MERHABA,
kızlar çok kırıldığım bir şey yaşadım.
En yakın arkadaşıma hediye almak istedim 1 haftadır bakınıyorum. kendisi bana 2 kez aldı ben de altında kalmak istemedim. ikimize benzer şeyler bulmak için. beraber giyeriz diye. ve kendisi marka takıntısı olan birisi. neyse buldum, aldım. aslında söylemeyecektim verene kadar. 2 gün sonra yanına gidicem başka şehre. neyse bugün dedim ki sana sürprizim var. baya ısrar etti söylemedim. 10 dakika ısrar etti. söyledim en sonunda resmini attım aldığım gömleğin. beğenmezsen başka bakayım dedim nezaketen.
verdiği cevap, beğendim giyerim oldu. isteksizse. ben anladım beğenmediğini. beğenmedin sen falan dedim hayır beğendim dedi. değiştireyim düz bişey alayım dedim. sipariş vermişsin artık nasıl değişcek ki dedi. gerçekten de değişmiyormuş. gelince kargodan iade edicem dedim. tamam dedi.
o kadar üzüldüm ki ve bu aralar çok sıkışığım maddi olarak ona rağmen kendime daha ucuzunu aldım ona en iyisini aldım. kızdın mı falan dedi hayır dedim. sonra dedi soğuksun sen noldu. söyledim ben de. kırılma bunda bir şey yok dedi. ben de heves ettiğimi, hediye ne olursa olsun düşünülmesine değer verilmesi gerektiğini, davranışının hoş olmadığını söyledim. düşünemedim özür dilerim dedi.
o kadar kırıldım ki yanına gitmek bile gelmiyor içimden. alınganlık mı yaptım sizce