bir garip eski sevgili meselesi?

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
benim 3 aydır görüştüğüm biri var. fakat bu daha önce 5 yıl süren ilişkisinden yeni ayrılmış.
sonra kız bana bir daha beni rahatsız etmesin demiş ve ekran görüntüsü göndermiş. rahatsız ederse son 3 aydaki ekran görüntülerinide atıcam demiş!..

görüntüdede görüşelim demiş kıza.
ne yapmalıyım sizce?
bitirmeli miyim yoksa devam mı etmeliyim?

edit: yoksa beni yarabandı olarak mı gördü?
hatta ben bu kişiyi kaç defa reddettim en son şans veriyim dedim ve başıma bu geldi :/

Son düzenleme:
benim 3 aydır görüştüğüm biri var. fakat bu daha önce 5 yıl süren ilişkisinden yeni ayrılmış.
sonra kız bana bir daha beni rahatsız etmesin demiş ve ekran görüntüsü göndermiş. rahatsız ederse son 3 aydaki ekran görüntülerinide atıcam demiş!..

görüntüdede görüşelim demiş kıza.
ne yapmalıyım sizce?
bitirmeli miyim yoksa devam mı etmeliyim?
Netty bitirrrrrr

Bitirmeli miyim yoksa devam mı etmeliyim mi? Daha devam etmeyi düşünüyordunuz yani

Senle paylaşabilirdi.. kiz söylemese senden habersiz görüşecekti demekki

Kesinlikle kendini yara bandı yapma kendi ağzınla söylemişsin... ayrıl derhal gtsn kimi oynatıcaksa onu oynatsın :KK12:

Canim deli gibi asigim diyipte arkasini donup aldatan o kadar fazla insan varki cinsiyet ayrimi yapmiyorum kadin erkek ayni ne yazik ki sana tavsiyem eski sevgilsinden tum msjlari iste ve oku eger dedigi gibiyse sevgilin yazisiyorsa bitir kendini uzme herseydw hayir vardir ama afedersen bidaha yapar

Back
X