Bir garip doğum günü meselesi

Kim haklı ?

• Tabikide sen haklisin,sevgilin gereksiz uzatmis.

• Istisnasiz sevgilin haklı. Bu kadarda odun olunmaz.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

-huzur-

Kafesin biri,bir kuş aramaya çıkmış.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
2.044
6.735
158
Merhaba hanımlar. Şimdi bugün erkek arkadaşımın doğum günü. Ben 1 hafta önce teferruatli bir hazırlığın ardından kendisinin doğum gününü kutladım. Uzak şehirlerde olduğumuz için fazla gorusemiyoruz zaten bu durumda erken kutlamama sebep oldu. Her neyse 1 hafta önce kutladim fakat gelin görün ki bugün kutlamayi unutmuşum. Kendisi bugün de kutlayacagimi düşünmüş. Tabi kutlamak derken yine hediyeler filan değil elbette ama en azından iyiki doğdun deseydin diyerek trip attı biraz. Bende diyorum ki zaten 1 hafta önce gayet güzel kutladim şimdi o gunu unutup neden bugun surat yapıyorsun ? Sabahtan beri o kendini savunuyor ben kendimi. Sizce hangimiz hakliyiz ?

Teferruatlı hazırlık derken neyi kastettiğinizi merak ettim.

Sorunuzun cevabına gelince, benim için 1 hafta önce kutlanması yeterlidir.
Ama kişiden kişiye değişir, siz de şimdi öğrenmiş oldunuz. Bundan sonrakilerde eminim farklı davranırsınız.

Hem zaten bugün geçip gitmedi ki henüz. Kutlamadın diye neden trip yapmış?

Yemek yaptım,kendi ellerimle pastalar kurabiyeler yaptım. Bir sürü hediye aldım..

Doğduğum gün bir tatlı sözü yeter... Ama o günü unutursa isterse bi hafta önce dünyayı yaksın benim için değeri yok.

Bi hafta once dugun gibi kutlayin isterseniz. Dogdugum gun bi tatli soz soyleyemiyorsa ben de bozulurum

ya sende akşama kutlucaktım deseydin..niye hemen unuttum diyorsunnnn
Sabah bir şeyi unutmusum onunla ilgili konusuyoduk. Sende bu ara her şeyi unutuyorsun dedi surat yapmaya başladı. Bende neyi unutuyomusum filan derken dank etti tabi. Ama şimdi Allah o söylemese ben yine hatirlamazdim

Sevgilin hakli.
Soylemen gerekirdi bence.
Ben de beklerdim yani.

Aynı durumda sen olsan trip atar mıydın? Asıl soru bu.
Herkes farklıdır. Ama ben bir sürü hazırlıkla bir hafta önceden kutlanmasındansa doğduğum gün bir tatlı kutlu olsun demesini isterim. Asıl o günü hatırlaması kendimi değerli hissettirirdi.
Yani bir sürü insandan bir farkım olsun değil mi? Hatta geceden bir kutu olsun desin fln isterim ben açıkçası ona hak verdim ben de olsam bozulurdum, değer vermemiş gibi hissederdim. Bir sürü hazırlık maddi hediyeler değil de o günü hatırlaması ve kutlaması daha mühim benim için.

Yemek yaptım,kendi ellerimle pastalar kurabiyeler yaptım. Bir sürü hediye aldım..

O zaman bence siz haklısınız.

Ben de bu tarz bir hazırlığı tercih ederdim.

Sonuçta yarın öbür gün evleneceksiniz, ailesi ile doğum günü kutlamak isterse belki gerçek doğum gününü ailece kutlayacaksınız, siz baş başa olanı bir kaç gün önce kutlayacaksınız. Ne var bunda bu kadar büyütecek?

Bende bi iyiki doğdun beklerdim.
Ama istisnasız sevgilin haklı diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…