Bir garip yatak meselesi

Konunuza yazdığınız tüm yorumlarınızı okudum.
Öncelikle "Çocuk olmazsa sen yoluma ben yoluma.. " ne demek yahu?!:KK34:
Bu laf nasıl denebilir.. sanki çocuk sahibi olmak kişilerin elinde.. bu cümle çok ama çok ağır bir laf..
Evli değilim ama ben eşimle ayrı yatsaydım ve eşim beni sağlıkla ilgili bir sorun yok ise sürekli cinsellikte reddetseydi biraz libidomu baskılayıp bu konuyu masaya yatırırdım.
Çünkü insanın eşi onun en yakınıdır. Yoldaşıdır. Destekleyicisidir. Siz ona her türlü hassasiyetle vericikle davranırken o size bosvermişlikle davranmamalı..
Biraz libidonuza ket vursanız bir süre..
Bunu neden diyorum. Yazmışsınız kaç kere konuştum fayda vermedi diye. O zaman sizden en çok istediği şeye ket vurun. O zaman çözüm üretmek için mutlaka seferber olacaktır.

Bir de bir şey demek istiyorum. Bana eş olacak insan çocuk oldu oldu olmadi herkes kendi yoluna deseydi; bu düşüncesini prefrontal korteks sinapslarından tamamen atana kadar çocuk düşüncesini rafa kaldırırdım. Çünkü eşim için çocuğun kimden olduğu önemi yitirmiş gelirdi. Yani çocuk olsun da annesi sorun değil demek olurdu. Ben bunu kabul edemezdim..:stop:

Son düzenleme:
Hic mi birlikte olmuyorsunuz peki ?
Ne alakası var ki aynı yatakta yatmasıyla bunun başka şekilde olmuyor mu 😁

Neyse bizde birlikte yatmiyoruz ama biz hep iletişimdeyiz yatana kadar dipdibe yanyana giderkende vedalaşırız eşim önce yatar ben gece istediğim gibi takılırım zamanında konustuk gelip yanımda yatsanda ben zaten farketmiyorum nasıl rahat ediyorsan öyle yap demişti simdi zaten kış cok üsuyorum salonda yatıyorum ben yazın kocamın koynuna gidiyorum neyse ki :27:
Ama sizin durumunuz bir arada yatmak değil zaten iletişiminizde yok 🙄

Oluyoruz. Hatta 3 2 günde bir hadi bilemedin haftada en az 3 kere birlikte oluyoruz ama gündüz yada akşam yemekten sonra. Oda paşanın isteklerine göre ve canı istediğinde.
Ne alaka ya. Sizin istekleriniz peki?? Nasıl bu mantık.

Siz Hürrem olabilirsiniz ama eşiniz Süleyman değil... Siz saray işleriyle meşgul olun, hatta haremde kızlarla kendinize bir meşgale bulun yoksa psikolojiniz etkilenir ve sarayda büyük bir kaos oluşabilir:KK66:
Anladık muhteşem yüzyıl izlemişsin:rapci:

Gidin yanına yatın. Ben hiç rahat bırakmam. Bizimki de sever TV karşısında uyumayı gider yanına yatarım ben de

Maaşı bölüşüyoruz dedim hayattaki işleri bölüştüğümüz gibi maaşı bölüşüyoruz.
Hayattaki işleri bölüşmüyormuşsunuz ki tüm yük omzunuzda. O para getirdiği için bir şeye karışmıyor zaten rahat rahat yaşıyor. Adam sorunlu yaşı da sizden baya büyükmüş gözünüz açılmamıştır anlamazsınız başlarda sorunlarını diye sizinle evlenmiş gibi duruyor...

Konuya nasıl gireyim bilmiyorum. Başlıkta gördüğünüz gibi yatak sorunumuz var. Eşim yatağa önceden gelip giderdi. Ya yatakta uyurdu ama gece kalkar salona yada çalışma odasına giderdi. Sabit bir yerde uuuyamazdı bekarlık alışkanlığı. Yada tv karşısında vs uyuyakalır kaldırılmaktan hoşlanmadığı için ellemezdim. Kızıyordu kalk yerine yat diyince uykusu bölünüyormuş. Başta ses etmedim normal illa dip dibe yatıcaz diye bi şart yok diye problemi büyütmedim sadece arada bir söylendim sonra onuda bıraktım. Artık bardağı taşırdı son bir aydır gelmiyor. Bildiğiniz aynı evde yaşayan iki yabancı olduk. Küslük kavga yok bir sorun yok. Ama yatağa inatla gelmiyor. Uyku problemi yaşıyorum tek yatamıyorum en azından uykuya dalana kadar bari yanımda dursa o da yok.
İletişimimiz minimum düzeyde ben günlük işimi yaparım o işine bakar çay için yarım saat gelir minimum konuşma belki hiç konuşmaz sonra da gider. Yatarken insan ben yatıyorum iyi geceler der yani o bile yok ben sanıyorum ki geri gelecek bakmışım ki adam battaniyesini almış yatmış bile. Bende öyle sap gibi kalıyorum.
Diyeceksiniz ki konuştun mu tabiki konuştum. İşin komik yanı sabaha kadar burda takıldığım oluyor uyumadım biliyorum kendimi sen horluyordun ben geldim yanına sabah gittim diye iddia ediyor. Kendi söylediği yalana kendini bile inandırıyor öyle bir manipülasyon yani...
Artık ne uyku düzenim ne hayat düzenim kaldı. Gece ben ayaktayım sabaha kadar, öğlene kadar uyuyorum sonra işimi gücümü yapıp günü bitiriyorum oda gece uyuyor sabah işte akşam kendi uğraşında. Arada iletişim sıfıra indi ve ailem arkadaşlarım başka şehirde ben sessizlikten kafayı yemek üzereyim duvarlara konuşamadığım için bu bir iç dökmedir....
Akşamları beraber oturup vakit geçirmiyor musunuz yarım saat gelir belkide hiç gelmez demişsiniz diğer odada mi oturuyor evetse neden öyle?

