Bir Garip Mesajlaşma

yaş kaç ya?

evlenme arifesinde insanın yapacağı kavgalar değil bunlar. ve evet çocuk haklı en önemlisi senin onu sevmen. sen onu sevmesen saçının kaşının güzelliğine peşinde mi koşacak?

Reactions: anu
Vallaha bilmiyorum, ozur dilemiyosan bile bence uzatma. Baktin o yanasmiyo ozur dile. Cok sacma olmus bu tartisma bence. Kotu anima denk geldi, ustune geldim ozur dilerim falan de. Bence seninde icine sinsin, adam kotu bisey dememis sana

yaş kaç ya?

evlenme arifesinde insanın yapacağı kavgalar değil bunlar. ve evet çocuk haklı en önemlisi senin onu sevmen. sen onu sevmesen saçının kaşının güzelliğine peşinde mi koşacak?

canım o daha benim varlıgımdan haberdar değilken ben onu faceten takip ettim,arkadasımın hesabından ona yazdım( onu tanıyordu), arkadasımın hesabından beni eklemesini söyledim ve oyle konusmaya basladık. Ben onu cidden seviyorum, ve benim o zamanki karsılıksız hislerim aklıma geldi belki de o yuzden bu kadar içerledim. Karsılıksız sevsin istiyorum, o da diyor ki zaten mesajımı iyi oku, senin beni sevmenin eksikligi benim çok canımı yakardı demek istedim,direk hemen ayrılırım demedim o mesajda diyor.

İnanılır gibi değil.
Sen sevmesen adam niye sevsin ya ne yapsın mecnun olup çöllere mi düşecek kapında mı yatacak iki insan sever birbirini ilişki doğar evlilik doğar.
Benim sevgilim beni sevmese tabiki ayrılırım napıcam beni sev diye peşinde mi dolanıcam?

Şimdi düşün bak, zeki olmaman ayrılmak için bir sebep mi, değil.
Güzel olmaman bir sebep mi hayır bu da değil.
Karşındakini sevmemen, onun seni karşılıksız sevmesi ayrılması için bir sebep mi, evet hemde en büyük sebep!

Allah aşkına hep erkekleri suçluyoruz ama bunlar ne kadar saçma sorular ya, vazgeçilmez yönüm ne, yok neyimi beğendin neyi sevdin.
Yahu irdelemeyin birbirinizi bu kadar, akışına bırak anı yaşa.
Bu kadar saçmalamayın. Adam bunalmakta çok haklı..

''ben onu sevmezsem, onun beni sevmeyeceğini anladım''
normal insan davranışı budur zaten,
eger sizin sevmediğinizi bile bile severse saplantıdır, buda tıpta klinik tedavi demek.

kavga nasıl çıkarılır dersi versek direk ögretmen olarak sizi seçmemiz lazım.
Bu adam sizi seviyorsa ya allah peygamber sabrı vermiş yada agır sakinleştirici ilaçlar falan kullanıyordur.

ki yazmış ''Ben bıktım senin herseyi bu kadar yanlış anlamandan.'' adam hala sizin hatanızı hafifletmeye çalışıp kendi üstüne alıp ''yanlış anlama'' diyebiliyor.

yaşınız falan ne bilmiyorum nickname 91 falan yazıyo eger 25 yaşındaysanız ben hayretler içerisindeyim, konuşmanın devamını da merak ediyorum, gece gece eglence çıktı resmen

Sen onu sevmiyorsan o seni niye sevsin yahu? Neyin kavgası bu kendini ne zannediyorsun ki sen. Biri fazladan deger verdi diye göklerdevsaniyorsunuz kendinizi. Sorularin zaten sacma sapan, tavirlarin ayri sacma sapan. Vazgecilmez yönü neymişmiş soruya bak. Amma meraklisiniz kendinizi pohpohlattirmaya...

Benim sevdicek narkotik ağrı kesici + sakinleştirici kullanıyor. Böyle saçma romantikli sorularıma, triplerime buna rağmen pek dayanmıyor, hemen kükremeye başlıyor.
Bu peygamber sabrı muhtemelen

Benim sevdicek narkotik ağrı kesici + sakinleştirici kullanıyor. Böyle saçma romantikli sorularıma, triplerime buna rağmen pek dayanmıyor, hemen kükremeye başlıyor.

hahaha dogru söyledin onlarda kar etmemesi lazım
şu yaşıma kadar çok ilginç şeyler gördüm böylesi ibretlik vallahi, gerçek degildir diye düşünüyorum.

O zaman yine okut sen bunları bak ben coook yanlış yerlere cekmisim de. Adama acidim valla

yaşım 25 evet... Eğlence amaçlı konu değil, fikrinizi öğrenmek istedim . Özel bir kaç durumumuz var,uzaktayız ve özlem var. O yüzden daha ince güzel birşey yazmasını bekledim,durum bundan ibaret. konusmanın devamı uzun cogu kavga uzerine, benden ona suclamalar ondan bana suclamalar tarzında gidiyor... Sevgilim sabırlıdır ama bugun bir anda sinirlendi direk peki yazmamı sogukluk olarak sucladı ona sinirim bozuldu

Ay siz sakın evlenmeyin emi adama yazık.bu da yeni moda evimin premsesi koçişinin bitanesi hayal dünyasında yaşatılan gelin adayları gibi mi ne

hahaha dogru söyledin onlarda kar etmemesi lazım
şu yaşıma kadar çok ilginç şeyler gördüm böylesi ibretlik vallahi, gerçek degildir diye düşünüyorum.

Sonra bu adamlar niye tahammülsüz, niye bize tripli diyorlar. Şu ilişkileri az akışına bırakın herkes romantik mıç mıç olmuyor ki kimisi yıllarca güzel söz söylemez ama ölüyordur aşkından.

yanyana olabilsek akısına bırakıcaz,uzaktan ilişkimiz var kaç yıldan beri... O yuzden zorlanıyoruz özlem zorluyor bizi vaktimiz kaliteli gecsin guzel mesajlasalım istiyorum... Onu bunaltmayı neden isteyeyim tek istedigim gercekten sevdigini gormekti.

Bu halinle biraz zor.... Biraz daha olgun olmalisin bence.

şaşırtan kısım o zaten,normalde asla köpürmez hırçınlaşmaz bugun Peki yazmamdan sonra ilk o hırcınlastı. Aslında seviyor biliyorum işyerinde bile arıyor vakti oldugunda, su son zamanlarda daha cok ozen gosteriyor cogu seye annenle tanısmak istiyorum diyip sıkıstırıp durur hep...

şu olayı duyup okuyan adam başka ne derki, kesinlikle katılıyorum

O zaman yine okut sen bunları bak ben coook yanlış yerlere cekmisim de. Adama acidim valla

yok canım buraları asla okutmam artık, ben hemcinslerim benden olur sandım :) sagolun fikirleriniz icin ben artık yarın gonul almaca işlemlerine başlayayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…