Bir garip yatak meselesi

Valla doğru olabilir.
Çocuk rahat etsin diyor.
Ee çocuk bana yapışık uyuyor zaten koca yatakta ben bir köşeye sıkışık uyuyorum.
Baharda çocuk dönecek emekleyerek o zmana nasıl tajay edecek merak ediyorum 😂
Çocukla yatmak mecburiyse geniş bir yer yatağı yapıp üçünüz mü yatsanız🤣

Düzeltmeleri yapayım. Sevişmeyi seven biriyim o yüzden sevişebilirim. İletişim kısmına çok takılmadan. Zaten sevişme sırasında ruhuma da dokunabiliyor ama o anlık işte neyse.

İletişim sorunları had safhaya geldiği için konu açtım zaten durum böyle değildi. Bizim son 1 yıldır sorunumuz gerçekten yoktu. Gayet iyiydik ve bebek bu yüzden istedik. Mutsuz olacağı bir yuvaya cocuk dünyaya getirmeyecek kadar bilinçli biriyim.
Sorunda zaten tedavinin olumsuz olmasından sonra başladı.
Dediğim gibi kendiniz için sevişiyorsanız, kimseye laf düşmez. Ama yazdıklarınızdan sizin isteklerinizden çok kendi isteklerine göre hareket eden bir adammış gibi bir anlam çıkıyor. O yüzden sorguladım. Bir sene öncesine kadar sorun yoktu dediğiniz, sizinle uyuyordu, iletişimi iyi miydi yani? Eğer bebek tedavisi yüzünden yaşadığı üzüntüler sebebiyle böyle davranmaya başladığını düşünüyorsanız, bununla ilgili konuştunuz mu eşinizle?

Bu konu cok tanidik.benim esimde bir ara uyuyamiyordu yatakta tv karsisinda uyuyordu.
Cok gece aglayarak uyudum hatta bir kere bu sebepten cok buyuk bir kavga koptu.

Sonra ne oldu bilmiyorum ben takmamaya basladim kendi haline biraktim sanirim.simdi hep yatagimizda yatiyor ama bende bazi seyleri tuketti.

Ama neyi tukettiyse tuketti ben boyle daha mutluyum yani simdi gidip istedigi yerde yatabilir.hic umurumda bile olmaz.o eski geceler aklima geliyorda offf iyi ki hala oyle duygusal degilim diye seviniyorum.

Bu arada baska yerde yatmasi beni sevmediginden istemediginden vs degildi.gercekten uyuyamiyordu.suan hala uyuyamadigi oluyor ama gitmiyor

Bizene sizin burdaki ön sevismenizden özel hayatinizdan bizene yatak odanizdan bizene niye bukadar acik konuşmalar sonra da laf söylenince kizmalar fln bizene bu kadar detaya
Sanane doğru. O zaman çık konudan seni ne bağlıyor?
Kavga çıkarmaya gelmişsiniz belli. Adet mi olmadınız yoksa. Size kötü bir haberim var ben kasımdan beri adet görmüyorum seni burada üfleyecek potansiyelde sinir birikimim var sana patlamayayım istersen. Prim vermeyeceğim ama gözünüz görmüyor herhalde ki sorulan sevişme sorularını görmüyorsunuz. Çünkü ben konumda sevişe ile alakalı bişey yazmadım yorumlarda sorulana kadar.
Verecek cevabınız yoksa konuyu kıvırmayın. Böyle dan diye kalırsınız.

Dediğim gibi kendiniz için sevişiyorsanız, kimseye laf düşmez. Ama yazdıklarınızdan sizin isteklerinizden çok kendi isteklerine göre hareket eden bir adammış gibi bir anlam çıkıyor. O yüzden sorguladım. Bir sene öncesine kadar sorun yoktu dediğiniz, sizinle uyuyordu, iletişimi iyi miydi yani? Eğer bebek tedavisi yüzünden yaşadığı üzüntüler sebebiyle böyle davranmaya başladığını düşünüyorsanız, bununla ilgili konuştunuz mu eşinizle?
Bu konuda biraz ben keskin bıçak gibiyim konuşmak istemiyorum çünkü benim yüzümden olmuyor. Sorun bende daha doğrusu tıbben bişey yok tam anlamı ile ama pcos var engelliyor işte.