Ohaaaa!
Ne yapın edin. İş bulun, birikim yapın boşanın.
Belli ki çocuk olmazsa o sizi boşayacak.
Eski konularını biliyor musun konu sahibinin?

Adamin yıllardır psikojik sorunları var zaten, kendisi de ailesi de saklamış bunu evlenmeden önce.

Kalkmış birde çocuk olmasa boşanırız demiş utanmadan, kendisi gibi manyağı kim ne yapacaksa?

Eski konularını biliyor musun konu sahibinin?

Adamin yıllardır psikojik sorunları var zaten, kendisi de ailesi de saklamış bunu evlenmeden önce.

Kalkmış birde çocuk olmasa boşanırız demiş utanmadan, kendisi gibi manyağı kim ne yapacaksa?
Konu sahibi bunlara rağmen çocuk düşünüyorsa onun da psikolojisi normal değil artık.
Aklı başında bir kadın bu adama mahkum olmamak için iş/meslek edinir, birikim yapar, kendini kurtarmaya bakar.

Yazık!

Konu sahibi bunlara rağmen çocuk düşünüyorsa onun da psikolojisi normal değil artık.
Aklı başında bir kadın bu adama mahkum olmamak için iş/meslek edinir, birikim yapar, kendini kurtarmaya bakar.

Yazık!
Ben bunu önceki konularında yazdım aslında. Ailesinin yanına gidince daha mutsuz olacağını düşünüyor 🤷 çocuk olmuyormuş, şuan olmamasında da hayır var eğer kendisi de görmek isterse.

Ben bunu önceki konularında yazdım aslında. Ailesinin yanına gidince daha mutsuz olacağını düşünüyor 🤷 çocuk olmuyormuş, şuan olmamasında da hayır var eğer kendisi de görmek isterse.
Artık yetişkin bir birey. Ailesine gitmesine gerek yok ki. Çocuğu yok çünkü. En fazla onlara yakın bir iş bulur, ev tutar. Hem onların yakınında olduğu için rahat eder hem de özgür olur.

Ama işte Türk kadını kocayla varoluyor. Koca yoksa kendisini değersiz sanıyor.
Üzülüyorum.

Eski konulara bakınca hatırladım.
Kocası birazcık düzelmiş ama konu sahibinin ruh ve beden sağlığı iyi değil.

Bu ne biçim evlilik ya? Sizin evliliğiniz saçmasapan bir şeye evrilmiş.

Gündüz veya yemekten sonra seviş. Sonra köşene çekil..
Kocaya göre hareket etmeyi evlilik mi sanıyorsunuz siz?

Çocuk olunca da normal bir evliliğiniz olmayacak. Hatta daha da kötüye gidecek biliyorsunuzdur umarım.

Eski konulara bakınca hatırladım.
Kocası birazcık düzelmiş ama konu sahibinin ruh ve beden sağlığı iyi değil.
Evet biliyorum. Bir dönem konu sahibi de tedavi gördü zaten.

Bence bu hali çok normal 23 yaşında evlendi, karşısında anormal bir adam buldu, yaşadığï şeyler normal degil ki. Eşini düzeltmeye çalışırken kendi etkilendi bu süreçten. Ben başından beri üzülüyorum yaşadığım şeylere. Umarım doğru olanı yapar kendisi için.

Evet biliyorum. Bir dönem onu sahibi de tedavi gördü zaten.

Bence bu hali çok normal 23 yaşında evlendi, karşısında anormal bir adam buldu, yaşadığï şeyler normal degil ki. Eşini düzeltmeye çalışırken kendi etkilendi bu süreçten. Ben başından beri üzülüyorum yaşadığım şeylere. Umarım doğru olanı yapar kendisi için.
İnşallah.
Çok genç daha.

İnşallah.
Çok genç daha.
Evet.

İşte bu adam kalkıp çocuk olmazsa nasıl boşanırız diyebiliyor onu anlamıyorum. Sen gerçekleri gizleyip evlenmişsin, yıllardır tedavi görüyor, ilaç kullanıyorsun bu kız buna rağmen sana tedavi olmanda destek oluyor, sonra çocuk olmazsa boşanırım diyorsun utanmadan.

Baştan tüm bunları cekmemeliydi evet ama eşi de vefa diye bir erdeme sahip olabilse keşke.

Evet.

İşte bu adam kalkıp çocuk olmazsa nasıl boşanırız diyebiliyor onu anlamıyorum. Sen gerçekleri gizleyip evlenmişsin, yıllardır tedavi görüyor, ilaç kullanıyorsun bu kız buna rağmen sana tedavi olmanda destek oluyor, sonra çocuk olmazsa boşanırım diyorsun utanmadan.

Baştan tüm bunları cekmemeliydi evet ama eşi de veda biye bir erdeme sahip olabilse keşke.
Çünkü arada sevgi yok, sadece cinsellik var.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundalar.

Sen gerçekleri gizleyip evlenmişsin
Ya ben üyeyi ismen bilsem de eski konularını bilmediğimden sormak istiyorum. Görücü usulüyle mi evlenmişler acaba? Adamın yaşı da baya varmış çünkü özellikle bu kadar genç bir kadınla evlenmiş olabilir. Severek evlendilerse bir şey diyemem ama mantık evliliğiyse çekmeye değmez sanki.

Back
X