çalışan e maille kolaya kaçarsa şirkette kolaya kaçar...
mail yerine keske noterden gonderseydi.mail dijital imzaliysa ve okundu bilgisi aldiysa bir kopyssini saklasin
sözleşme yapilmismi o sozlesmede neler var bunlarda onemli isveren bir yerine birini alana kadar (15 gun civari ) calisma sarti koymus olabilir detaylar net degil bu konuda
öyle bir haklari yok kim vermemis ..sonucta özel esya diyorsunuz gitsin tutanak tuttursun verilmedigine dair
Herseyin bir usulu vardir. E-maille "ise gelmeyecegim, istifa ediyorum" derse, ciddiye alinmamasi normaldir. Yazsin istifa dilekcesini, gitsin muduruyle yuz yuze konussun. Telefonla da degil, bizzat gorussun.
Herseyin bir usulu vardir. E-maille "ise gelmeyecegim, istifa ediyorum" derse, ciddiye alinmamasi normaldir. Yazsin istifa dilekcesini, gitsin muduruyle yuz yuze konussun. Telefonla da degil, bizzat gorussun.
önce gidip yüzyüze görüssün sorun cikarirlarsa tabiki polis cagirsin ..özel esyadan kastiniz nedir bunlar sirketin mali diyebilirlermi
calissin diye yapiyor olabilirlermi
Ben burada sirketi suclu gordum. Calisaniniz madem boyle birsey yapmis, cekin kenara konusun bakalim derdi neymis, bu kadar fevri olmasina sebep olan olay neymis. Ayrica hem multinetindeki parayi geri cekip hem de istifayi kabul etmememelri cok tuhaf. Madem istifayi kabul etmiyorsun parayi niye geri cekiyorsun.
Burada iki tarafta profesyonel davranmamis. Ama ben sirketin sahibi olsam sirketimde en ufak bir sorun dahi olsa sebebini ogrenip cozmeye calisirdim
İşte şirket sahibi olunca buldumcuk oluyor insanlar. Sebeplerini yazmış zaten bir başka adam buna kötü davranıyormuş gitmek istememiş daha fazla çok detay var şikayet ettiği.
Madem oyle oldugunu biliyorlar sorunu cozsunler iste. Yani ben anlamiyorum elemanlarini makine yerine koyan sirketleri. Herkesin insani sikintilari olabilir ve bu sirketle ilgiliyse sirket sahibi cozmeli. Yaptiklari cok ayip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?