Bir Garip Hediye Meselesi

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
MERHABA,
kızlar çok kırıldığım bir şey yaşadım.
En yakın arkadaşıma hediye almak istedim 1 haftadır bakınıyorum. kendisi bana 2 kez aldı ben de altında kalmak istemedim. ikimize benzer şeyler bulmak için. beraber giyeriz diye. ve kendisi marka takıntısı olan birisi. neyse buldum, aldım. aslında söylemeyecektim verene kadar. 2 gün sonra yanına gidicem başka şehre. neyse bugün dedim ki sana sürprizim var. baya ısrar etti söylemedim. 10 dakika ısrar etti. söyledim en sonunda resmini attım aldığım gömleğin. beğenmezsen başka bakayım dedim nezaketen.
verdiği cevap, beğendim giyerim oldu. isteksizse. ben anladım beğenmediğini. beğenmedin sen falan dedim hayır beğendim dedi. değiştireyim düz bişey alayım dedim. sipariş vermişsin artık nasıl değişcek ki dedi. gerçekten de değişmiyormuş. gelince kargodan iade edicem dedim. tamam dedi.
o kadar üzüldüm ki ve bu aralar çok sıkışığım maddi olarak ona rağmen kendime daha ucuzunu aldım ona en iyisini aldım. kızdın mı falan dedi hayır dedim. sonra dedi soğuksun sen noldu. söyledim ben de. kırılma bunda bir şey yok dedi. ben de heves ettiğimi, hediye ne olursa olsun düşünülmesine değer verilmesi gerektiğini, davranışının hoş olmadığını söyledim. düşünemedim özür dilerim dedi.
o kadar kırıldım ki yanına gitmek bile gelmiyor içimden. alınganlık mı yaptım sizce

Ay boyle insanlara hic tahammulum yok maalesef. Begenmediyse gider kendine alir baska bir gun daha iyisini. Bunu size niye belli ediyor ki? Ben karsimdaki icin dakikalarimi, saatlerimi vermisim, sadece onu dusunmusum, mutlu etmek istemisim, o bana degistir diyor. Buz gibi sogurum.

kaç yaşındasın bilmiyorum ama davranışın aşırı ergen davranışı gibi geldi bana. özenip hediye alman çok hoş ama dayanamayıp muhabbetini açmak, göstermek, beğenmedinmi diye ısrar etmek, üzülmek.
bilemiyorum bana çok saçma geldi.
Bu kadar kafaa takmamlısın bence.

kaç yaşındasın bilmiyorum ama davranışın aşırı ergen davranışı gibi geldi bana. özenip hediye alman çok hoş ama dayanamayıp muhabbetini açmak, göstermek, beğenmedinmi diye ısrar etmek, üzülmek.
bilemiyorum bana çok saçma geldi.
Bu kadar kafaa takmamlısın bence.
Tabi ki beğenmek zorunda asla değil. ama ne olursa olsun benim düşünme karşı beğenmese de bunu belli etmeyip teşekkür etmeliydi. ağzından bir teşekkür lafı bile çıkmadı. çok kırıldım bilemiyorum. 24 yaşımdayım bu arada

Ne kadar bunaltmışsınız kızı, siz çok uğraştınız vs diye beğenmek zorunda değil ki.. çok yakın arkadaşsınız diye zevkleriniz de bir olmak zorunda değil... Beğenmedi diye tavır yapmışsınız resmen... Ne kadar ayıp bir davranış...

Beğenmediyse değiştirir yani ne kadar büyütmüşsünüz..

Ne kadar bunaltmışsınız kızı, siz çok uğraştınız vs diye beğenmek zorunda değil ki.. çok yakın arkadaşsınız diye zevkleriniz de bir olmak zorunda değil... Beğenmedi diye tavır yapmışsınız resmen... Ne kadar ayıp bir davranış...

Beğenmediyse değiştirir yani ne kadar büyütmüşsünüz..
benim tavrım bu yönde olmaz o yüzden bana garip geldi. beğenmesem de sevinirim mutlu olurum

Canım benim ben de olsam kırılırım çünkü aynı senin gibi düşünüyorum.Önemli olan hatırlamak,düşünmek.Beğenmesem bile hep çok sevinçle karşılayıp çok beğenmişim hediyeleri gibi davranmışımdır.Yapı meselesi.Herkes bir olmuyor.Arkadaşın açıkça söylemeyi tercih edebilir.Bu seni üzse de çok takılma.Kızma da.Sonuçta onun da karakteri böyle.Bundan sonra istediği şeylere göre belirlersin alacağın hediyeleri.

