- 30 Mart 2022
- 48
- 15
- 3
- 40
- Konu Sahibi littlewomen
-
Merhaba hanımlar kendi içimde çözemedigim ,sizin fikirlerinize ihtiyaç duyduğum konu.Esimle 5 yildir evliyiz ve çocukla ilgili konular, basit yanlış anlaşılmalar dışında rutin giden sakin evliliğimiz var.Esim normalde devlet kurumunda ama ara ara araba al sat da yapıyor ve haliyle birsürü numara arıyor.Geçen kendi telefonumu bulamadım esimdem kendimi ararken yine isimsiz kaydedilmeyen numaralar vardı dedim arac icindir ama bi numara cevapsız çağrısı vardı eşim de 10 kere aramis arama sonlandırılmis merak edip kendime ekleyip whatsapptan baktım bir kadin genital bölgesi ve arama yapıldığında direk çalmadan kapaniyor.Esim de muhtemelen çalmadan kapandığı ve araba için sandığı için üst üste aramıştır kaydedilmemis.ben tabi bunu sorguladım ama o da sok oldu gösterince bu ne diye.Nasil olmuştur bu sizce şuan konuşuyoruz ama dolandırıcı numaralar olabilr mi,numara sorgulandığında kayıtlı isim soyisim bilgilerine ulaşılmıyor
10 kere araması ilginç birazMerhaba hanımlar kendi içimde çözemedigim ,sizin fikirlerinize ihtiyaç duyduğum konu.Esimle 5 yildir evliyiz ve çocukla ilgili konular, basit yanlış anlaşılmalar dışında rutin giden sakin evliliğimiz var.Esim normalde devlet kurumunda ama ara ara araba al sat da yapıyor ve haliyle birsürü numara arıyor.Geçen kendi telefonumu bulamadım esimdem kendimi ararken yine isimsiz kaydedilmeyen numaralar vardı dedim arac icindir ama bi numara cevapsız çağrısı vardı eşim de 10 kere aramis arama sonlandırılmis merak edip kendime ekleyip whatsapptan baktım bir kadin genital bölgesi ve arama yapıldığında direk çalmadan kapaniyor.Esim de muhtemelen çalmadan kapandığı ve araba için sandığı için üst üste aramıştır kaydedilmemis.ben tabi bunu sorguladım ama o da sok oldu gösterince bu ne diye.Nasil olmuştur bu sizce şuan konuşuyoruz ama dolandırıcı numaralar olabilr mi,numara sorgulandığında kayıtlı isim soyisim bilgilerine ulaşılmıyor
eşiniz 10 kere aramış ve kim olduğunu bilmiyor öyle miMerhaba hanımlar kendi içimde çözemedigim ,sizin fikirlerinize ihtiyaç duyduğum konu.Esimle 5 yildir evliyiz ve çocukla ilgili konular, basit yanlış anlaşılmalar dışında rutin giden sakin evliliğimiz var.Esim normalde devlet kurumunda ama ara ara araba al sat da yapıyor ve haliyle birsürü numara arıyor.Geçen kendi telefonumu bulamadım esimdem kendimi ararken yine isimsiz kaydedilmeyen numaralar vardı dedim arac icindir ama bi numara cevapsız çağrısı vardı eşim de 10 kere aramis arama sonlandırılmis merak edip kendime ekleyip whatsapptan baktım bir kadin genital bölgesi ve arama yapıldığında direk çalmadan kapaniyor.Esim de muhtemelen çalmadan kapandığı ve araba için sandığı için üst üste aramıştır kaydedilmemis.ben tabi bunu sorguladım ama o da sok oldu gösterince bu ne diye.Nasil olmuştur bu sizce şuan konuşuyoruz ama dolandırıcı numaralar olabilr mi,numara sorgulandığında kayıtlı isim soyisim bilgilerine ulaşılmıyor
Çalmadan kapanıyor direk düşüyor.Benim de aklıma tabi önce farklı şeyler geldi ama yani altında da birsürü numara vardı birkaçını yaptım normal insanlar.esimi engellese hadi tanıyor diyelim benim de öyle oldu ve araba için olduğundan direk esim telefonla geri dönüş yapıyorOlaya çok masun bakıyorsunuz da ben o kadar masum olduğunu düşünmüyorum. 10 kere arayana kadar o kişiye mesaj atabilirdi ulaşamadığında. telefon çalıp kapanıyorsa karşı taraf engellediği için öyle oluyor. Biraz daha sorgulayın siz
Eşiniz on kere niye arasın ısrarla? Bizimki de araç alır satar bazen, bilmesem neyse diyeceğim. Üstüne bir de engel yemiş eskorttan. Biraz saf olabilir misiniz?Merhaba hanımlar kendi içimde çözemedigim ,sizin fikirlerinize ihtiyaç duyduğum konu.Esimle 5 yildir evliyiz ve çocukla ilgili konular, basit yanlış anlaşılmalar dışında rutin giden sakin evliliğimiz var.Esim normalde devlet kurumunda ama ara ara araba al sat da yapıyor ve haliyle birsürü numara arıyor.Geçen kendi telefonumu bulamadım esimdem kendimi ararken yine isimsiz kaydedilmeyen numaralar vardı dedim arac icindir ama bi numara cevapsız çağrısı vardı eşim de 10 kere aramis arama sonlandırılmis merak edip kendime ekleyip whatsapptan baktım bir kadin genital bölgesi ve arama yapıldığında direk çalmadan kapaniyor.Esim de muhtemelen çalmadan kapandığı ve araba için sandığı için üst üste aramıştır kaydedilmemis.ben tabi bunu sorguladım ama o da sok oldu gösterince bu ne diye.Nasil olmuştur bu sizce şuan konuşuyoruz ama dolandırıcı numaralar olabilr mi,numara sorgulandığında kayıtlı isim soyisim bilgilerine ulaşılmıyor
genital bölgemiz iğrenç mi... bence çok estetik erkeklerinki tipsiz asılBütün olarak bakılınca kadın vücudu güzel ama sadece genital bölge resmi çok iğrenç bunada düşmeyin artık erkekler lütfen yaa
Cinsel açlığınız nirvanaya ulaştı mübarek.
10 kere de aramaz sonuçta aracı isteyen karşı taraf ve ısrar etmesi gereken o. eşinizin numarası engellenmiş siz buna kafa yorun. Çok pis kokular geliyor burnumaÇalmadan kapanıyor direk düşüyor.Benim de aklıma tabi önce farklı şeyler geldi ama yani altında da birsürü numara vardı birkaçını yaptım normal insanlar.esimi engellese hadi tanıyor diyelim benim de öyle oldu ve araba için olduğundan direk esim telefonla geri dönüş yapıyor
genital bölgemiz iğrenç mi... bence çok estetik erkeklerinki tipsiz asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?