- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Evet buradan bi cocuk ilkokulda 14 ogretmen degistirmis. Genelde cocugu hasta olup izin almasin,hamile olmasin,dogum izni kullanmasin,evlenip tayin olup gitmesin diye buranin erkek ogretmenlerinden secin diyor herkes. Kismetimize bakalim ne cikacakBen de o öğretmeni tercih etmezdim arkadaşlar yazmışlar zaten tekrar olmasın hepsine katılıyorum. Ama şuna da dikkat ederdim mesela ki siz de edin, doğuda bir yerde olduğunuzu soylemissiniz malum doğuda öğretmen sirkülasyonu çok olur. yakın zamanda tayin istemeyecek iyi bir öğretmen arayışında olurdum ben. İlkokul çok çok önemli çünkü öğretmen değişikliği çocuğu ister istemez etkileyecektir.
Allah allah ilk defa o anlamda baktim rumuza. Kirk yil dusunsem farkli bi cagrisim yapacagi aklima gelmezdi zira isimler ev halkinin bas harfleri bi asker esi olarak degistirsem mi napsamKonuya henüz bakmadım..
Kullanıcı ismi olumsuz çağrışım yaptı
Merhabalar. Suan esimin gorevi nedeniyle dogunun bir ilcesindeyiz. Kizim bu ptesi 1. sinifa baslayacak. Ogretmeni daha belli degil. Kafami karistiran sorunda burdan kaynaklaniyor zaten. Esimin is arkadasiyla ayni apartmana tasindik ve esi de sinif ogretmeni olarak kizimin okuluna atanmis. Daha yeni tanistik fakat esler sayesinde bol bol resmi torenler,ev davetleri,piknikler falan gorusecegimiz kesin. Esim kizimi onun sinifina verelim dedi ama benim icime bi turlu sinmiyor nedense. Hem surekli gorusmek hem ayni apartmanda oturmak sanki kizimin kafasini karistiracakmis gibi geliyor. Disarda gordugunda teyzemi desin ogretmenim mi sasirabilir. Mudur yardimcisi istediginiz ogretmen var mi diye sorunca yok dedik ama bu ogretmeni istemek mi istememek mi hata olur bilemedim. Bi yanim diger ogrencilerden elbetteki kayirmasin ama yakinlik olacagindan dikkat edebilir diyor diger yanim bosver kaderine razi ol hic yuz goz olma ogretmenle diyor. Siz ne yapardiniz bu konuda?
Benim de dikkatimi çekti isminiz farklı algilanabiliyor.Allah allah ilk defa o anlamda baktim rumuza. Kirk yil dusunsem farkli bi cagrisim yapacagi aklima gelmezdi zira isimler ev halkinin bas harfleri bi asker esi olarak degistirsem mi napsam
Herkes bu cumleye takilmis. Anlatmak istedigim kizim 6 yasinda ve sanki ayrimi yapamacakmis gibi. Sadece teyze ve ogretmenim demek gibi degil yani atiyorum bi yerde beraberken dersten siniftan arkadaslarindan bahsederek kadini okuldaymis gibi yasatmazini istememÖğretmenim diyecek tabiki de teyze de nereden çıktıbence verin yabancılık çekmez
Bence şansa birakin ve öğretmen seçimi yapmayin.Merhabalar. Suan esimin gorevi nedeniyle dogunun bir ilcesindeyiz. Kizim bu ptesi 1. sinifa baslayacak. Ogretmeni daha belli degil. Kafami karistiran sorunda burdan kaynaklaniyor zaten. Esimin is arkadasiyla ayni apartmana tasindik ve esi de sinif ogretmeni olarak kizimin okuluna atanmis. Daha yeni tanistik fakat esler sayesinde bol bol resmi torenler,ev davetleri,piknikler falan gorusecegimiz kesin. Esim kizimi onun sinifina verelim dedi ama benim icime bi turlu sinmiyor nedense. Hem surekli gorusmek hem ayni apartmanda oturmak sanki kizimin kafasini karistiracakmis gibi geliyor. Disarda gordugunda teyzemi desin ogretmenim mi sasirabilir. Mudur yardimcisi istediginiz ogretmen var mi diye sorunca yok dedik ama bu ogretmeni istemek mi istememek mi hata olur bilemedim. Bi yanim diger ogrencilerden elbetteki kayirmasin ama yakinlik olacagindan dikkat edebilir diyor diger yanim bosver kaderine razi ol hic yuz goz olma ogretmenle diyor. Siz ne yapardiniz bu konuda?
Bu cümle olaya bakışınızı gösterdiği için takılmışızdır. Açıkçası 6 yaşındaki çocuk komşu ile öğretmen arasındaki farkı anlar her saman öğretmeni olacağı için ona göre konuşması gelişir bu arada siz çok detaylı düşünüyorsunuz yani öğretmen deneyimli mi Güler yüzlü anlayışlı mı çocuklarla iletişim beceresi kısımlarını dert etmeyip kızım öğretmene nasıl davranacak diye odaklanmışsınız bence bu konulara dikkat verin ona göre tercih yapınHerkes bu cumleye takilmis. Anlatmak istedigim kizim 6 yasinda ve sanki ayrimi yapamacakmis gibi. Sadece teyze ve ogretmenim demek gibi degil yani atiyorum bi yerde beraberken dersten siniftan arkadaslarindan bahsederek kadini okuldaymis gibi yasatmazini istemem
tanıdık olmasın öğretmenMerhabalar. Suan esimin gorevi nedeniyle dogunun bir ilcesindeyiz. Kizim bu ptesi 1. sinifa baslayacak. Ogretmeni daha belli degil. Kafami karistiran sorunda burdan kaynaklaniyor zaten. Esimin is arkadasiyla ayni apartmana tasindik ve esi de sinif ogretmeni olarak kizimin okuluna atanmis. Daha yeni tanistik fakat esler sayesinde bol bol resmi torenler,ev davetleri,piknikler falan gorusecegimiz kesin. Esim kizimi onun sinifina verelim dedi ama benim icime bi turlu sinmiyor nedense. Hem surekli gorusmek hem ayni apartmanda oturmak sanki kizimin kafasini karistiracakmis gibi geliyor. Disarda gordugunda teyzemi desin ogretmenim mi sasirabilir. Mudur yardimcisi istediginiz ogretmen var mi diye sorunca yok dedik ama bu ogretmeni istemek mi istememek mi hata olur bilemedim. Bi yanim diger ogrencilerden elbetteki kayirmasin ama yakinlik olacagindan dikkat edebilir diyor diger yanim bosver kaderine razi ol hic yuz goz olma ogretmenle diyor. Siz ne yapardiniz bu konuda?
Ne farki var? Ogretmen sizin apartmanda oturuyor diye farkli biri olmayacak ki. Kiziniz da nerede gorurse gorsun ogretmenim der,teyze demez. Bu kadar ince dusunulecek bir konu degil. Benim annem de bana ogretmenlik yapti babam da. Herhangi bir ayrimcilik veya sorun yasamadik. Tam tersi en agir cezalari alirdim
Hic sorun olarak gormedimİşte en ağır cezaları almanız da bir sorun zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?