Bu konuda biraz ben keskin bıçak gibiyim konuşmak istemiyorum çünkü benim yüzümden olmuyor. Sorun bende daha doğrusu tıbben bişey yok tam anlamı ile ama pcos var engelliyor işte.
Yani siz de bazı konularda set çekiyorsunuz aranıza. Ee bu uzaklaştırıcı bir tutum ama. Eşinizle birlikte mücadele etmek varken onu da kendinizi de yalnızlaştırıyorsunuz. Sadece iyi günler için mi evleniyoruz?

Yani siz de bazı konularda set çekiyorsunuz aranıza. Ee bu uzaklaştırıcı bir tutum ama. Eşinizle birlikte mücadele etmek varken onu da kendinizi de yalnızlaştırıyorsunuz. Sadece iyi günler için mi evleniyoruz?
Şöyle aslında ben tedavi gördüm olumsuz sonuçlandı akşamına dediği şu olmazsa bi kaç deneme sonra herkes yoluna bakar. Bende sende çocuk istiyoruz dedi. Dedimki çocuk mu bizi bir arada tutan olacak. Eğer öyleyse zaten şimdiden yolları ayıralım bana zaman kaybettiriyorsun. Ayrıca ikinci eşinin doğuracağının ne garantisi olacak alnında yazmıyor insanların dedim. E o zaman allahtan diyip otururum yerimde dedi. Sonra sen beni yanlış anladın filan falan yaptı tabi. Ben bu lafı ciddiye aldım aşırı derecede. Boşanmaya da karar verdim ailemle de paylaştım. E o ölçmeden konulmuş özür de dilemiş falan filan yaptılar bende kırdım dizimi oturdum. Ondan sonra bu konuya set çektim.
Şimdi ne yapıyorum derseniz zaten söylenilenler unutulmuyor. İkinci üniversiteye tamamlamadan kıpırdamıyorum yerimden. Bitsin bakalım benimde konuşacağım gün gelecek

Siz Hürrem olabilirsiniz ama eşiniz Süleyman değil... Siz saray işleriyle meşgul olun, hatta haremde kızlarla kendinize bir meşgale bulun yoksa psikolojiniz etkilenir ve sarayda büyük bir kaos oluşabilir:KK66:
Komik mi? Az ötede eğlen canım. Herkes türlü türlü nick yazıyor millet benimkine taktı gerçekten anlamıyorum

Şöyle aslında ben tedavi gördüm olumsuz sonuçlandı akşamına dediği şu olmazsa bi kaç deneme sonra herkes yoluna bakar. Bende sende çocuk istiyoruz dedi. Dedimki çocuk mu bizi bir arada tutan olacak. Eğer öyleyse zaten şimdiden yolları ayıralım bana zaman kaybettiriyorsun. Ayrıca ikinci eşinin doğuracağının ne garantisi olacak alnında yazmıyor insanların dedim. E o zaman allahtan diyip otururum yerimde dedi. Sonra sen beni yanlış anladın filan falan yaptı tabi. Ben bu lafı ciddiye aldım aşırı derecede. Boşanmaya da karar verdim ailemle de paylaştım. E o ölçmeden konulmuş özür de dilemiş falan filan yaptılar bende kırdım dizimi oturdum. Ondan sonra bu konuya set çektim.
Şimdi ne yapıyorum derseniz zaten söylenilenler unutulmuyor. İkinci üniversiteye tamamlamadan kıpırdamıyorum yerimden. Bitsin bakalım benimde konuşacağım gün gelecek
Geçmiş konunuzu bilmiyordum. Eşinizin söyledikleri unutulacak şeyler değil, haklısınız o zaman set çekmekte. Ama bu set aslında sizin bir aile olamadığınızla da ilgilidir. Kendim için ne istiyorum diye düşündüğünüzde aklınıza gelenleri yaşamaya biran önce başlarsınız umarım. Birşeyler değişmek zorunda. Böyle yaşanmaz ki.