Böyle şeylerde aklınızda olsun, internetten almak yerine mağazadan alın değişim kartı koydurun muhakkak. Beğense bile bedeni uymaz bir şey olur. Beğenmek zorunda da değil, kız zaten başta nazik davranmaya çalışmış beğendim giyerim falan demiş siz ısrar ettikçe mecburen söylemiş beğenmediğini. Zevkleriniz uymuyor olabilir, ben kaç yıllık erkek arkadaşıma bile hediye alırken içine değişim kartı koyduruyorum. Benden habersiz gitsin değiştirsin ya da beden değiştirsin uymadıysa. Böyle şeyler için sinirlenmeye, kırılmaya gerek yok. Hediye diye beğenmek, bayılmış gibi yapmak zorunda değil. Bir hediye alıyorsanız cidden verdiğiniz paraya değsin. Bayılmış numarası yapıp kenara atması daha kötü.

MERHABA,
kızlar çok kırıldığım bir şey yaşadım.
En yakın arkadaşıma hediye almak istedim 1 haftadır bakınıyorum. kendisi bana 2 kez aldı ben de altında kalmak istemedim. ikimize benzer şeyler bulmak için. beraber giyeriz diye. ve kendisi marka takıntısı olan birisi. neyse buldum, aldım. aslında söylemeyecektim verene kadar. 2 gün sonra yanına gidicem başka şehre. neyse bugün dedim ki sana sürprizim var. baya ısrar etti söylemedim. 10 dakika ısrar etti. söyledim en sonunda resmini attım aldığım gömleğin. beğenmezsen başka bakayım dedim nezaketen.
verdiği cevap, beğendim giyerim oldu. isteksizse. ben anladım beğenmediğini. beğenmedin sen falan dedim hayır beğendim dedi. değiştireyim düz bişey alayım dedim. sipariş vermişsin artık nasıl değişcek ki dedi. gerçekten de değişmiyormuş. gelince kargodan iade edicem dedim. tamam dedi.
o kadar üzüldüm ki ve bu aralar çok sıkışığım maddi olarak ona rağmen kendime daha ucuzunu aldım ona en iyisini aldım. kızdın mı falan dedi hayır dedim. sonra dedi soğuksun sen noldu. söyledim ben de. kırılma bunda bir şey yok dedi. ben de heves ettiğimi, hediye ne olursa olsun düşünülmesine değer verilmesi gerektiğini, davranışının hoş olmadığını söyledim. düşünemedim özür dilerim dedi.
o kadar kırıldım ki yanına gitmek bile gelmiyor içimden. alınganlık mı yaptım sizce

"Düşünemedim özür dilerim" demiş. Bence siz de büyütmeyin artık.

Biz kızlarla artik hep birinin doğumgünü olunca hediyeceki yapiyoruz yada buket yapip uzerine paralar koyduruyoruz. Cunki kimse kimsenin aldigini begenmio :KK70: cani isteyen ufak parfum veya baska birsey aliyor yanina. Bence iyiki begenmedigini soylemis. Okadar para vermissin yazik olurdu. Ve evet dayanamayip supriz var sonra fotolar falan atilmis cocukca olmus :KK70:

mesele hediye mi onu alma inceliğinde bulunulması mı
Bakın eğer o inceliğe girilecekse zaten maddi değeri düşük manevi değeri yüksek bir hediye alınmalıydı bana göre.
Yok eğer hatırı sayılı bir para çıkıyorsa cebinizden o zaman kaliteye ya da kişinin zevkine önem vermek gerek diye düşünüyorum.
Çünkü her ne kadar içten gelen hediye gibi görünse de masraf yapılmış anlatabiliyor muyum,değmeli yani bence.
He yanlış düşünüyor olabilirim benim hediye mantalitem böyle.

Biz kızlarla artik hep birinin doğumgünü olunca hediyeceki yapiyoruz yada buket yapip uzerine paralar koyduruyoruz. Cunki kimse kimsenin aldigini begenmio :KK70: cani isteyen ufak parfum veya baska birsey aliyor yanina. Bence iyiki begenmedigini soylemis. Okadar para vermissin yazik olurdu. Ve evet dayanamayip supriz var sonra fotolar falan atilmis cocukca olmus :KK70:
özel bir değil sıradan bir gün.. sadece içinden geldiği için alınan bir şey. özel gün dayatması değil. 2 kere de giysem karşımdakine belli etmem ve sıradan günde beni düşündüğü için teşekkür ederim. bence kabalık

Back
X