- Konu Sahibi clementine_
asker eşiyim..
doğu anadolunun ücra bir yerinde bir karakol lojmanında oturuyoruz..
dışarı çıkmamız yasak olduğu için lojman arkadaşlıkları dışında gorüşebildiğimiz kimse yok.
ben yoğun bir şekilde kpss çalıştığım için kimseye vakit ayıramıyorum zaten am gorüştüğümüz 2 aile var
biri oğretmen atanmış bana çok yardımcı oluyor eşinin iş saatleri nedeniyle çok nadir ailecek gorüşüyoruz.
diğeri eşimin devresi ve eşi .hanım da oğretmen ama atanmamış oda çalışıyor atanmak için..
her hafta bize düzenli olarak gelirler ya çaya ya mangala yada biz onlara gideriz.
dün tatilidi bize mangala geldiler.
eşim bir daha bize ailecek gelmelerini istemediğini soyledi
çok şaşırdım devrenle aranda bir sıkıntı mı oldu dedim
hayır ben devremle iştede gorüşrm sende eşiyle gorüş ama ne biz gidelim nede onlar gelsin dedi..
sebebini sordum
eşinden davranışlarından rahatsız oluyorum dedi
yani rahat bir hanımdır eşimlede çok ilgilenir bazen eşi falan yokkende yalnız gelir
benim sıkıntıya düşeceğim bir durum olmadı
yani en azından kafa yormadım ama şimdi huzursuz da oldum
nasıl gelme diyim her seferinde nasıl bahane bulayım her gn gelen insana
doğu anadolunun ücra bir yerinde bir karakol lojmanında oturuyoruz..
dışarı çıkmamız yasak olduğu için lojman arkadaşlıkları dışında gorüşebildiğimiz kimse yok.
ben yoğun bir şekilde kpss çalıştığım için kimseye vakit ayıramıyorum zaten am gorüştüğümüz 2 aile var
biri oğretmen atanmış bana çok yardımcı oluyor eşinin iş saatleri nedeniyle çok nadir ailecek gorüşüyoruz.
diğeri eşimin devresi ve eşi .hanım da oğretmen ama atanmamış oda çalışıyor atanmak için..
her hafta bize düzenli olarak gelirler ya çaya ya mangala yada biz onlara gideriz.
dün tatilidi bize mangala geldiler.
eşim bir daha bize ailecek gelmelerini istemediğini soyledi
çok şaşırdım devrenle aranda bir sıkıntı mı oldu dedim
hayır ben devremle iştede gorüşrm sende eşiyle gorüş ama ne biz gidelim nede onlar gelsin dedi..
sebebini sordum
eşinden davranışlarından rahatsız oluyorum dedi
yani rahat bir hanımdır eşimlede çok ilgilenir bazen eşi falan yokkende yalnız gelir
benim sıkıntıya düşeceğim bir durum olmadı
yani en azından kafa yormadım ama şimdi huzursuz da oldum
nasıl gelme diyim her seferinde nasıl bahane bulayım her gn gelen insana