Bir garip yatak meselesi

Ya ben üyeyi ismen bilsem de eski konularını bilmediğimden sormak istiyorum. Görücü usulüyle mi evlenmişler acaba? Adamın yaşı da baya varmış çünkü özellikle bu kadar genç bir kadınla evlenmiş olabilir. Severek evlendilerse bir şey diyemem ama mantık evliliğiyse çekmeye değmez sanki.
Çok emin olmamakla birlikte görücü usulü diye hatırlıyorum. Hiçbir türlü çekmeye değmez aslında. Ama aralarında öyle vazgeçemeyecek bir sevgi olduğunu sanmıyorum hele şu asamada.

Konu sahibi banlandi farkındasınız dimi hani fake diyorum şöyle böyle böyle diyorum doğru değil hicbirii diyorum uygunsuz sözler var diyorum diyorum da diyorum anlasildi heralde
Sevişmeni neresinden rahatsız oldunuz ön sevişme yazdı diye banlanmadı tabi ki kendinizi çok önemsemeyin bence ;)

Normal değil. Ayni evin içine girmek olmus sadece sizinki. Çocuk dusunuyor musunuz? O zaman ne yapacak? Ben uyuyamiyorum siz rahat edin ayağına yine salona kacacak gibi gözüküyor. Bekarlik bekarlikta kalmali 2.5 sene olmuş yahu. Adapte olmaya calissin bir zahmet. Yatak rahat degilse genis daha konforlu olanlarina bakin.

Konuya nasıl gireyim bilmiyorum. Başlıkta gördüğünüz gibi yatak sorunumuz var. Eşim yatağa önceden gelip giderdi. Ya yatakta uyurdu ama gece kalkar salona yada çalışma odasına giderdi. Sabit bir yerde uuuyamazdı bekarlık alışkanlığı. Yada tv karşısında vs uyuyakalır kaldırılmaktan hoşlanmadığı için ellemezdim. Kızıyordu kalk yerine yat diyince uykusu bölünüyormuş. Başta ses etmedim normal illa dip dibe yatıcaz diye bi şart yok diye problemi büyütmedim sadece arada bir söylendim sonra onuda bıraktım. Artık bardağı taşırdı son bir aydır gelmiyor. Bildiğiniz aynı evde yaşayan iki yabancı olduk. Küslük kavga yok bir sorun yok. Ama yatağa inatla gelmiyor. Uyku problemi yaşıyorum tek yatamıyorum en azından uykuya dalana kadar bari yanımda dursa o da yok.
İletişimimiz minimum düzeyde ben günlük işimi yaparım o işine bakar çay için yarım saat gelir minimum konuşma belki hiç konuşmaz sonra da gider. Yatarken insan ben yatıyorum iyi geceler der yani o bile yok ben sanıyorum ki geri gelecek bakmışım ki adam battaniyesini almış yatmış bile. Bende öyle sap gibi kalıyorum.
Diyeceksiniz ki konuştun mu tabiki konuştum. İşin komik yanı sabaha kadar burda takıldığım oluyor uyumadım biliyorum kendimi sen horluyordun ben geldim yanına sabah gittim diye iddia ediyor. Kendi söylediği yalana kendini bile inandırıyor öyle bir manipülasyon yani...
Artık ne uyku düzenim ne hayat düzenim kaldı. Gece ben ayaktayım sabaha kadar, öğlene kadar uyuyorum sonra işimi gücümü yapıp günü bitiriyorum oda gece uyuyor sabah işte akşam kendi uğraşında. Arada iletişim sıfıra indi ve ailem arkadaşlarım başka şehirde ben sessizlikten kafayı yemek üzereyim duvarlara konuşamadığım için bu bir iç dökmedir....

Konunuzu ve konunuzda altında ki cevaplamalarınız okudum .
Çok sevdim sizi.
Siz kendini seven, özgüvenli, akıllı, mantıklı ne istediğinizi bilen sempatik bi kadınsınız .

Adamınıza düşmemişsiniz .Adam kötü değil ama size olmamış.Yine iyi kötü gideri var ki bu yaşamınız da kalmayı tercih ediyorsunuz .
Akışına bırakıp zamanı zamanı gelince kendiniz için en doğru kararı vereceğinize inanıyorum .

Hangi kuşlar onlar? Üyelerin neden banlandığını bilmeden yazmayın lütfen.

