• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir gariplik var ama..

clementine_

güzelim lan..
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
1.151
14
88
Edirne
asker eşiyim..
doğu anadolunun ücra bir yerinde bir karakol lojmanında oturuyoruz..
dışarı çıkmamız yasak olduğu için lojman arkadaşlıkları dışında gorüşebildiğimiz kimse yok.
ben yoğun bir şekilde kpss çalıştığım için kimseye vakit ayıramıyorum zaten am gorüştüğümüz 2 aile var

biri oğretmen atanmış bana çok yardımcı oluyor eşinin iş saatleri nedeniyle çok nadir ailecek gorüşüyoruz.

diğeri eşimin devresi ve eşi .hanım da oğretmen ama atanmamış oda çalışıyor atanmak için..

her hafta bize düzenli olarak gelirler ya çaya ya mangala yada biz onlara gideriz.

dün tatilidi bize mangala geldiler.

eşim bir daha bize ailecek gelmelerini istemediğini soyledi

çok şaşırdım devrenle aranda bir sıkıntı mı oldu dedim

hayır ben devremle iştede gorüşrm sende eşiyle gorüş ama ne biz gidelim nede onlar gelsin dedi..

sebebini sordum

eşinden davranışlarından rahatsız oluyorum dedi

yani rahat bir hanımdır eşimlede çok ilgilenir bazen eşi falan yokkende yalnız gelir

benim sıkıntıya düşeceğim bir durum olmadı

yani en azından kafa yormadım ama şimdi huzursuz da oldum

nasıl gelme diyim her seferinde nasıl bahane bulayım her gn gelen insana

bende emekli bir astsubayın kızıyım
size şöyle diyebilirim benim babam asker olduğu için insan zarrafıdır diyebilirim.
eminim eşinizinde bir bildiği vardır.
zaten bir daha onları nerde görüceksiniz onlar tayin olucak sizde tayin olucaksınız.
önce o çağırdığında işim var ders çalışıyorum diye bahane bulun.
o geldiğinde ütüm var yemek yapıcam diyip işlere girişin oda kalkıp evine gider.
eşinizin sözüne kulak verin.

Son düzenleme:
evet nasıl söylenir ki bu
acaba ne oldu neden böyle bir karar aldı eşin
kadının bir yanlışını gördü bellki

dün mangalda eşimin tabağına tabağına et koymuş

ben balkondan mutfağa geçtiğimde ye diye ısrar etmiş eşimde başkasının elin değdiği şeyleri yiyemez.

ben mangalın başındayım bana nediye uzatıyor eşi yanımızda eşine versin diyor.

sadece bu mu dedim eşine ulaşamayacınca yada bana ulaşamayınca eşimi arıyormuş havadan sudan konuşuyor açmıyorum artık haberi olsun dedi.

bilemedim..

canım eşin sebebsiz bu tarz bişey söylemeyen insansa bi bildiği vardır bence 2 ay var sınava geldiğinde deneme çözüyodum ders çalışıyodum vs de bence bi şekilde atlat bence ama durum sıkıntılı iki arada kalacaksın sürekli ve kız sen istemiyosun gibi anlıcak yalnız şunu söyleyeyim kızın eşine karşı abes bi davranışı varsa senin üzerine gelemez soramazda eger çok ısrarcı olursada görüşme konusunda eşin sebebini anlatsın

evet nasıl söylenir ki bu
acaba ne oldu neden böyle bir karar aldı eşin
kadının bir yanlışını gördü bellki

her gün istisnasız gelir

evde tek başına korkuyor eşi nobetçiyken gelip kalmak istiyor

eşim gelmesin sakın bak ben gider birlikte yatarım diyor.

yahu yardıma ihtiyacı olan insana da gelme denir mi ki

canım eşin sebebsiz bu tarz bişey söylemeyen insansa bi bildiği vardır bence 2 ay var sınava geldiğinde deneme çözüyodum ders çalışıyodum vs de bence bi şekilde atlat bence ama durum sıkıntılı iki arada kalacaksın sürekli ve kız sen istemiyosun gibi anlıcak yalnız şunu söyleyeyim kızın eşine karşı abes bi davranışı varsa senin üzerine gelemez soramazda eger çok ısrarcı olursada görüşme konusunda eşin sebebini anlatsın

nilim oda ders çalışıyor anlamadığı konuları gelip soruyor

evimin düzenini bilir.

bide biraz once dedi eşim çok eleştiriyor seni yaptığın yemeklere bi bahane buluyor nasıl fark etmiyorsun diyor.

kendimi aptal gibi hissettim arkadaşım bir an

clementinem okuyunca aklıma kötü bi anım geldi
anlatıp kafanı bulandırmak istemiyorum yok yere
ama bence eşinin bildiği bişey vardır, ders çalışıyorum yoğun oluyorum bu aralar kimseye vakit ayıracak durumum yok gibi şeylerle uzak tut onu, boşver..

clemantinem bi arkadaşım şırnakta eşi asker ve eşinin devresinin hanımıda bu anlattığın kız gibiymiş kız kalkınca eşinin yanından kalkıp bunun eşinin yanına oturacak kadar da yüzsüz nitekim adam bi ara o kadınla tel den aldatmış bunu yeni evliyken kız msj ları falan görmüş ve sonrasında bi sürü olay eşinin anlattıklarına bakılırsa adam haklı sende dediğini yap hatta kız sorarsada ben senin bu bu davranışından rahatsızım de

clementinem okuyunca aklıma kötü bi anım geldi
anlatıp kafanı bulandırmak istemiyorum yok yere
ama bence eşinin bildiği bişey vardır, ders çalışıyorum yoğun oluyorum bu aralar kimseye vakit ayıracak durumum yok gibi şeylerle uzak tut onu, boşver..

