelik tek de değiliz stajyeri de var. Hâlâ gerginim
Ya o su bu su şu su bosverin..eger cok mukemmel bi avukat degilse enerjiniz tutmamis baska biriyle devam.edin derimYanında çalışan bayan var, stajyeri var. Kapıyı da asla kapalı tutmaz, bayan olsun erkek olsun. Beklerken milletin olayları duyuyoruz. Çok bilindik biri. Kapalıyım diye mi bilmiyorum dindar olmadığını söyledi. Kapalıyım diye önyargılı olarak bu yorumu yapmış olabilir mi? Fazla mı polyanna yim.
Valla biri bana yok abin sayılırım yok baban yerineyim, yok sen benim kızım gibisin falan dedi mi direk topuklarım. Niyeti belli ediyor çünkü bu cümleyle.Merhabalar herkese, açılmış olan boşanma davam için yeni bir avukat ile anlaştım, önceki avukatımla bazı problemler yüzünden uyum içinde yolları ayırdık. Bu yeni avukat beyle bugün görüştük ve çok değişik diyaloglar yaşadık. Ben genel olarak çok rahat bir insan değilimdir, her girdiğim ortamı hemen benimseyemiyorum. Ve de üstelik boşanma konusu, geriliyorum, huzursuz hissediyorum. Kendimi ifade edebiliyorum bu konuda problem yok. Sadece üzücü olaylar, anlatmak falan beni huzursuz etti, sesim titremis olabilir. Kendime de kızgınlıklarim var, nasıl izin verdim diye ama geçmişi değiştiremiyorum. Salakça evlilikte kendimi ezdirdigimi biliyorum, eş denen mahlukun psikolojik şiddetinde n ben olmaktan çıkmış, onun söylediği hakaretlerin bende olduğuna inanmıştım. Üzgündüm de, anlatırken de ezile büzüle, büyük bir utanç içinde anlatıyordum. Avukat benim bu halimi anlamadı mı, bilmiyorum. Çalışma masasında dosyaları inceliyoruz (Rahatsızlık veren bir yakınlık da yok araya bir insan sığar) Rahatsız olduysaniz diğer masaya geçelim dedi. Diğer masa dediği de standart masa ve masanın önünde sandalye var.( Klâsik görüşmelerin yapıldığı masa - masanın önünde sandalye.) Hayır, rahatsız edici bir durum yok ki, olaylardan rahatsız hissediyorum dedim. Aradan beş dakika geçti yine rahatsız hissediyorsa n diğer masaya geçelim, ben abin sayılırım dedi. Olayları beni huzursuz hissettiriyor, sizlik bir durum yok dedim. Belli bir zaman sonra yine tekrarladı, rahatsız oluyorsun sanki sürekli şal in ile oynuyorsun dedi. (Kapalıyım, şal omzumdan düşünce düzeltiyordum) Bundan rahatsızlık hissetmiş. Ben şal düzgün olmayinca rahat etmiyorum, üstüne bu olaylar beni huzursuz hissettiriyor, sizlik hiç bir şey yok. dedim. Tamam dedi ama anlamadım, sonuçta keyfi şeyler anlatmıyorum, neden bu şekilde defalarca tepki vermiş olabilir? Üstelik tek de değiliz stajyeri de var. Hâlâ gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?