Konu sahibi banlandi farkındasınız dimi hani fake diyorum şöyle böyle böyle diyorum doğru değil hicbirii diyorum uygunsuz sözler var diyorum diyorum da diyorum anlasildi heralde
Bu yazdığından anladığım kadarıyla kendisi üyenin fake olduğunu düşünmüş o yüzden de banlandığını zannetmiş

Valla doğru olabilir.
Çocuk rahat etsin diyor.
Ee çocuk bana yapışık uyuyor zaten koca yatakta ben bir köşeye sıkışık uyuyorum.
Baharda çocuk dönecek emekleyerek o zmana nasıl tajay edecek merak ediyorum 😂
Cocugunuzu kendi yatagina yatirip alistirin kari koca olarak yataginizi ayirmayin bence ... hem cockla yatilmasi cok tehlikeli bisey nasl cesaret ediyorsunuz

• Beğen
Reactions: H M
Cocugunuzu kendi yatagina yatirip alistirin kari koca olarak yataginizi ayirmayin bence ... hem cockla yatilmasi cok tehlikeli bisey nasl cesaret ediyorsunuz
Biz 2 sene oğlumla yatıcaz.
Tehlikeli değil.
Aksine anne bebek birlikte uyumalı.
Konu ile ilgili makaleleri inceler iseniz bebek ölümlerinin annenşn çoğu zaman şarhoşluğu halinde veya uyarıcı madde aldığı hallerde olduğunu görürsünüz..
Anne ile yatan bebek uyku apnesi yaşamaz. Çünkü annesinin kokusu sürekli bir uyarı verir beyne veççok derin uykuda kalamaz bebek.
Zaten ilk 6 ay çok derin uyku istenmez bbeklerde.
Ayrıca anne ile yatan bebek daha sakin uyur.
Hamd olsun oğlum gece uyanmaz.
6 aylık oldu gece uyandığı sayılıdır.
Beşikte ise sürekli uyanıyordu.
Güvenli bağlanma ve huzuru için bu daha iyi.
Eşimin gelmek ister ise gelir zaten yatağa.
King size yatak...
5 kişi bile yatar.

Tehlikeli değil.
Konu ile ilgili makaleleri inceler iseniz bebek ölümlerinin annenşn çoğu zaman şarhoşluğu halinde veya uyarıcı madde aldığı hallerde olduğunu görürsünüz..
Anne ile yatan bebek uyku apnesi yaşamaz. Çünkü annesinin kokusu sürekli bir uyarı verir beyne veççok derin uykuda kalamaz bebek.
King size yatak...
5 kişi bile yatar.
Allah allah internetten okuduğunuz bilimsel verilere dayanmayan kaynaklarla hareket edip çocuğunuza zarar vermeyin. O kadar küçük bebek ile aynı yatakta mazallah ezersiniz bile çocuğu. Uyku hali belli olmaz.
Çocuğu dibinden ayırmayan anneler babalar güvenli bağlanma kisvesi altında çocuğun özgüvenli bir birey olma şansını yokediyor.

Allah allah internetten okuduğunuz bilimsel verilere dayanmayan kaynaklarla hareket edip çocuğunuza zarar vermeyin. O kadar küçük bebek ile aynı yatakta mazallah ezersiniz bile çocuğu. Uyku hali belli olmaz.
Çocuğu dibinden ayırmayan anneler babalar güvenli bağlanma kisvesi altında çocuğun özgüvenli bir birey olma şansını yokediyor.

Ben annesi olarak nasıl ve şekilde kiminle yatacağına karar verebilme yetisine sahibim diye düşünüyorum.
Makale araştırır iken nereye bakacağımı da iyi biliyorum.
Genelde yabancı kaynak taraması yaparım.

Bende minicik bebeklerin beşiklerinde yatırılması ın normal olmadığına inanıyorum.
Anne yanı beşik (anne yatağına sıfır şekilde birleşen) kullanılabilir ben ezerim diyenler için.
Ben tilki uykusu uyurum.
Yani derin uykuya dalamam.
Hatta bununla ilgili tedavi süreçlerim oldu ama maalesef bir çözüm bulunamadı. Anneme göre doğdupımdan beri bana göre kendimi bildim bileli çok derin bir uykum yok.

Oğlum çok mutlu.
Dönüyor yüzünü göğsüme yaşıyor başını elimi tutup uyuyor....

Özgüven kazanmak belli bir süreçti.
Bu süreç güvenli bağlanmadan geçer.
Oğlum emmiyor emmeyen bir bebek için anne ile temas daha mühimdir.

