Bir garip duygular içindeyim..

Böyle başaran kadinlar beni daha da güçlendiriyor.Siz de sağlıkla bebeğinizi kucaginiza alirsiniz insallah

Sizinki tamamen feyz alinacak bir başari hikayesi darisi basima insallah

Canim bu sinav durumunu agzim yaninca cok arastirdim osym yi aradim.Ayni seneler icinde farkli kpss düzeyinde giremezsiniz ama 2018 de girebilirsiniz dedi.Siz böyle yazinca tekrar aradim az önce ösym yi yine aynisini dediler umarim yanlışlık yoktur

Sen lisansı bitirdin mi şimdi ? Eğer bitirmediysen önlisanstan girebilirsin.
Gelelim konuya.
Ben evde 3 yasındakı oğlumla calstım dershaneye falan gitmeden okul hayatına 6 yıl ara verdıkten sonra.
Sonuç olarak 83 aldım atanmam için fazlasıyla yeterli hatta sadece 3 matematık yaptım 27 boş vardı ama diğerlerini fule yakın yaptım. Çok çalıstım yemek çocuk. Çok ağladım.
Bana en cok faydalı olan şuydu ki youtube da bir kanal var. Benim hocam dıye. GK gY konularını birebir anlatıyolar ve Allh onlardan razı olsun. Bi bak ilk başta anlamıyo gibi olucaksın ama sonra dizi gibi gelıyo sana tavsıyem 2016 videolarını izle orda daha içtenler sonrakı vıdeolarda işi biraz resmı yapmıslar ama hele coğrfya konularında gülmekten öldüm ve ben neredeyse onların sayesıne full yaptım çok şükür.
Birde dinlerken not tuttum kendıne bır defter al sende. Sonra o tuttuklarımı aksatmadan hergun temıze cektım. Aarada okudum. Çok işe yarad gercekten ve her konudan sonra soru bankasından o konuyu çöz.
Arkadasım bu anlattıklarım zor gelebılır ama ınan çok az cabayla kendıne bir duzen oturtursan su gibi akıp gidiyo.
Herşey gönlunce olsun. Derslerım okul dönemınde kötüden halliceydi orta bile değildi. Ama sende demişssin ya kendime guveniyorum dıye. Benım için en buyuk etken kendıme guvenmektı. Yapıcaksın sen ınanıyorum sana
Mutlaka dediğim kanala bi bak olurmu emınım işine yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…