Benim babam da böyle. Zamanında doktora gitmiş, "uyuyamıyorum" demiş. Doktor da "uyuyamadığında kendini zorlama, mekan değiştir" demiş.
Her gece göçebe gibi gezer oradan oraya.
Uyuyamayıp yatakta dönmesindense oda oda gezmesine alıştık biz.
Ama herhangi bir iletişim problemleri yok annemle.

Sizin sorununuz uykudan çok iletişim gibi. Yani eş olmaktan önce arkadaş olmayı başaramamışsınız. Zamanla eşliğin heyecanı kaçınca da iletişim kurmayan, sohbet etmeyen iki insan olmuşsunuz.

Hiç mi bir film izleyip üzerine konuşmuyorsunuz ya da okuduğunuz kitaptaki ilginç bir şeyi paylaşmıyorsunuz birbirinizle?
Bunları yapmıyorsanız yapmaya çalışın. Beraber vakit geçirebileceğiniz etkinlikler yaparsanız konuşacak şeyleriniz çoğalır.

Çift terapisini de düşünebilirsiniz ama eşiniz "benim bir şeyim yok" diyecektir büyük ihtimalle.
O yüzden sizin çabalamanız gerekecek gibi görünüyor.

Geçmiş konunuzu bilmiyordum. Eşinizin söyledikleri unutulacak şeyler değil, haklısınız o zaman set çekmekte. Ama bu set aslında sizin bir aile olamadığınızla da ilgilidir. Kendim için ne istiyorum diye düşündüğünüzde aklınıza gelenleri yaşamaya biran önce başlarsınız umarım. Birşeyler değişmek zorunda. Böyle yaşanmaz ki.
Kendim için ne istiyorum sorusuna cevabımda yok sanırım öyle boş bir durumdayım bir garip...

Komik mi? Az ötede eğlen canım. Herkes türlü türlü nick yazıyor millet benimkine taktı gerçekten anlamıyorum
ama bu basit bir nick degil sadece
ustune profil fotonuzu da koymuşsunuz
bayagi icsellestirmissiniz bu durumu
bilmem farkinda misiniz? hurrem suleymanin odasina halvet e gider. kendi odasi ayridir. hurrem suleymanla sadece suleyman istediğinde sevisir.
kendinizi hurrem olarak esinizi suleyman olarak rumuz ile bile nitelemeyin bana kalirsa.

Konuya nasıl gireyim bilmiyorum. Başlıkta gördüğünüz gibi yatak sorunumuz var. Eşim yatağa önceden gelip giderdi. Ya yatakta uyurdu ama gece kalkar salona yada çalışma odasına giderdi. Sabit bir yerde uuuyamazdı bekarlık alışkanlığı. Yada tv karşısında vs uyuyakalır kaldırılmaktan hoşlanmadığı için ellemezdim. Kızıyordu kalk yerine yat diyince uykusu bölünüyormuş. Başta ses etmedim normal illa dip dibe yatıcaz diye bi şart yok diye problemi büyütmedim sadece arada bir söylendim sonra onuda bıraktım. Artık bardağı taşırdı son bir aydır gelmiyor. Bildiğiniz aynı evde yaşayan iki yabancı olduk. Küslük kavga yok bir sorun yok. Ama yatağa inatla gelmiyor. Uyku problemi yaşıyorum tek yatamıyorum en azından uykuya dalana kadar bari yanımda dursa o da yok.
İletişimimiz minimum düzeyde ben günlük işimi yaparım o işine bakar çay için yarım saat gelir minimum konuşma belki hiç konuşmaz sonra da gider. Yatarken insan ben yatıyorum iyi geceler der yani o bile yok ben sanıyorum ki geri gelecek bakmışım ki adam battaniyesini almış yatmış bile. Bende öyle sap gibi kalıyorum.
Diyeceksiniz ki konuştun mu tabiki konuştum. İşin komik yanı sabaha kadar burda takıldığım oluyor uyumadım biliyorum kendimi sen horluyordun ben geldim yanına sabah gittim diye iddia ediyor. Kendi söylediği yalana kendini bile inandırıyor öyle bir manipülasyon yani...
Artık ne uyku düzenim ne hayat düzenim kaldı. Gece ben ayaktayım sabaha kadar, öğlene kadar uyuyorum sonra işimi gücümü yapıp günü bitiriyorum oda gece uyuyor sabah işte akşam kendi uğraşında. Arada iletişim sıfıra indi ve ailem arkadaşlarım başka şehirde ben sessizlikten kafayı yemek üzereyim duvarlara konuşamadığım için bu bir iç dökmedir....
Kuzum bu devrın sorunuda bu demek kı evlendık bı sene o koltukta yatıyordu ben onu kaldırıp yatak odasına goturuyordum beraber yatıyorduk. Gecen sene hamıleydım o gec yatıyor ben erken yatıyorum hemde rahatsız etmeyım dıye salonda yattı neyse dedık dogumdan sonra beraber yatarız bu kez bebegın sesıne uyanıyorum dıyor bızım bebegınde sesı yok yanı ama cıt sese uyanıyor esım bu senede bıyle ıdare edelım bebegın odasını ayırınca beraber yatarız dedı bakalm seneye ne olacak😁😁😁 yanı aynı sorun cogu cıfte var yanlız degılsın

