Bir garip bunalım geçiriyorum

Sakinkaplumbaga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
59
27
3
31
Hanımlar merhaba
Benim sorunum şu ki koltukaltıma yapışık kalın ve dar bir uzunkol giydiğimde hava soğuk bile olsa başım dönüyor bunalım geçiriyorum ateşim çıkıyor sanki nefes alamıyorum. illa üstüme tam oturmayan ya da yünlü birşey giymem lazım. Bady tarzında yapışık birşey giydiğimde hep aynısı oluyor. Bu psikolojik birşey mi bunu yaşayan var mı ( biliyorum saçma birşey ama gerçekten yaşıyorum bunu)

Hanımlar merhaba
Benim sorunum şu ki koltukaltıma yapışık kalın ve dar bir uzunkol giydiğimde hava soğuk bile olsa başım dönüyor bunalım geçiriyorum ateşim çıkıyor sanki nefes alamıyorum. illa üstüme tam oturmayan ya da yünlü birşey giymem lazım. Bady tarzında yapışık birşey giydiğimde hep aynısı oluyor. Bu psikolojik birşey mi bunu yaşayan var mı ( biliyorum saçma birşey ama gerçekten yaşıyorum bunu)
Psikolojiktir muhtemelen.bende mesela dar boyunlu bir kiyafet giydigimde daralirim.
Ve genelde insanlarda vardir bu.
Sizin ki farklisi olmus sadece

Hanımlar merhaba

Ben buna kendi tabirimle "Mukaddes Sendromu" diyorum. Fatmagül'ün suçu ne? min yengesi. O da böyleydi, giyemiyordu. Belki psikolojiktir. Belki de kanınız fazladır. O zaman da bazı insanlar öyle şeyler giyemez. Bir de uyuşturucu kullananlar. Çeşitli sebepleri olabilir.
:KK53:

Boğazlı kazak, tayt, polar. Şu yumus yumus olan polarli pijamalari giyemiyorum ya içime dokunuyor. Gündüz yine idare edebiliyorum ama gece giyemiyorum sanki o bacaklarimi birisi sıkıyor bunalıyorum. Daha bir sürü garip huyum var.
Herkesin bedeni farklıdır. Sizin de böyle demek ki. Rahatlığı seviyor bedeniniz.

Back
X