Bir garip dukan

spor güzelllll kem küm yokkkkkk
ay bugün davetsiz misafirlerim vardı giremedim.Spor güzel tabi canım şaka yapmıştım ben:oops:

Konunu yeni gördüğüm için tüm mesajlarını okuyamadım tabi kaç kilo verdin naptın :)
Bi dukan denemem oldu on üç günlük canım 3 kilo verdim ama sağlıklı gelmedi bıraktım.Bıraktıktan sonrada bi 600 gram daha verdim.Sağlıklı beslenmeye kaçırmamaya çalışıyorum.Günlüğün ismini değişteremiyorum o yüzden dukan olarak kaldı:)

ay bugün davetsiz misafirlerim vardı giremedim.Spor güzel tabi canım şaka yapmıştım ben:oops:

Bi dukan denemem oldu on üç günlük canım 3 kilo verdim ama sağlıklı gelmedi bıraktım.Bıraktıktan sonrada bi 600 gram daha verdim.Sağlıklı beslenmeye kaçırmamaya çalışıyorum.Günlüğün ismini değişteremiyorum o yüzden dukan olarak kaldı:)
Anladim canim bence daha iyi olmus cunku tek tip beslenmektense her cesitten azar azar yemeliyiz :) Kolay gelsin o zaman sana umarım istediğin kiloya düşersin :)

bugün sabah ekmeksiz corba içtim birde domates yedim özlemisim çorbayı:)aradada bir elma.geri kalan günü proteine ayıracağım.

merhaba günlük merhaba diyetsiz gün.Bu gün diyet oldumu olmadımı bilemedim.Koşturmaca yemece çok enerji harcadım sanki çok yedim.şöyle anlatayım sabahtan 3e kadar iki cücüğümüde farklı testler için doktorlara götürdüm.Sabah iki etimek bir yumurta ile yola çıktım öğlen maalesef tek seçenek burgerdi gerçi ben 6 lı tenders yedim ekmeksiz olsun diye.Akşamda semizotu ama tereyağlı:(arada bir dilimde kek.ne dersiniz batırmışım dimi:)

Back
X