Caps yapılan trip atmacaları okuyorum sandım
Vallaha bilmiyorum, ozur dilemiyosan bile bence uzatma. Baktin o yanasmiyo ozur dile. Cok sacma olmus bu tartisma bence. Kotu anima denk geldi, ustune geldim ozur dilerim falan de. Bence seninde icine sinsin, adam kotu bisey dememis sanacanım kaç yıldır odundu, son zamanlarda gerek doğumgunu suprizi gerek evlilik teklifi aslında onları hep gayet şekilli guzel yaptı sevgili odunum :) ya sanırım bazen biz kadınlar biraz daha incelik guzellik karsılıksız sevilme bekliyoruz, okudukca mesajları cevabı icime sinmedi. O kadar inatla uzerime geldi ki bu Peki yazmamdan sonra,sizin fikirlerinizi merak ettim. Mesajların buradan sonraki kısmı iyi değil, ben hakaret ediyorum o da bana ediyor bundan sonra.... Genel karakteri aşkını sevgisini mesajda yazar açık açık belli eder, bugun bu yuzden yazdıgı yavan geldi belki de....
yaş kaç ya?
evlenme arifesinde insanın yapacağı kavgalar değil bunlar. ve evet çocuk haklı en önemlisi senin onu sevmen. sen onu sevmesen saçının kaşının güzelliğine peşinde mi koşacak?
''ben onu sevmezsem, onun beni sevmeyeceğini anladım''
normal insan davranışı budur zaten,
eger sizin sevmediğinizi bile bile severse saplantıdır, buda tıpta klinik tedavi demek.
kavga nasıl çıkarılır dersi versek direk ögretmen olarak sizi seçmemiz lazım.
Bu adam sizi seviyorsa ya allah peygamber sabrı vermiş yada agır sakinleştirici ilaçlar falan kullanıyordur.
ki yazmış ''Ben bıktım senin herseyi bu kadar yanlış anlamandan.'' adam hala sizin hatanızı hafifletmeye çalışıp kendi üstüne alıp ''yanlış anlama'' diyebiliyor.
yaşınız falan ne bilmiyorum nickname 91 falan yazıyo eger 25 yaşındaysanız ben hayretler içerisindeyim, konuşmanın devamını da merak ediyorum, gece gece eglence çıktı resmen
Benim sevdicek narkotik ağrı kesici + sakinleştirici kullanıyor. Böyle saçma romantikli sorularıma, triplerime buna rağmen pek dayanmıyor, hemen kükremeye başlıyor.
Bu peygamber sabrı muhtemelen
O zaman yine okut sen bunları bak ben coook yanlış yerlere cekmisim de. Adama acidim vallacanım daha evli değiliz,uzaktayız epey mesafe var aramızda... Gönlüm istedi ki daha güzel romantik birşey yazsın,o tutmuş böyle birşey yazmış. biraz destek olsaydınız ona okutacaktım bu sayfaları, bak herkes benim gibi anlıyor diyecektim
''ben onu sevmezsem, onun beni sevmeyeceğini anladım''
normal insan davranışı budur zaten,
eger sizin sevmediğinizi bile bile severse saplantıdır, buda tıpta klinik tedavi demek.
kavga nasıl çıkarılır dersi versek direk ögretmen olarak sizi seçmemiz lazım.
Bu adam sizi seviyorsa ya allah peygamber sabrı vermiş yada agır sakinleştirici ilaçlar falan kullanıyordur.
ki yazmış ''Ben bıktım senin herseyi bu kadar yanlış anlamandan.'' adam hala sizin hatanızı hafifletmeye çalışıp kendi üstüne alıp ''yanlış anlama'' diyebiliyor.
yaşınız falan ne bilmiyorum nickname 91 falan yazıyo eger 25 yaşındaysanız ben hayretler içerisindeyim, konuşmanın devamını da merak ediyorum, gece gece eglence çıktı resmen
hahahadogru söyledin onlarda kar etmemesi lazım
şu yaşıma kadar çok ilginç şeyler gördüm böylesi ibretlik vallahi, gerçek degildir diye düşünüyorum.
İnanılır gibi değil.
Sen sevmesen adam niye sevsin ya ne yapsın mecnun olup çöllere mi düşecek kapında mı yatacak iki insan sever birbirini ilişki doğar evlilik doğar.
Benim sevgilim beni sevmese tabiki ayrılırım napıcam beni sev diye peşinde mi dolanıcam?
Şimdi düşün bak, zeki olmaman ayrılmak için bir sebep mi, değil.
Güzel olmaman bir sebep mi hayır bu da değil.
Karşındakini sevmemen, onun seni karşılıksız sevmesi ayrılması için bir sebep mi, evet hemde en büyük sebep!
Allah aşkına hep erkekleri suçluyoruz ama bunlar ne kadar saçma sorular ya, vazgeçilmez yönüm ne, yok neyimi beğendin neyi sevdin.
Yahu irdelemeyin birbirinizi bu kadar, akışına bırak anı yaşa.
Bu kadar saçmalamayın. Adam bunalmakta çok haklı..
Bu halinle biraz zor.... Biraz daha olgun olmalisin bence.Canım biraz sıkılıyor evet,tam dönüm noktamız bu sene...Hangi şehirde olacağımız,ailelerin tanışması ikimiz de biraz gerginiz. O da sinirli davrandı benim bu tepkime karşı, şu olaya kimse böyle soğuk davranmaz kimse senin gibi anlamaz manyaksın sen diyip durdu... Sen hatalısın yazıp duruyor,bense hep sonsuz yanımda olacak birini arıyorum.
Benim sevdicek narkotik ağrı kesici + sakinleştirici kullanıyor. Böyle saçma romantikli sorularıma, triplerime buna rağmen pek dayanmıyor, hemen kükremeye başlıyor.
Bu peygamber sabrı muhtemelen
Sonra bu adamlar niye tahammülsüz, niye bize tripli diyorlar. Şu ilişkileri az akışına bırakın herkes romantik mıç mıç olmuyor ki kimisi yıllarca güzel söz söylemez ama ölüyordur aşkından.
O zaman yine okut sen bunları bak ben coook yanlış yerlere cekmisim de. Adama acidim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?