BİR GARİP KOMŞU

minnie mouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1.557
1.708
133
33
Kızlar merhaba
bu bahsettiğim komşumla apartman giderleri hariç muhattap olmuyoruz.
merhabamız bile yok bi sebepten ötürü
Şimdi bu arkadaş apartmanı siliyo
İkinci silmesi bu arada
dün yine sildi benim zilime bastı
evdemisin dedi evet dedim
almış çocugunuda yanına
ben apartmanı silene kadar sizde dursun dedi.

( kızımın adı büşra olsun) büşranın ödevi var dedim
Öyle suratıma bakıyo sonra ağzımın ucuyla neyse gelsin dedim
bu arada hala konuşmuyo benimle🤣
hangi yüzle nasıl bırakıyosun çocugunu... anlamış değilim benimle konuşmuyosun nasıl oluyo yani
Bidaha
aynı şeyi yaparsa ne deyim ben buna

Onun çocuguna bakmak zorunda değilim
Müsaitmisin demek yok direk emrivaki yapıyo
E merdivenleri bana güvenipte silmesin yani apartmanda da sevilen istenen biri değil garip biri dengesiz gibi bişey

Not: bu ikinci bırakışı ilk bırakmasında konuşuyoduk
ve biz yeni taşındık apartmana 4 ay oluyo
Ozamanda emrivaki yaptı
bişey bahane etti geldi
bende çocuguyla beraber gidecek sanıyorum kendi kapıdan çıktı bu burda dursun ben pazara gidecem dedi gitti gelmedi 2 saat
Yani gelmişte evinde yemek yapıyo saat 7 olmuş sanki benim işim yok
İki seferdir ağzım açık kalıyorum 🤦‍♀️

Son düzenleme:
Aranızdaki ilişkiden ziyade, kadının tanımadığı insanlara güvenip çocuk bırakması garip.
Kusura bakma, kendi yeğenime bile bakamam ben çocuk sorumluluğu almak istemiyorum, bana bırakma lütfen de, olsun bitsin.

Çocuğa çok üzüldüm yabancılık çektiği bi yere annesi bırakıp saatlerce gidiyor.
Bence kapının deliğinden bakın oysa elinde çocukluysa açmayın evde yokmuş gibi yapın yada duştaydım duymadık dersin.

Yok hayır ne münasebet diyebilirsiniz çok net. Ne alaka yani😏
Ya da "kızımın ödevleri var, benim de işlerim var maalesef. Bir de emanet çocuk sorumluluğu almayı sevmiyorum, bırakacak yeriniz yoksa herkes kendi katını silsin" deyip geçebilirsiniz.

Bu burda Dursun ne ya ? Ne tuhaf kadın, ondan herşey beklerim, ben müsait değilim telefon bekliyorum birazdan çıkacağım de. Kabul etme sanki emanet çanta bırakıyor

Tablet bulasık deterjanı, yumusatıcı yag galeta unu tuvalet kagıdı isteyen samimiyetimın asla olmadigi komsularım oldu da, guvenıp Cocugunu bırakanı ılkkez duydum. Hemde samimiyeti olmadigi birine.

Kadının genıslıgınden yuzsuslugundan cok bu cektı benim dikkatimi.

Buyuk sorumluluk Sızınde almanız.
Evime alıp bakacağım Cocukların aileleriyle asırı samimi olmam lazım, onun dısında kesınlıkle korkarım o sorumlulugu almaya.

Bahane bulmanıza gerek yok, annesi yanında yokken cocukları evime kabul etmiyorum cocugumu da gönderemiyorum bence sende bırakma Cocugunu dıyın net sekilde.