ama bu basit bir nick degil sadece
ustune profil fotonuzu da koymuşsunuz
bayagi icsellestirmissiniz bu durumu
bilmem farkinda misiniz? hurrem suleymanin odasina halvet e gider. kendi odasi ayridir. hurrem suleymanla sadece suleyman istediğinde sevisir.
kendinizi hurrem olarak esinizi suleyman olarak rumuz ile bile nitelemeyin bana kalirsa.
Değil mi??? Ben de bunu farkettim ama bizim Süleyman baya yanıkti Osmanlı da böyle padişah var mıydı?

Hanımefendi alındı ama bence gayet nick ile uyumlu😢 Bende pembeyi severim 👍

Ohaaaa!
Ne yapın edin. İş bulun, birikim yapın boşanın.
Belli ki çocuk olmazsa o sizi boşayacak.

Söylenecek çok lafim Var ama demiyorum ortalık karışır yanar hatta :KK51:
Bu adamı biraz da siz bu hale getirmissiniz belli okuduklarim karşında sasirdim kendiniz demişsiniz sexs hayatı yaşayıp maaşı ödüyor gibiyiz fln filan
Ben kendime bu durumu yediremem

Ben sıkıyorsa oturduğum yerde uyayim adam bensiz yatamiyor bende onsuz
Daha çok şey var sizin bu konunuz ve yazdıklarıniza karşılık çok lafim var cok

Hanımefendi sıkıntısını anlatmış, çocuk istediği için zaten adet düzeni olmayan birinin stresi en üst seviyededir , böyle şeyler yazmanız doğru değil . Bende kocamla ayrı yatmıyorum ama gelipde sıkıntısı olan birine bunu söyleyemem nispet eder gibi.

Konu sahibine gelince Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bi durum. Adet görememek ayrı dert zaten sizi anlıyorum ☹️ acaba eşiniz çocuk mevzusuna çok üzülüyor mu?
Başlarda böyle değildi demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.... İnşallah düzelir

Hanımefendi sıkıntısını anlatmış, çocuk istediği için zaten adet düzeni olmayan birinin stresi en üst seviyededir , böyle şeyler yazmanız doğru değil . Bende kocamla ayrı yatmıyorum ama gelipde sıkıntısı olan birine bunu söyleyemem nispet eder gibi.

Konu sahibine gelince Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bi durum. Adet görememek ayrı dert zaten sizi anlıyorum ☹ acaba eşiniz çocuk mevzusuna çok üzülüyor mu?
Başlarda böyle değildi demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.... İnşallah düzelir
Konu sahibi banlandi farkındasınız dimi hani fake diyorum şöyle böyle böyle diyorum doğru değil hicbirii diyorum uygunsuz sözler var diyorum diyorum da diyorum anlasildi heralde

Back
X