Disarda gordugunda teyzemi desin ogretmenim mi sasirabilir.
Malesef daha ne biz birbirimizi dogru duzgun taniyoruz ne de o diger ogretmenleri. Daha bu ay yerlestik buraya. Ben istemesemde belki sans eseri okul kizimi onun sinifina yazacak. Iki arada bi derede kaldim. Onun sinifina verildiyse kendimce sebepleri anlatip degistiririm heralde sinifibence eşinin iş arkadaşı olan bu insanları bi akşam çaya çağırıp, okulda izlenimlerin neler sence hangi öğretmene vermeliyiz diye sor, o konuşma esnasında onun bu durumdan hoşlanıp hoşlanmayacağını sezebilirsin, hem belki bi öğretmen arkadaşını söyler, o öğretmene de verebilirsiniz
Malesef daha ne biz birbirimizi dogru duzgun taniyoruz ne de o diger ogretmenleri. Daha bu ay yerlestik buraya. Ben istemesemde belki sans eseri okul kizimi onun sinifina yazacak. Iki arada bi derede kaldim. Onun sinifina verildiyse kendimce sebepleri anlatip degistiririm heralde sinifi
Seminer dönemicanım zaten maksat tanışmak, onun tanıyıp tanımaması da önemli değil, sonuçta iyi kötü fikirleri olmuştur, maksat tanışırsın, ağızda aramış olursun, belki çok iyi bir öğretmendir neden mahrum kalasınız ki yani, öğretmenler şuan okula gidiyor zaten bildiğim kadarıyla ne dönemi deniyordu ona unuttum neyse, yani sonuçta öğretmenler iyi gözlemciler iyi kötü fikri olmuştur diğer öğretmenlerle alakalı
:) hemen hemen benimle yasit ama 6 yas icin bildigin teyze :) bizim kizda da masallah bi cene var bi araya gelsek oturur kadinla sinifin dedikodusunu yapar burda herkeste benim agir basan tarafinla ayni fikirde. En iyisi farkli ogretmen demekTeyze diyecek kadar yaşlı değildir herhalde :) çocuk her yerde öğretmenim der demesine de siz hem veli hem arkadaş olamazsınız.mesafe olur arada hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?