- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Yapabilecegime tüm kalbimle inaniyorum.Fakat birkaç arkadasim ve eşim "bundan sonra senin işe girme başarma şansın bitti" gibi laflar söyleyince çok fazla düşünmeye başladım.Okadar istiyorum ki başarmak, kendi ayaklarim üzerinde durabilmek,kendim kazanmak..Her insan çocuğunu kucağına alana kadar "acaba erken mi?" Sorusunu sorar kendine emin ol hormonlardan oluyor. Okuyup anne olan insan çok ya da çalışıp annelik yapan da çok önemli olan senin kendini gerçekten yapabileceğine inandırmak.
Bu yorumunuz beni çok fazla sevindirdi ve umutlandirdiHamileyken ders calismak daha keyif vericidir eminim ki
Sesli sesli okuyun tarihi, vatandasligi, cografyayi.
Yavrunuz da nasiplensin, hem sesinize cok alisir hem de ben inaniyorum ve sahit oldum ki boyle cocuklar daha bilgiye ac sekilde doguyor
Yapabilecegime tüm kalbimle inaniyorum.Fakat birkaç arkadasim ve eşim "bundan sonra senin işe girme başarma şansın bitti" gibi laflar söyleyince çok fazla düşünmeye başladım.Okadar istiyorum ki başarmak, kendi ayaklarim üzerinde durabilmek,kendim kazanmak..
Ne güzel bir yorumHamileyken ders calismak daha keyif vericidir eminim ki
Sesli sesli okuyun tarihi, vatandasligi, cografyayi.
Yavrunuz da nasiplensin, hem sesinize cok alisir hem de ben inaniyorum ve sahit oldum ki boyle cocuklar daha bilgiye ac sekilde doguyor
Ne alaka ? Hiç böyle şeylere takılma yapabilirsin. Başarabilirsin hem çalışan anne hem çocuğuyla ilgilenen anne de olabilirsin. Her insan kendi kapasitesi kadar yorum yapar . Başar ve derslerini ver onlaraYapabilecegime tüm kalbimle inaniyorum.Fakat birkaç arkadasim ve eşim "bundan sonra senin işe girme başarma şansın bitti" gibi laflar söyleyince çok fazla düşünmeye başladım.Okadar istiyorum ki başarmak, kendi ayaklarim üzerinde durabilmek,kendim kazanmak..
Yapabilecegime tüm kalbimle inaniyorum.Fakat birkaç arkadasim ve eşim "bundan sonra senin işe girme başarma şansın bitti" gibi laflar söyleyince çok fazla düşünmeye başladım.Okadar istiyorum ki başarmak, kendi ayaklarim üzerinde durabilmek,kendim kazanmak..
Canimm benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve yorumun içinKadın :))
İçinde öyle bir potansiyel vardır ki kadının
Ne bebeğini ihmal edersin ne derslerini ne de kendini
Korkma tatlım, endişelenerek sadece daha fazla enerji harcamış zaman kaybetmiş olursun
yolun bahtın şansın açık olsun :)) evladını sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallahh
Canimm benim cok tesekkur ediyorum yorumlariniz beni daha da umutlandirdiİki evlat sahibi oldugu halde, derece yapan taniyorum lisansta.
Hiic moralinizi bozmayin, tam gaz devam. Sevgiler, basarilar, hayirli hamilelik gunleriniz olsun
Cok tesekkur ediyorumDeneyimim yok ama hayırlısı olsun hakkınızda.
Evladınıza sağlık size başarılar dilerim.
Merhaba kizlar.Benim ki dertten çok fikir alma amaçlı bir gönderi olacak.8 aylik evliyim 25 yaşındayım,2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.Aslinda istiyorduk ama öğrenince çok karmaşık duygular içine girdim.Acaba erken mi oldu vs diye.
Ben zamaninda bir memur olabilmek için çok fazla sinava ve mülakata girdim.Kpss puanim 80 üstündeydi ama merkezi atamada olmadi.Örgün önlisans okuyup disardan lisansa tamamlamak için sinava giriyordum.Ama onlisansa girebilmek için lisans son sinif son dönemde dondurdum.Ve kendimi sadece deneme amacli lisans sinavina girdim.Ve lisansa girdigimde ayni yıldaki önlisans sinavi hakkimi kaybettigimi daha sonra öğrendim.Ve 2016 onlisans sinavina giremedim.Ozaman yeni evlenmiştim ve esim bana cok fazla kizmisti neden sinavi kacirdin vs diye.Çünkü calismami cok fazla istiyordu.
Her neyse suan 2018 ekim ayinda önlisans kpss var.Ve ben yavas yavas calismaya basladim.Allah izin verirse çocuğum olursa ihmal etmekten korkuyorum hem dersleri hem cocugu Belki cok erken bunlari düşünmen icin diyebilirsiniz.Öyle ama ben simdiden düşünmeye başladım.Bu süreci kolaylastirmak icin tavsiyeleriniz nelerdir?Veya benim durumumda olup basarili olan var mi ?Simdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?