çevir kazı yanmasınya sende akşama kutlucaktım deseydin..niye hemen unuttum diyorsunnnn
valla öyle yapsaydı trip yemezdiçevir kazı yanmasın
Yemek yaptım,kendi ellerimle pastalar kurabiyeler yaptım. Bir sürü hediye aldım..Teferruatlı hazırlık derken neyi kastettiğinizi merak ettim.
Sorunuzun cevabına gelince, benim için 1 hafta önce kutlanması yeterlidir.
Ama kişiden kişiye değişir, siz de şimdi öğrenmiş oldunuz. Bundan sonrakilerde eminim farklı davranırsınız.
Hem zaten bugün geçip gitmedi ki henüz. Kutlamadın diye neden trip yapmış?
yuhh onunkide harbi nankörlük o zamanYemek yaptım,kendi ellerimle pastalar kurabiyeler yaptım. Bir sürü hediye aldım..
hatta trip atan o olurduvalla öyle yapsaydı trip yemezdi
Sabah bir şeyi unutmusum onunla ilgili konusuyoduk. Sende bu ara her şeyi unutuyorsun dedi surat yapmaya başladı. Bende neyi unutuyomusum filan derken dank etti tabi. Ama şimdi Allah o söylemese ben yine hatirlamazdimya sende akşama kutlucaktım deseydin..niye hemen unuttum diyorsunnnn
Farklı şehirlerde olduğumuz için böyle oldu malesef.bi hafta önce kutlama madem. sürekli tarih mi takip etcen
Bu sene doğum günüm daha gelmedi ama önceki yıllarda siradan kutlamisti işte.O senin doğum gününde naptı?
Yemek yaptım,kendi ellerimle pastalar kurabiyeler yaptım. Bir sürü hediye aldım..
Merhaba hanımlar. Şimdi bugün erkek arkadaşımın doğum günü. Ben 1 hafta önce teferruatli bir hazırlığın ardından kendisinin doğum gününü kutladım. Uzak şehirlerde olduğumuz için fazla gorusemiyoruz zaten bu durumda erken kutlamama sebep oldu. Her neyse 1 hafta önce kutladim fakat gelin görün ki bugün kutlamayi unutmuşum. Kendisi bugün de kutlayacagimi düşünmüş. Tabi kutlamak derken yine hediyeler filan değil elbette ama en azından iyiki doğdun deseydin diyerek trip attı biraz. Bende diyorum ki zaten 1 hafta önce gayet güzel kutladim şimdi o gunu unutup neden bugun surat yapıyorsun ? Sabahtan beri o kendini savunuyor ben kendimi. Sizce hangimiz hakliyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?