- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.217
- 698
- Konu Sahibi littlewomen
-
Aramaz neden arasın. Onların zaten yeterince müşterileri var.Ben yasayan duyan birinden sunu öğrenmeye çalışıyorum eskort diyelim.eskortlar kendileri aramadan rastgele bi numara arar mi
Karısının komsunun esinin üstüne alım satım yapıyordur.Devlet memurunun başka iş yapması yasak diil miydi yav?
Araba için aramıştır eminim
Kendi aracımızı satıyor başkasının üstüne yapmıyor degismek icin satıyorKarısının komsunun esinin üstüne alım satım yapıyordur.
Yakalanırsa büyük cezası var tabi.
He olduKendi aracımızı satıyor başkasının üstüne yapmıyor degismek icin satıyor
Geçen seneye kadar eşim de dahil bizim okulda da çok vardı böyle yapan. Atıyorum 80 bine uygun bir araç düşürüp biraz bakım yaptırıp 90 bine satıyorlardı. Masrafları çıktığında 5 bin lira kârla satmış oluyorlar. Bunu da çok sık yapamıyorlar zaten, her zaman uyguna araç bulamıyorlar. Gayet de kendi üzerine alıyorlar. Yasal olmayan bir şey yok. Bununla parayı kırmıyorlar zaten. Ayda yılda bir iki kere kârla kendi aracını satıyorlar. Ara sıra yapılıyordu, krizden sonra artık herkes bıraktı o işleri.Karısının komsunun esinin üstüne alım satım yapıyordur.
Yakalanırsa büyük cezası var tabi.
Aramaz neden arasın. Onların zaten
He oldu
3 arac üzerine vergi cıkmıyor mu?Devlet sorar cünkü napıyon bukadar sık araba alıp satıp diye.He oldu
3 arac üzerine vergi cıkmıyor mu?Devlet sorar cünkü napıyon bukadar sık araba alıp satıp diye.He oldu
3 arac üzerine vergi cıkmıyor mu?Devlet sorar cünkü napıyon bukadar sık araba alıp satıp diye.
Yok daha konuyu açamadan hal ve hareketlerimden ne oldu diye sordu bende o numarayı neden o kadar aradığını sorunca hangi numara araba için mi diyince kalkıp gösterdim fotoyu görünce o da şaşırdı hemen açıklamaya falan telaşla başlamadiSorduğunda eşinin hal ve hareketleri nasıldı. Korku, afallama var mıydı? Ateş basar bi anda vücut ısısı değişir nefes alma hızlanır gerçekten bir halt var ise.
Telaşlandı demek hımmYok daha konuyu açamadan hal ve hareketlerimden ne oldu diye sordu bende o numarayı neden o kadar aradığını sorunca hangi numara araba için mi diyince kalkıp gösterdim fotoyu görünce o da şaşırdı hemen açıklamaya falan telaşla başlamadi
BaşlamadiTelaşlandı demek hımm
Var devlet memuru ticaret yapamaz.Geçen seneye kadar eşim de dahil bizim okulda da çok vardı böyle yapan. Atıyorum 80 bine uygun bir araç düşürüp biraz bakım yaptırıp 90 bine satıyorlardı. Masrafları çıktığında 5 bin lira kârla satmış oluyorlar. Bunu da çok sık yapamıyorlar zaten, her zaman uyguna araç bulamıyorlar. Gayet de kendi üzerine alıyorlar. Yasal olmayan bir şey yok. Bununla parayı kırmıyorlar zaten. Ayda yılda bir iki kere kârla kendi aracını satıyorlar. Ara sıra yapılıyordu, krizden sonra artık herkes bıraktı o işleri.Bu araç alma satma işinin devlet memurlarında bir sınırı var mi bilemiyorum tabii.
O işe çok vakit ayırmak lazım zaten. Benim tanıdıklarım senede anca bir iki tane alıp satıyor, ona da bir süre binip heveslerini aldıktan sonra. Çok ticari amaçlı gibi durmuyor.Var devlet memuru ticaret yapamaz.
3 aractan sonra yakalanırsa vergisi var.
Usulsuzluk istersen 1 lira kazan.
Millet niye dükkan kirası verip ,vergi ödüyor yasal olan bisey olsa.
Oturur evinden ayda 1-2 arac satar.
Evet eşim dolandırıcı olabilir bu ihtimale de açığım:)Otomotiv sektöründeyim hic bir noyu 10 kez aramazlar.
Alıcı olan arar derler gecerler.
Ayrıca nü resim görmüssünüz dolandırıcıdır diye mi düsündünüz?
Bi dolandırıcı var ama ben simdi burda söylemiyim süprizi kacmasın
Evet ilk o aradiysa silmis sonra karşı kim diye aramis olabilir doküman çıkarıyorum zaten sadece supheliyle olayı bırakmicamBak güzel arkadaşım. Silinmiyor mi arama kaydından ilk kocanın aradığı?
On kez ya on kez. Bunu sadece şüpheli diye mi tanımlayacağız?
eşinizin arama kayıtlarına bakabilirsiniz güncel faturasındanEvet ilk o aradiysa silmis sonra karşı kim diye aramis olabilir doküman çıkarıyorum zaten sadece supheliyle olayı bırakmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?