Bir garip telefon mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorduğunda eşinin hal ve hareketleri nasıldı. Korku, afallama var mıydı? Ateş basar bi anda vücut ısısı değişir nefes alma hızlanır gerçekten bir halt var ise.

Karısının komsunun esinin üstüne alım satım yapıyordur.
Yakalanırsa büyük cezası var tabi.
Geçen seneye kadar eşim de dahil bizim okulda da çok vardı böyle yapan. Atıyorum 80 bine uygun bir araç düşürüp biraz bakım yaptırıp 90 bine satıyorlardı. Masrafları çıktığında 5 bin lira kârla satmış oluyorlar. Bunu da çok sık yapamıyorlar zaten, her zaman uyguna araç bulamıyorlar. Gayet de kendi üzerine alıyorlar. Yasal olmayan bir şey yok. Bununla parayı kırmıyorlar zaten. Ayda yılda bir iki kere kârla kendi aracını satıyorlar. Ara sıra yapılıyordu, krizden sonra artık herkes bıraktı o işleri. Bu araç alma satma işinin devlet memurlarında bir sınırı var mi bilemiyorum tabii.

hahaha bu ne ya whatsapp profil fotoğrafına genital resmi mi koymuş?? ilk defa duydum ve hiç de bilmem ama eskort olabileceği geldi aklıma.

Sorduğunda eşinin hal ve hareketleri nasıldı. Korku, afallama var mıydı? Ateş basar bi anda vücut ısısı değişir nefes alma hızlanır gerçekten bir halt var ise.
Yok daha konuyu açamadan hal ve hareketlerimden ne oldu diye sordu bende o numarayı neden o kadar aradığını sorunca hangi numara araba için mi diyince kalkıp gösterdim fotoyu görünce o da şaşırdı hemen açıklamaya falan telaşla başlamadi

Telaşlandı demek hımm

Var devlet memuru ticaret yapamaz.
3 aractan sonra yakalanırsa vergisi var.
Usulsuzluk istersen 1 lira kazan.
Millet niye dükkan kirası verip ,vergi ödüyor yasal olan bisey olsa.
Oturur evinden ayda 1-2 arac satar.

Var devlet memuru ticaret yapamaz.
3 aractan sonra yakalanırsa vergisi var.
Usulsuzluk istersen 1 lira kazan.
Millet niye dükkan kirası verip ,vergi ödüyor yasal olan bisey olsa.
Oturur evinden ayda 1-2 arac satar.
O işe çok vakit ayırmak lazım zaten. Benim tanıdıklarım senede anca bir iki tane alıp satıyor, ona da bir süre binip heveslerini aldıktan sonra. Çok ticari amaçlı gibi durmuyor.

Evet eşim dolandırıcı olabilir bu ihtimale de açığım:)

Esimin isi geregi telefon numarasi elden ele dolaniyor. Ayni zamanda bizde yakinlarda araba sattik. Kimseyi 10 defa aramaz ne is icin ne satis icin. Birkere geri döner, acmazsa tekrar aramaz, önemli biri aramissa mesaj atar aradim ulasamadim diye. Birinin 10 defa aranmasi bana normal gelmiyor. Bu kisi daha once aranmis, karsi taraf engellemis olabilir. Baska telefondan bu numarayi arayip hattin dusup dusmedigine bakabilirsiniz. Eger hat dusuyorsa karsi taraf esinizi engellemis demektir.

Musteri 10 kez aranmaz..Satici,genelde cok hevesli gorunmez boyle durumlarda..
Bence esin hafifce bir yeltendi,sonrasinda karsisindaki kisiden yuz bulamayinca diretti..
Karsi tarafta numarayi iptal etti,yahut engelledi,yahut baska bir sey..
Dogrudur,yanlistir..Gunahi boynuna artik..

Bak güzel arkadaşım. Silinmiyor mi arama kaydından ilk kocanın aradığı?

On kez ya on kez. Bunu sadece şüpheli diye mi tanımlayacağız?
Evet ilk o aradiysa silmis sonra karşı kim diye aramis olabilir doküman çıkarıyorum zaten sadece supheliyle olayı bırakmicam

Evet ilk o aradiysa silmis sonra karşı kim diye aramis olabilir doküman çıkarıyorum zaten sadece supheliyle olayı bırakmicam
eşinizin arama kayıtlarına bakabilirsiniz güncel faturasından
artık operatör uygulamalarından hemen görülebiliyor
kafa patlatmak yerine bi bakın bakalım daha önce konuşması olmuşmu
olay bu kadar basit
sürekli olasılıklarla bu olayı çözemezsiniz

yani 10 kere aramazsınız durduk yerde kimseyi müşteri zaten 10 defa aranmaz maksimum 3 kere aranır . Arama kayıtları siliniyor zaten çok kolay muhtemelen öncesinde bir iletişim oldu . Çalmadan telefon meşgule düşüyorsa kadın kocanızı engellemiştir . Çok iyimser yaklaşmışsınız canınızı sıkmak istemem ama pek iyi bi durum yok gibi ortada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…