Ben annesi olarak nasıl ve şekilde kiminle yatacağına karar verebilme yetisine sahibim diye düşünüyorum.
Makale araştırır iken nereye bakacağımı da iyi biliyorum.
Genelde yabancı kaynak taraması yaparım.

Bende minicik bebeklerin beşiklerinde yatırılması ın normal olmadığına inanıyorum.
Anne yanı beşik (anne yatağına sıfır şekilde birleşen) kullanılabilir ben ezerim diyenler için.
Ben tilki uykusu uyurum.
Yani derin uykuya dalamam.
Hatta bununla ilgili tedavi süreçlerim oldu ama maalesef bir çözüm bulunamadı. Anneme göre doğdupımdan beri bana göre kendimi bildim bileli çok derin bir uykum yok.

Oğlum çok mutlu.
Dönüyor yüzünü göğsüme yaşıyor başını elimi tutup uyuyor....

Özgüven kazanmak belli bir süreçti.
Bu süreç güvenli bağlanmadan geçer.
Oğlum emmiyor emmeyen bir bebek için anne ile temas daha mühimdir.
Doğum yapalı 45 gün oldu.
Normal düzene hayata nasıl dönülüyor?
Misal cocuk benimle uyuyor eşim başka yerde..
Sıkıldım bu halden.
Beşiğine koyunca uyanıyor vs.
Aramıza alsak riskli.
Ev darmadağın.
Ben öyle.
Dışarı çıkıp geçsem nereye gidicem bebekle...
Ne kadar sürüyor bu hal?
😔😔😔
Siz de bi tutarsızsınız sanki. Bence bebeğiniz bir türlü uyumadığı için mecburen bu yolu seçip sonra da buna alışmışsınız. Çünkü çocuğunuz doğduğundan beri yeni bir düzen kurup bu düzene adapte olamadığınızdan ve kendinizi saldığınızdan yakınan konularınız var. Umarım biran evvel çözersiniz.

Tehlikeli değil.
King size yatak...
5 kişi bile yatar.

Adem Güneş okuyorum sandım bir an. Ki kendisini ciddiye almamayı anlamam yarım sayfa kadar sürmüştü. :KK70:

Ben 14 ayına kadar aynı odada, ayrı yatakta yatırdım. Eşimin "neden odasına koymuyoruz?" diye sormasıyla anneliğin sorgulamayan güdüsünden uyanıp odasında yatırmaya başladım. :KK48:

3 yaşına kadar karanlık odalara dalan çocuk, bazı dürtülerinin otomatik gelişmesiyle karanlıktan korkmaya başladı ve gece yanımıza geliyor. Ben de bunu nasıl yumuşak yoldan çözerim diye düşünüyorum şu anda.
Odasında yatması gerektiği halde geliyor yani. Siz sizin yatağınızın onun olduğunu bilinçaltına işliyorsunuz.

İlk 2 yıl dipdibe yatırırsanız 2 yaşından sonra bakalım nasıl ayıracaksınız? Bu çocukta daha çok bocalama yaratır demedi demeyin..

Yani bizde bazen ayrı yatıyoruz ama 1 ay kadar da değil yahu .. bende haftanın 2-3 günü ayrı yatıyorum diye çok derdim :işsiz:

:KK14:
Tehlikeli değil.
King size yatak...
5 kişi bile yatar.
Sanki adem güneşin bilimsel yaklaşımı gibi geldi, yalnz öyleyse eğitim durumu belli değil onun, açıklayamıyor bile bölümlerini herneyse, ayni oda da yatsanız olur ama ayni yatak bide gerçketen ani bebek ölümlerinj sadece bilinci bulanık anne olunca mi olur sanıyorsunuz gerçekten buna üzüldüm , güvenli bağlanma bu değil yalniz . Simdi 6 aylik cok kıpır. Kipir degil ama yarin inanin yataktan düşecek cunku siz uyurken biranda olsa kaçırabilirsiniz. Odanizsa yatsin beşiğinde yatsin cok tehlikeli bu insallah bisey olmaz

Tehlikeli değil.
King size yatak...
5 kişi bile yatar.
Benim eski sevgilimin annesi kiz bebegini yaninda yatiriyormus ve uyurken kolu bebegin ustune gelmis oylece kalmis sabah kalktiginda bebek hareketsizmis oracikta can vermis bence bi daha dusun..

Back
X