Bir garip avukat görüşmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi siz kendinizi rahatsiz hissettiyseniz davayi baskasina verin. Bastan mi acaba ile baslayan hic bir konu sonra duze cikmiyor. Bir uye de yazmis,abinim senin diyemez,dememeli bir avukat. Katiliyorum. Siz bir abi aramadiniz. Ucreti karsiligi hakkinizi arayacak hukukcu aradiniz. Kapi acik gorusme kulaga hos gelse de ozellikle kucuk yerlerde dedikodu malzemesini elaleme vermektir. Kaldi ki hekim hasta,avukat ve kisi arasindaki gorusmelerin gizliligi vardir. Uluorta veya kapi acik gorusme en hafif tabirle hos degil. Bu arada,yolunuz acik olsun. Bundan sonraki yasantiniz oyle guzel gecsin ki bugunleri unutursunuz insallah.

Ben değişik bi Anlam yüklemedim (belki o da çok hassastır) düşünsenize karşınızda gerilen sürekli kıyafetleriyle oynayan biri olsa sizde sormaz mısınız rahatsız mı hissettiniz diye ? Adam psikolog değil ki sizi sizin gibi anlayabilsin avukatınız psikoloji durumunuzun ne seviyede olduğunu davranışlarınızdan kestirememiş olabilir..O da ne diyeceğini şaşırmış belli ki abin sayılırım vs tarzında şeyler söylemiş
belki siz kapalı olduğunuz için hassas davranmak gerektiğini düşünmüştür,

önce daha düzgün konuşmanızı öneririm.şu sizin cümleniz değil mi "avukatta olsa böyle iğrenç şeyler düşünen çok"
1.iğrenç şey nedir
2.böyle şeyler" derken avukatı işaret ediyorsunuz
2".avukatta olsa derken" ki yorumunuz avukatın iğrenç şeyler düşünmüş olabileceğini söyleyen siz.ben iyi okuyorumda siz yazarken ne yazdığınıza dikkat edin

siz nasıl okuyorsunuz konu sahibinin avukatın iğrenç şeyler düşündüğünü ima edecek bir şeyler yazmamış ki
Siz sadece konuyu okuyup yaziyorsunuz anlasilan konu sahibinin diger arkadaslara sorulan sorulara vermis olduğu cevaplarida okumuştum ben..
Onemrimide yaptim hatta dava konusundan baska muhattap olmayin diye..........
Ki benimde davam var avukatimin sahsi numarasi oldugu halde ben ofisinin telefonunu ariyorum ne olur ne olmaz gereksiz ne o rahatsiz olsun nede ben diye...

1.Yazimda "o adami tenzih ediyorum" diye yazmışım..
2. Igrenc şey ne olabilir cinsel sapkinlik olabilir degil mi?
3.

Sozumun arkasındayım siz böyle anladiysaniz.

Dahada anlamadiysaniz..

BANANE :)

Siz sadece konuyu okuyup yaziyorsunuz anlasilan konu sahibinin diger arkadaslara sorulan sorulara vermis olduğu cevaplarida okumuştum ben..
Onemrimide yaptim hatta dava konusundan baska muhattap olmayin diye..........
Ki benimde davam var avukatimin sahsi numarasi oldugu halde ben ofisinin telefonunu ariyorum ne olur ne olmaz gereksiz ne o rahatsiz olsun nede ben diye...

1.Yazimda "o adami tenzih ediyorum" diye yazmışım..
2. Igrenc şey ne olabilir cinsel sapkinlik olabilir degil mi?
3.

Sozumun arkasındayım siz böyle anladiysaniz.

Dahada anlamadiysaniz..

BANANE :)
işte iğrenç şey cinsel sapkınlık olarak siz yazmışsınız.
"avukatta olsa böyle iğrenç şeyler düşünen çok" cümlenizde resmen avukatı iğrenç şey düşünmekle yani cinsel sapkınlıkla suçlamış sonra da bana "nerenizle okuyorsunuz"diyorsunuz.yazan sen söyleyen sen bir de suçluyorsun
kendi ifafenle iğrençliğin cinsel sapkınlık olduğunu yazdığın için yine başa dönüp konu sahibinin yazdıklarından avukatın iğrenç şeyler yani cinsel sapkınlık gösterdiğini mi çıkardınız.bu çok ağır bir itham.hiç evirip çevirme yazdıkların ortada."avukat bile olsa böyle iğrenç şeyler(cinsel sapkınlık yani sapıklık) düşünen şeyler çok
okuduğunu anlamayı(çünkü konu sahibi cinsel sapkınlıktan bahsetmemiş) ve yazdıklarının ne anlama geldiğini düşünmeni ve arkasında durmayacağın şeyleri savunmamanı öneririm

işte iğrenç şey cinsel sapkınlık olarak siz yazmışsınız.
"avukatta olsa böyle iğrenç şeyler düşünen çok" cümlenizde resmen avukatı iğrenç şey düşünmekle yani cinsel sapkınlıkla suçlamış sonra da bana "nerenizle okuyorsunuz"diyorsunuz.yazan sen söyleyen sen bir de suçluyorsun
kendi ifafenle iğrençliğin cinsel sapkınlık olduğunu yazdığın için yine başa dönüp konu sahibinin yazdıklarından avukatın iğrenç şeyler yani cinsel sapkınlık gösterdiğini mi çıkardınız.bu çok ağır bir itham.hiç evirip çevirme yazdıkların ortada."avukat bile olsa böyle iğrenç şeyler(cinsel sapkınlık yani sapıklık) düşünen şeyler çok
okuduğunu anlamayı(çünkü konu sahibi cinsel sapkınlıktan bahsetmemiş) ve yazdıklarının ne anlama geldiğini düşünmeni ve arkasında durmayacağın şeyleri savunmamanı öneririm
Tatlımm önerini kendine sakla tamam mi
Çünkü ben böyle yazmaya devam edicem siz istediğinizi anlayabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X