Misafirim gelecek ya da birazdan çıkacağız falan deyin bence bu nasıl bi rahatlıktır anlayamadım. :silah:

Aranızdaki ilişkiden ziyade, kadının tanımadığı insanlara güvenip çocuk bırakması garip.
Kusura bakma, kendi yeğenime bile bakamam ben çocuk sorumluluğu almak istemiyorum, bana bırakma lütfen de, olsun bitsin.
Bende sorumluk almak istemiyorum allh korusun çocuga bişy olsa
Üslübünca retediyorum ama öyle bön bön suratıma bakıyo

Çocuğa çok üzüldüm yabancılık çektiği bi yere annesi bırakıp saatlerce gidiyor.
Bence kapının deliğinden bakın oysa elinde çocukluysa açmayın evde yokmuş gibi yapın yada duştaydım duymadık dersin.
İşin en garibide o çocuk alışkın sanırım asla annesini aramıo sanki hergün bizim evdeymiş gibi 3 gün kalsa kalır

Yok hayır ne münasebet diyebilirsiniz çok net. Ne alaka yani😏
Ya da "kızımın ödevleri var, benim de işlerim var maalesef. Bir de emanet çocuk sorumluluğu almayı sevmiyorum, bırakacak yeriniz yoksa herkes kendi katını silsin" deyip geçebilirsiniz.
Dedim ama suratıma bakıyo direk kapıı yüzüne kapatmak lazım ondan anlar sanırım

Tablet bulasık deterjanı, yumusatıcı yag galeta unu tuvalet kagıdı isteyen samimiyetimın asla olmadigi komsularım oldu da, guvenıp Cocugunu bırakanı ılkkez duydum. Hemde samimiyeti olmadigi birine.

Kadının genıslıgınden yuzsuslugundan cok bu cektı benim dikkatimi.

Buyuk sorumluluk Sızınde almanız.
Evime alıp bakacağım Cocukların aileleriyle asırı samimi olmam lazım, onun dısında kesınlıkle korkarım o sorumlulugu almaya.

Bahane bulmanıza gerek yok, annesi yanında yokken cocukları evime kabul etmiyorum cocugumu da gönderemiyorum bence sende bırakma Cocugunu dıyın net sekilde.
Evet bidaha yaparsa net olmam gerek
Bende her defasında şok oluyorum

Kızlar merhaba
İkinci silmesi bu arada
almış çocugunuda yanına

hangi yüzle nasıl bırakıyosun çocugunu... anlamış değilim benimle konuşmuyosun nasıl oluyo yani
Bidaha

E merdivenleri bana güvenipte silmesin yani apartmanda da sevilen istenen biri değil garip biri dengesiz gibi bişey

Ozamanda emrivaki yaptı
bişey bahane etti geldi
bende çocuguyla beraber gidecek sanıyorum kendi kapıdan çıktı bu burda dursun ben pazara gidecem dedi gitti gelmedi 2 saat
Aklıma beni bir haftadır tanıyan cocukalrdan birinin sınıftaki çocuğun annesi geldi

Beni bir hafta olmuş taniyali gidip gelme yok ..kızı sana bırakabilir miyim iki saatliğine dedi

Ben şok oldum evde değildim kabul ederdim ..a

Ama 10 yıllık komşuma bile bırakmıyorum ben çocuğumu nasıl cesaret ediyorlar anlamış değilim 🤷🏻‍♀️

Kızlar merhaba
İkinci silmesi bu arada
almış çocugunuda yanına

Bidaha

Ozamanda emrivaki yaptı
bişey bahane etti geldi
4 ayda haddinden fazla yüz göz olmussunuz. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Tavrinizi koyun acikca soyleyin yuzune buraya yazdiginiz gibi, musait degilim, kızın ödevi var vs demek yerine çocuğuna bakamam diyeceksiniz.

Bu burda Dursun ne ya ? Ne tuhaf kadın, ondan herşey beklerim, ben müsait değilim telefon bekliyorum birazdan çıkacağım de. Kabul etme sanki emanet çanta bırakıyor
Off aynen sormayın işin kötüsü çocuk alışkın yabancılık çekmiyo yazık ya

Back
X