zaten kafam bulandı sedefim anlat ki kulağıma küpe olsun

eşim geri adım atmıyor

kendimi bi garip hissediyorum kulaklarım uğuldadı üzüntüden..

bide biraz once dedi eşim çok eleştiriyor seni yaptığın yemeklere bi bahane buluyor nasıl fark etmiyorsun diyor.

bu cümleyi anlamadım atlım ya açıklarmısın bu arada senin eşin evdeyken ne alaka gelmesi ya diğer komsularada böylemi canım size özel mi kalmak istemesi

clemantinem bi arkadaşım şırnakta eşi asker ve eşinin devresinin hanımıda bu anlattığın kız gibiymiş kız kalkınca eşinin yanından kalkıp bunun eşinin yanına oturacak kadar da yüzsüz nitekim adam bi ara o kadınla tel den aldatmış bunu yeni evliyken kız msj ları falan görmüş ve sonrasında bi sürü olay eşinin anlattıklarına bakılırsa adam haklı sende dediğini yap hatta kız sorarsada ben senin bu bu davranışından rahatsızım de

nil uçurumdan itseydin benide tam olsaydı kuzum ya :1::1:

yani benim yapmadığım ama yadırgamadığım şeyleri var
mesela çayını hep o doldurmak istiyor
hep eşimle sohbet etmek istiyor

mutfakta benle kalmaz mesela

ama genel olarak ilgiden hoşlanan bi hanım

geçen sene her gittiğim ortamda ilgi çekiyorum çok güzelim diyordu

acaba diyorum????

canım kocanın dediğini dinle görüşmeyi kes bence belli ki hoş olmayan durumlar var

görüşmeyi de birden bire kesmen zor olabilir ama arkadaşların da dediği gibi ders çalışıyorum işim var dersin kapıyı açmazsın o da iinşallah gelmekten vazgeçer

e$in ne istiyorsa onu yap derim..
bu dereceye geldigine gore bayadir sabredip gormezden geliyor bazi $eyleri, hatta sana soylediklerinden fazlasida olabilir
yuzun gulmez ba$ka i$lerle ugra$irsan oda gelmez herhalde yava$ yava$ ayagini keser
e$inin dediklerine bakilirsa sen yapmazsan o kovacak kadini :s

bu cümleyi anlamadım atlım ya açıklarmısın bu arada senin eşin evdeyken ne alaka gelmesi ya diğer komsularada böylemi canım size özel mi kalmak istemesi

geçen gün kofte yapmıştım yemedi güzel olmamış dedi

yemeklerin içinde birşeyler bulur ama hiç gostermez

ha en komiğini soyleyim ben senden daha güzelim dedi dün

bu kadın büyük konuşmayayımda benim çevremde olsa görüşmeyi bırak saç baş yolardım ya o ne senin evinde çay dolduruyo otursun oturduğu yerde çayı tepesinden dökerim valla:47: kızım bu nası bi tip ya eşin çok bile dayanmış enişteme slmlar ,söyle en büyük destekçisiyim kapıdan attırmasın adımını :27:

Son düzenleme:
nil uçurumdan itseydin benide tam olsaydı kuzum ya :1::1:

yani benim yapmadığım ama yadırgamadığım şeyleri var
mesela çayını hep o doldurmak istiyor
hep eşimle sohbet etmek istiyor

mutfakta benle kalmaz mesela

ama genel olarak ilgiden hoşlanan bi hanım

geçen sene her gittiğim ortamda ilgi çekiyorum çok güzelim diyordu

acaba diyorum????
e$in hakli gibi duruyor

bi an once ayagini kesmelisin kadinin
sende fazla cool takiliyormu$un canim ya :)

kuzum burada neler neler okuduk

sen o kadar şanslısın ki...

genelde kadın farkeder başka birinin kocasına bu tavırlarını, kocası inanmaz. senin eşin kendiliğinden rahatsız olduysa vardır bir hikmeti.

belki de kadının daha ileri bir hareketi oldu, eşin ortalık karışmadan arayı soğutmak için sana üstü kapalı anlatıyor. sen iyi niyetinden kadından şüphelenmemiş olabilrsin ama o erkek haliyle işkillendiyse kokusu çıkar.

dersi bahane et. geldiğinde gerekirse surat as. hatta neden olmasın işin olduğunu açıkça söyle. sizde kalmak isterse de açık açık "eşim bu tür komşu ilişkilerinden hoşlanmaz" de. çok korkuyorsa arada sen git.

e$in ne istiyorsa onu yap derim..
bu dereceye geldigine gore bayadir sabredip gormezden geliyor bazi $eyleri, hatta sana soylediklerinden fazlasida olabilir
yuzun gulmez ba$ka i$lerle ugra$irsan oda gelmez herhalde yava$ yava$ ayagini keser
e$inin dediklerine bakilirsa sen yapmazsan o kovacak kadini :s

tersi pistir bazen gitsinler diye esner saatine bakar..

ama zaten eşim 2 tane kız arkadaşımdan başka kimseyle muabbet etmez

o etmedikçe bu arkadaşımda eşimle etmek istiyor

ondan diyorum ben

oneo mu çigniyon bacım O NE ÖZ GÜVEN O DESEYDİN KUJUM :9: TİP YA PAPUCUMUN GÜZELİ DİYEMEDİNMİ AYYYYYYYYYYYYYYYYY ÇILDIRDIM BURDA YAHUUUUU :52:

Back
X